Blogga

Jag har varit dålig på att blogga, minst sagt. Har börjat jobba på Ericsson och den är jobbigt nog. Bloggen kommer nog ligga nere ett tag, tills jag har ork att berätta allt. Om inte annat tills något intressant händer.
I'll be back.. I think.


Sommarlov

Shopaholic

Igår hade jag och Sara en typisk oss-dag. Vi fikade på City och drog sedan vidare till knalle. Det blev äntligen en fransklänning eftersom den var på rea. Hade aldrig kunnat tänka mig betala fullpris för den, speciellt nu när den är helt ur mode :P Men den kan vara kul att ha ifall man ska klä ut sig eller ja, vem vet? Sen så blev det också lite skor, 6 par för att vara exakt. Köpte också ett par svarta jeans, ett halsband och ett nagellack. Nu kanske det låter dyrt, men allt som allt hamnade det på 600 kronor. Jag älskar rea, fast vem gör inte det?

Becka, jag är inte en shopaholic, mer en collector :P
Lina, jag shoppade för ca 7000-8000 kr i New York. Allt var dessutom föräldrarnas pengar ;)

Blir att fixa sig inför Chris studentfirande. Alex kära lillebror tar ju studenten idag och likaså tjejerna, Grattis!! Jag minns själv vilken skön känsla det var att allt var över. Hoppas det blir bra, trots vädret.

Student 2007 med bästa tjejorna :)

Så trött

Var tvungen att vakna tidigt (vid 9) för att hinna se en film från högskolan. Får inte igång den hemma eller hos morföräldrarna. Tror kassetten (ja, ni läste rätt) är sönder, men ska försöka se om jag kan spana på den på högskolan.
I tisdags var jag och såg när tjejerna gick in på Grand för att ha sin bal. Jag och Sara gick aldrig på våran så det här är nog det närmaste vi kommit till att gå på en gymnasiebal :P
Eftersom Alex hade plats för mer foton i sin kamera fick han agera fotograf åt mig och Sara i stadsparken. Blev rätt bra bilder ändå, what do you think?


Sen så tog vi självklart lite bilder på tjejerna också som var så fina i sina klänningar :) Lite synd att vädret inte var lika vackert..Att blogga är som att träna

Jag bloggade inte under en vecka och precis som med träning hade jag ångest ett tag. Kände att jag borde jaga internet och krångla, precis som när jag tog ett brejk från träningen. Problemet med mig (och många andra?) är när jag väl tatt en paus från något, kan den vara väldigt länge.
Har tvingat mig själv att blogga på senaste, men utan vidare inspiration. Har inte ork att göra något just nu så kanske inte är bloggen jag är trött på, kanske bara allt..
Här har ni lite mer bilder från New York..

Vi bodde 5 min ifrån Central Park som vi bara besökte en gång dock :P

Första dagen shoppade vi mestadels, fast det gjorde vi varje dag.

Times Square såg ut som vanligt.

Vid Wall Street hittade vi USAs flagga, som iofs fanns runt varje hörn, men den här var lite större. Jag och Alex posade. Jag med Vanilla Coke - I'm loving it!


Vi åt sjukt god frukost, men de var omöjliga att äta upp. Vi har nu full förstående för hur Amerikanare är feta.

Allt för ofta såg det ut såhär..

Vi hittade Swedish Fish, jättegott faktiskt :)

Sist, men inte minst. Har ni sett The Naked Cowboy? Gick inte att missa.


Nu har ni fått nog med plågeri. Har egentligen över 200 olika bilder, men tror inte någon pallar se dem. Det var nog att plåga Sara med dem. Och tjejer; lycka till på balen. Jag kommer vara där med kameran i högsta hugg :)

Klänningar

Hittade några utav klänningarna jag köpte på forever21.com. Så vad tycker ni?Hittade inte allaklänningar jag fick med mig hem, men hittade massa andra snygga på hemsidan. Blir riktigt sugen på att besälla hem lite plagg. Nej, fyy..nu ska jag lägga mig. Dumma Magnum håller mig uppe. God natt


New York

Det blev 5 hela dagar i New York med shopping och sightseeing. Alex ville se alla typiska grejer medan jag ville shoppa så mycket som möjligt. Nu i efterhand tycker jag inte att det blev så mycket ändå, nästan bara Forever 21. Blev ca 10 klänningar, 4 par skor och ungefär 15 t-shirts. Tog lite bilder innan jag stoppade undan grejer..

Klart man behöver likadana modeller i olika färger!! Forever 21

Forever 21

Billabong. Snygg på stranden och utekvällar :)

Lite turist fick jag ju va..

Mixie fick present från Toys R us - Future Broadway Star

Alex gillar den, jag tycker den är helt okej. Marc Jocobs/flygplatsen ;)


Hemma

Kom hem tidigare idag, hur sliten som helst. Sov inte mycket på planet så jag vet inte ritkigt vad som håller mig igång nu. Har ingen ork att engagera mig i något, så seriöst bloggande kommer dröja. Tog självklart skitmånga bilder i USA, de kommer också senare.  Smakprov..

New York, New York

Sitter på vårat "fina" hotellrum med internet ett tag. Kan rapportera att so far har det varit kackerlacke-fritt. Har inte internet hela tiden så blogga är inte lätt. Har shoppat enromt mycket, lite souvenirer, lite skräp och mycket från forever21. Tror datorn håller på att ge upp nu och jag blir trött på de tröga tangenterna som förklarar min värdelösa stavning.

Hoppas Sverige är skönt, I'll keep in tocuh.
Take care bitches ♥

RSS 2.0