Halloween it is!

Klart man ska klä ut sig på Halloween! Ingen mening med att gå utanför huset om man inte är utklädd!
Jag skaffade outfit när jag var i England. Den är inte jättesnygg, men bättre än inget! Han ska gå som något sorts offer. Ganska passande att jag ska ha min outfit då..



Har på en schnygg t-shirt idag. Tillhör självklart inte min oufit för ikväll ;) Köpte den i England, ett måste!



Have to get ready! Och Sara: Vi ska vara där till rätt sent och gå hem sen. Jag har det jag behöver, jag behöver inte gå ut ;) Fast ska köra all in på din fest!

Take Care

Lördag - Halloween

Det märks när jag är med honom, jag har aldrig tid för bloggen. Igår hade jag min examination i Story telling där jag berättade bockarna Bruse med rekvisita. Min rekvisita bestod av Mario, Luigi, Yoshi och Donkey Kong. Trots att jag övade in den 3 på morgonen och hade underlig rekvisita så gjorde jag jättebra ifrån mig. Nu lämnar jag ENID kursen bakom mig :D

Igår blev det pizza, godis, tacos och Royal Pains. Med andra ord var det en mysfredag. Ikväll däremot ska vi iväg på Halloweeen fest. VI är inte jättesugna på att gå ut så vi ska nog bara dit och umgås i någon timme. Självklart ska vi vara sminkade/utklädda ordentligt ;) Foton kommer imorgon!

Är inte hemma så kan inte erbjuda er några mer snygga mobilbilder. Får bjuda på den här istället..


Take Care

Dagen idag

En bättre uppdatering utlovades, men jag vet inte riktigt vad som finns att uppdatera er kring. Idag gjordes tenta nr 2. Den här var i engelsk grammatik och eftersom jag inte pluggat något till den så är förhoppningarna lagom låga.
Under dagen var jag på husvisning med mor och far. Huset var jättefint och jag skulle få en hel våning för mig själv, men det är ute i målsryd. "Vart då?" tänker alla och det är precis så man känner. Vart fan är man om man är i Målsryd? Borås är litet nog. Sen så lämnar jag dessutom hela min värld om jag flyttar ifrån stan'. Alla vänner, skolan och allt annat kommer plötsligt vara otillgängliga. Nej, det går inte.

Jag har hållt rätt mycket utanför bloggen, men tänkte bjuda på en bild nu. Jag tycker den är jättesöt, det gör inte han. Har massa smått och gott på mobilen så nu slipper ni tråkiga bild-lösa inlägg!
Nu blir det plugga Story-telling inför morgondagens examination! Wish me luck!

Take Care

Uppdatering

Igår skrev jag tenta i svenska. Ena delen var exakt likadan så inga problem där, men den andra var omgjord vilket troligtvis betyder att jag får göra om den. Det blev fika med en vän och senare på kvällen drog jag till en kompis.
Vi spelade Gears of War på boxen och såg Sin City. Väldigt annorlunda film, men rätt bra. Tror det är en sån rulle som blir bättre för varje gång man ser den.

Ska snart iväg och göra tenta i engelsk grammatik. Ska bli rätt skoj eftersom jag inte pluggat något alls. Skitkul om jag klarar den! Sen blir det gå på husvisning eftersom pappa ska dra med hela familjen. Vill jag bo i Målsryd? Nej. Då kommer jag bara ännu längre bort från honom.

Måste skynda nu. Roligare inlägg kommer ikväll :)

Take Care and wish me luck!

Let the games begin

Har pluggat klart för idag och ska snart hoppa i säng. Rätt tidigt att lägga sig innan 12 för min del. Är inte sugen på mycket nu, förutom mat. Ska börja träna nästa vecka så unnar mig själv rätt mycket nu.
Ser fram emot imorgon faktiskt, även om jag har tenta. Ser fram emot att avklara den och sedan lägga mig i solariet, helt nöjd. Sen blir det fika med en vän vilket inte är fel heller. Och senare på kvällen blir det Gears of War och någon film. Ligger mellan Sin City, The proposal eller Dead Snow.. Hur som helst så kommer det bli kul :)

Imorgon är alltså kickoff för min 3 examinationer på 3 dagar. Är mindre nervös inför torsdagens tenta, men desto mer för min saga på fredag. Jag ska återberätta en saga på engelska med hjälp av rekvisita. Hur seriöst och bra kommer det bli?

Jag ska försöka uppdatera er imorgon om jag får tid :)

Fixade naglarna innan, ser lite bättre ut nu. Var tvungen att ta lite bilder..




God natt på er!
Take Care

Lediga tisdagen

Började dagen tidigt ofrivilligt tack vare mina elaka grannar. Lät ungefär som ett flygplan i mitt rum. Jag gick upp, pluggade och har försökt lära mig det nödvändiga inför tentan imorrn. Förhoppningsvis går det bra imorrn så att jag slipper oroa mig för den tentan något mer.
Imorgon blir det solarie, fika och kanske lite film och gaming. Vill varva ner innan tentan på torsdagen. Är rätt tight med tid och mycket som ska göras innan veckan är slut.

Sara har bara 9 dagar to go! :D

Ska snart iväg på en promnad med Mixie. Förhoppningsvis mår jag lite bättre efter promenaden, I need him.


Take Care

Löjligt

Jag läser främst Fokis blogg just nu eftersom den är så lätt att smälta. Hon klagar aldrig och hon har alltid något nytt/roligt att berätta om. Så jag tänkte klaga lite åt henne ;)
Läste ett inlägg hon skrev igår där hon skrev "dem" istället för "de". Visst, det är lite jobbigt att läsa, men inte fan kommenterar man det. Tjejen har bott i Sverige en kort period och det är imponerande att hon skriver såpass bra som hon gör. Fy skäms på er som klagar.



Den här koffeinkicken håller fan i sig :P


Take Care

Min kväll

Har haft fullt upp sedan jag sist skrev. Försökte plugga till tentan jag har på onsdag, men gav upp rätt fort. Jag får helt enkelt plugga för fullt imorgon. Har fixat lite här hemma istället och det ser annorlunda ut. Vem som än kommer hit lär ju märka att det har skett en förändring. Spännande, spännande.. ;)

Var ute med Mix i regnet och trodde jag hjälpte henne när jag tog på henne regnoverall men hon hoppade ur den efter 5 steg. Stackars Mixie ramlade omkull i overallen. Men söt var hon iaf med den på!

Mixie i regnoverall

Men nu ska jag ner i sängen och läsa lite inför provet. Får åtminstone försöka lära mig något idag.

Take Care

 

Ps. Detta försökte jag publicera 01:32 men dumma blogg.se skulle ha avbrott mellan 00-04 inatt. Tänker de inte på idioter som mig som bloggar 24’7?! Grrr..


Måndag

Gick upp riktigt tidigt idag och framförde min fina powerpoint presentation. Jag pratade längst utav alla om man räknar minuter per elev. Det gick jättebra, trots att jag inte var tillräckligt förberedd.

Har diskuterat gymkort med mamma nu. Ska försöka få henne att betala halva nu när jag bestämt mig för att betala hela mobilräkningen själv! Jag förtjänar lite vuxen poäng nu ;)

Beställde hem en svart "bad hair day" mössa. Den vita passar inte till allt och då är det skönt att ha fler val! Beställde dessutom en ny extern hårddisk. Har 1,5 TB externt just nu, men snart har jag 1 TB till! yeay :D


Rut m. fler - www.nelly.com


Western Digital My Book 1 TB - www.misco.se

Ska nog ta en tupplur nu. Blev för mycket för mig att gå upp klockan 7.30
Take Care

Presentation

Nu var min powerpoint presentation avklarad. Tydligen pratade jag i 30 min. Mitt mål var 5 min. Längtar till min varma säng nu. Bättre uppdatering kommer sen! Take care

What the...

Kom hem en stund sedan med en godispåse i handen. Jag skulle köpa lite att mumsa på eftersom jag mått så dåligt från gårkvällen. Jag plockade lite av varje och trodde helt seriöst att jag för en gångs skull hade köpt lite. Över 600 gram. Tur att jag begränsar mitt ätande vanligtvis, annars hade jag väl varit smällfet!
Köpte lite nya ringar häromdagen. Riktigt snygga enligt mig :)


Ur & Penn


Primark - Birmingham


Köptes ett tag sedan, men grymt snygga ändå. Ur & Penn

Nej, nu får det räcka! Måste göra powerpoint och förbereda tal inför morgondagens presentation.
Take Care

Dagen efter

Vaknade idag i ett snurrande rum. Vet inte hur jag lyckades ta mig till badrummet och tillbaka, men har än så länge klarat mig. Gårdagen var grymt kul, minns dock inte mycket. Har sagt det förut och kommer nog säga det igen: Mobiler borde ha alkolås! Blev favoriter så som "ärupp uppe", "Du uppeP" och lite extra fyndiga också: "Joooooooakim, sirrure upp, kupp!". Varken jag eller mottagaren (i detta fall jocke) förstår något i efterhand.
Här har vi lite bilder från gårdagen..


Jag & Madde - my partner in crime


Vi blev hungriga runt 10, makaroner och kyckling :D


Träffade (säkert) trevligt folk ute


Ännu mer (säkert) trevligt folk


Avslutar med ett toa-kort. Sara du vet. Det är ju en klassiker.

Skriver mer sen, bråttom hem nu. Blir typ utslängd-ish.
Take Care

Dagen so far

Var iväg och såg på rugbyn, som tänkt. Var riktigt kul faktiskt. Det negativa var väl att det var väldigt kallt idag. Tog lite kort under matchens gång. Tror de är lika svåra att tolka som jag hade det under matchens gång. Varför det blåstes av och vad det ledde till förstod jag aldrig :P




Har massa kort, men alla är lika konfunderande :P

Nu ska jag städa lite innan Madde kommer, sen blir det dricka :D

Take Care

Strax iväg

Ska strax iväg och se på rubgy match. Blir den första jag ser.. spännande!
Skönt att jag ska få sitta i loge när man kollar ut och det ösregnar. Stackars spelarna dock :( Lycka till!


Blött hår + osminkad = o-het

Take Care

Argh

Vad är det jag läser!? Ni får inte åka, inte Madde och Elin (resten får dra ;)) SARA! Är inte det djävlig dålig stil att lämna oss i Borås?!


Elin, jag och Sara ♥


Världens bästa Madde - fotot beskriver dig så bra ;)

Lördag, Saturday, Subota, Samstag

Ordet lördag på de 4 språk jag kan. Endast svenskan som inte håller sig till S-början. På tal om ingenting..

Har precis varit ute och joggat. Rätt standard 4,6 km på 25 min. Var väldigt seg idag, men kan bero på att jag inte ätit något än och att klockan var 10 när jag gick ut eller på att jag gav blod tidigare i veckan. Jag föredrar att jogga kvällstid då ingen kan se mig och jag kan koncentrerar mig på min jogging. Jag var i grymt behov utav jogging efter fika, godis och pannkakor igår. Nu är det bara magträningen kvar!

Glömde nämna att jag gav blod i tisdags. Något jag brukade göra så ofta jag kunde innan, men när de en gång nekade mig då jag gjort ett hål i örat, lät jag bli att gå dit på ett år. Men nu var jag där och hade stöd med mig. Bästa Sara är ju borta i Thailand och hon brukar vara min "blod-buddy". Allt gick jättebra när jag gav blod, hade bästa blodvärdet hittills och hade inga problem med att gå därifrån. I hissen däremot kände jag att blodet rusade ner från huvudet och plötsligt låg jag på hissgolvet med 4 huvuden ovanför mig. Jag mådde faktiskt jättebra, men ingen trodde mig. Är väldigt skönt att svimma, ett nöje så att säga :P
Det är värt att svimma och orka mindre ett tag, så länge jag gör nytta. Förhoppningsvis hjälper jag någon.


Gå nu och ge blod efter min "inspirerande" berättelse ;)

Ska träna magen nu och sen blir det att göra sig redo för dagens aktiviteter. Uppdatering kommer senare!

Take Care

Min torsdag

Vanligtvis brukar jag vara ute på torsdagar. Underbara Klubb Pank och xoy är egentligen ett måste, men alla är bortresta nu. Jag stannade hemma och hade myskväll istället. Är 4 veckor idag, en månad på lördag och gullig som han är tänkte han på det. Han är så underbar ♥

Han var så söt när han kom med dem. Blev väldigt överraskad. Tack :)

Hann fixa lite med foton innan idag. Byta ut lite gamla mot nya, visst blev det bra?

Bilder från nu och då.

Snart dags för sängen, bara lite saker som ska bli gjorda först :) Hoppas ni har en trevlig kväll!
Take Care

Pustar ut..

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och tråkig dag. Började inte särskilt bra med föreläsningen och talet gick inte riktigt bra heller. Visst blev man godkänd, men hade varit roligare om man kännt att man gjort bra ifrån sig också.
Har skickat lite paket idag och gått ca 1 mil, mindre kul i den här kylan.
Ska ta tag i mig och fixa lite här, finns massa att göra!

Har inte nämnt lilla Mixie på länge, men hon mår jättebra och ligger i min säng just nu. Snart dags för en liten promenad i kylan.


Mixie - sussar sött :)

Köpte riktigt snygga Cola-glas i England. Självklart drar man med sig 3 kg glas när man hade problem med vikt och utrymme i bagaget ;) Totally worth it!

Take Care

En (jävla) uppdatering

Jag är inte glad. Kanske inte sur eftersom jag inte blir det längre, men fan inte glad! Jag skyndade mig till skolan, stressade hela vägen fram. Jag var så glad när jag trodde jag för en gångs skull var i tid och inte sist. MEN INGEN VAR HÄR!! Jag var den enda som kom till föreläsningen. Jag som anses vara den minst seriösa i klassen (nu när Malin & Pardis hoppat av ;)) var den enda som kom. Pinsamt att sitta här med läraren och småprata innan jag lyckas få iväg honom på rast. Jag borde fortfarande ligga kvar i min säng!!

Ska hålla i mitt tal om The Flying Spaghetti Monster klockan 2 idag så har "lite" tid över innan jag skämmer ut mig. Ska iväg och sola om en stund, men det är allt jag har planerat in idag. Tror det blir att ta igen med lite vänner och spela lite box. Den kanske inte ens funkar längre, med tanke på hur ofta jag använder den.

Nu ska jag maila Sara, hon har inte riktigt fått min uppmärksamhet sedan jag kom tillbaka till Sverige. Sorry bestis!

Take Care

Busy, busy..

Har haft fullt upp med att bara ligga i sängen och se filmer och serier. Vi pratar hela tiden om att vi ska ta tag i grejer och hur mycket vi måste få gjort, men ändå ligger vi kvar. Tur att vi har lite tid ifrån varandra annars skulle jag nog varit tvungen att hoppa av skolan. Är meningen att jag ska jobba på mitt speech nu och det ska jag så fort jag bloggat. När man vet att man har en skoluppgift som måste göras och kommer bli gjord idag väljer man att dryga ut tiden lite. Bloggen är ju tråkig utan bilder så jag såg ännu en anledning till att vänta med speech-skrvningen.



Vad gör man inte för att slippa skriva speech? Det ska handla om FSM (Flying Spaghetti Monster) vilket är skitkul, men det är fortfarande ett tal som ska hållas inför en grupp och på engelska dessutom. Suck..
Nu får jag väl ta tag i mig och få det gjort. Ska uppdatera mer ikväll (då talet förhoppningsvis är färdigt och tillräckligt).

Take Care

Innan 2

Det här blir det tidigaste jag har lagt mig sedan jag kom tillbaka till Sverige. Har sett Public Enemies och Run Fatboy Run ikväll. Blev lite för mycket godis och cola för att jag egentligen ska vara glad. Men efter den andra filmen hade jag redan bestämt mig att jag måste träna mer. Jag kommer bli fet om jag fortsätter äta som jag gör. Tror någon i min närhet göder mig lite för mycket, inga namn nämnda (som alltid ;)).

Hoppas ni haft en trevlig helg, min har varit helt underbar. Ska avsluta den nu, precis där jag borde. Det finns inget bättre än att somna lycklig..

Take Care

En söndag

Legat och småsovit nu i 2 timmar innan det var dags för mat. Livet är tufft. Har inte hunnit göra något särskilt idag, men nu ska vi iaf ta oss ut med Mixie. Vi ska hem till mig där pannkakor kommer stå och vänta på oss. Jag älskar min kära mamma som tar emot beställning i bilen på väg hem och konfirmerar att pannkakorna står färdiga runt 18. En utav många små anledningar till varför jag fortfarande bor hemma.
Måste kila nu.

Take Care

Nöjd..

Älskar känslan när man vaknar efter bara 4 timmars sömn, men inte bryr sig ett dugg. Om livet ändå alltid kunde vara så här bra, så här rätt.. Igår var det god mat och A Clockwork Orange. Kan man avrunda en kväll bättre? Fast den slutade väl inte där, mysigt var det iaf.
Nu sitter jag i köket och äter salta pinnar. Är inte helt 100 än, ska ta tag i mig lite senare. Blir nog långpromander med Mixie, ligga i sängen och kanske bio ikväll :)



Salta pinnar gör mig speciell ;)
Take Care

Natti natti

Har haft en helskön lördag hemma i kära Sverige. Det är så jävla underbart att vara tillbaka. Ska njuta utav min långhelg så mycket som möjligt. Skola först på onsdag. Hoppas ni har en underbar helg. Ordentlig uppdatering kommer när jag har lite mer tid. Skyndar igenom det här innan han är klar.


Tidigare idag, ja..
Take Care

Inte bra

Precis kommit upp till overvaningen efter en STOR pizza och chokladmuffin till efterratt. Maste ta en ordentlig promenad innan jag hoppar in i duschen om jag ska lyckas forbrannna nat. Jag som verkligen skott mig och tankt pa vad jag atit pa senaste tiden. Fyyyy mig :(

Hade lite smatrakigt innan sa har andrat lite i bloggen. Orkade aldrig gora klart det, men mer andringar kommer senare.

Nej, nu maste jag ut och ga! Ut i det "fina" vadret - regnet.


Jag & kusin i sondags

Take Care

One last day to go!

Min sista dag i Birmingham ar inte rolig. Det regnar lite smatt och jag sitter bara nervost och vantar pa morgondagen. Sa mycket kan ga fel och jag vill verkligen bara komma hem. Jag saknar alla dar hemma otroligt mycket, trodde aldrig det skulle vara sahar jobbigt. Maste komma ihag att aldrig aka bort ensam igen!
Har packat mina 2 vaskor och handbagaget vager 11 kg (max ar 10), incheckat bagage vager 16,2 kg (max ar 15). Ser inte ljust ut for tillfallet, men far hoppas pa att nagon utav tjejerna kan ta nagot.

handbagage & incheckat bagage


Jag ser inte alls galen ut nar jag ar ute pa promenad har, inte alls. Passar in i omradet iofs.

Ska pilla lite mer med packningen sa att den incheckade vager 300 gram mindre, gar nog pa nagot satt. Kanske maste ta pa mig mer trojor :P Wish me luck!

Take Care

Saras Blogg

Min kara Sara ar som tidigare namnt i Thailand. Hon bloggar for fullt. Check it out: www.stilsara.blogg.se

Onsdag, 2 days to go!

Ar inne pa min nast sista dag i Birmingham. Aker tidigt fredag morgon sa har bara torsdagen kvar att uppleva den "engelska kulturen". Jag har shoppat. That's it. Skulle sakert kunna ta 100 foton om jag skulle ta kort pa allt jag kopt. Tror det ar mitt satt att fortranga saknaden. Saknar Sverige och folket dar nagot sa otroligt :(

What better way to summerize than with pictures? Here we go..


Bor med slaktingar och har ar mamman (och jag)


Jag, kusin och Mel i affaren dar kusin jobbar.


Zerina phone home?


Provade 4 par jeans, inga problem ;)


Sightseeing in Birmingham

Ska ut och ta en promenad med min kusin nu, maste halla igang lite. Bosniska familjer maste verkligen mata en och jag har svart for att saga nej. Dalig kombination.
Zerina: 2 days to go
Sara: 21 days to go


Take Care

hum..

Sa vart kommer alla besokare fran? Visst att Egoina och alla andra som nyligen blivit singla slar besoksrekord, men det har ar ju bara lojligt :P
Ska blogga ordentligt ikvall, maste fortsatta jobba med mitt speech om The Flying Spaghetti Monster!

Suck.

Vaknade med svullna mandlar igar som ledde till att jag blev forkyld/sjuk. Jag har knappt rort mig idag for att jag ska fa sa mycket vila som mojligt. Vill inte komma hem sjuk, vill kunna mysa och pussas :)
Har fixat med mitt bagage idag och det ser inte ljust ut. Har 15,8 kg i stora vaskan dar 15 kg ar max. I den lilla ar det lugnt med vikt med tight med plats. Ska dessutom shoppa imorrn igen sa maste verkligen sta emot och inte kopa mycket. Har dessutom provat outfit for resan (eftersom jag har problem med bagage)
Zerinas fina outfit:
- 4 par jeans
- t-shirt
- tunn langarmad troja
- tjock stickad troja
- kappa
- scarf, pannband & vantar

Mer tillkommer sakert efter morgondagens shopping. Jag kommer vara sa het!

Ska borja plugga nu sa att jag kan agna tid at vanner nar jag kommer hem.
Take Care

England

Hos kusiners bekanta idag. Kan det bli drygare? Suck..
5 dagar kvar nu. Sara aker idag sa nu ar det countdown tills hon kommer hem ocksa! 24 days to go!

Va faen!?

Vad hande med bloggen igar? Varfor fick jag massa besokare? Vad har nu kommit ut? I demand answers!

En uppdatering

Jag ar i England sa ni far ursakta att jag skriver pa ett engelskt tangentbord. Ar just nu mitt i min 2 veckors parktik i ett engelsktalande land. Jag akte sjalvklart till mina kusiner i Birmingham dar jag snyltar pa allt ;)
Har gjort fardigt delen utav besoket som inkluderar en engelsk skola sa nu ar det dags for att se den engelska kulturen. Eftersom vi inte fatt specifika instruktioner valjer jag att tolka det som tid for att gora vad jag vill aka shopping.

Sa vad har hant sedan 2 veckor tillbaka?
Mitt och Alex forhallande ar slut. Vi var tillsammans i 4 ar och 5 manader. Ingenting varar for alltid och ingen mening att diskutera det nagot mer. Jag har gatt vidare och ar lika lycklig som alltid. Kan inte pasta att jag tagit tid att ta igen mig och bara vara singel, men det ar val inte nodvandigt?

Jag vet inte vem som laser har och jag har redan hort nog med roliga historier om vad jag gor och inte gor sa tror jag lamnar mycket utanfor bloggen fran och med nu.

Lite bilder fran resan och veckan i Birmingham..

Jenny och hennes karaste + varan chauffor

Pa flygplanet = schleten


Jag och Jenny innan planet lyfte


Lunchrast


Leker med smart board nar ingen ar dar


Tvungen att ha den i skolan


Motte dessa tva pa vag hem i torsdags. Snel hest


Tjuren utanfor shoppingcentret Bullring i Birmingham Centre.

Nu blir det mer noje sa uppdaterar om allt som hander senare i veckan. Ska bli shopping i ett mindre omrade imorgon, spannande spannande..

Take Care

Snart, snart..

Sitter i biblioteket på Borås Högskola. Snart är det examination med gruppen. Vi ska spela upp en pjäs där jag ska spela pappan. Är klädd riktigt propert med slips, väst och kavaj idag :P

Senare ikväll blir det utgång med tjejer och.. Känner mig inte helt redo att berätta allt med tanke på att jag inte vet vilka som läser min blogg.

På söndag åker jag till Birmingham för att ha VFU i 2 veckor. Om ni nu får för er att "följa" min seriösa skolblogg så har ni den här.

Take Care

RSS 2.0