Day 6

Det var ett tag sedan jag gjorde en uppdatering, mest för att jag inte haft tid eller anledning till att blogga. Allting går inte riktigt som jag vill heller och så blir jag mindre sugen på att berätta om mitt liv.
Anyways.. Igår var det julafton, big deal? Här brydde sig ingen om det och allting var öppet och som vanligt. Snön har äntligen smällt bort så jag upplever en svensk sommar här :P
Har gått runt mestadels i Sarajevo, piercat örat (igen), samlat på mig nummer (som att jag kommer ringa?) och ätit massa mat. Nackdel med att vara hos bosniska släktingar: alla ska trycka i en mer mat vi varje måltid än vad jag äter på en vecka! Nu har jag bara 12 dagar kvar här. Imorgon har det gått en vecka :(

Btw, har alla hängt med i att Brittany Murphy dött? Jag fick höra det för några dagar sen från min kusin, men det verkar inte vara en big deal? Varför bryr sig ingen här?


Rest In Peace..

Take Care

Day 3

Idag väcktes jag ofrivilligt av min moster och man när de åt frukost innan jobbet. Lite kiligt att sova i köket/matrummet :P Här har ni en bild av min sovplats, efter en natts misshandel från min sida då:Sen har vi den "vackra" utsikten från vardagsrummet också..Ska nog iväg och sola nånstans, ser ut som ett vrak. Kanske iväg till någon marknad, alltid kul! Får se vad dagen har att erbjuda senare :)


Jag i min fiiiina pyjamas

Take Care

Day 2 - Gårdagen

Igår gick jag o kusin på stan och han fick agera guide åt mig och två andra killar som är besökare till bekanta. De var från Schweiz och en utav dem var ursrungligen inte ens från Bosnien :P Det är inte ofta man åker hit om man inte har en koppling mer än bara vänner.
Vi fikade, köpte lite smått och jag skaffade ett sjunde hål i örat. Man kan aldrig ha för många ;)


Dino, Haris och jag

Den varma chokladen var underbar, dock är jag inte ett stort fan off bosniska bakelser.
Det var ungefär -10 grader när vi gick runt där och jag som bara har med mina DC-skor tappade känseln rätt fort. Jag var dum nog att bara ta skinnhandksar också.

Take Care

Hus :D

För er jag glömt informera så har vi nu köpt hus :D Äntligen, äntligen, äntligen!! Jag är iofs inte helt nöjd och säker förrän vi börjat flytta in vilket sker i mars :)


Svensgärde, here we come!

Take Care

Hah!

Stryk that. Fuck that. Jag är fan inte nöjd.

Day 1 - kusin

Är vi inte rätt lika? Världens bästa kusin :) Ett år yngre och skitkul!


Lika som bär :P

Take Care

Day 1

Ska försöka mig på att skriva på svenskt tangentbord utan att se bokstäverna på tangenterna, ska bli spännande :P

Har hållt mig inomhus eftersom det är en halvmeter snö ute! Har pluggat och umgåtts med kusinerna :) Inte mycket som händer här, mest bara ta igen förlorad tid. Inte varit i Bosnien på 4,5 år.. Imorgon däremot blir det ner till stan för sighseeing och shopping!
Snart ska iväg och hyra Tansformers filmerna och ha lite filmkväll :) Kostar hela 15 kr att hyra en film, 10 kr om det är en piratkopia. Rätt roligt att man kan hyra brända filmer lagligt!

Alla barnen pluggade :D


Aron <3


Haris <3

Och jag studade självklart också så gott som möjligt :)


Take Care

yeay!

Mina inlagg kommer vara jobbiga att lasa framover eftersom jag anvander bosniskt tangentbord med massa konstiga tecken :P

Igar blev planet fordrojt i Wien i 3 timmar pga att det i inte gick att landa i Sarajevo. De har inga maskiner som plogar/varmer landningsbanorna. U-land eller vada? :P Men piloten lyckades fa ner oss pa andra forsoket och resan tog strax over 2 timmar (skulle tatt ca 1). Satt bredvid en kille som  var skitradd sa fort nagot skakade, fick sitta och lugna ner stackarn.

Var ratt drygt att vanta overallt, men jag hade nagon att halla kontakten med anda. Jag langtar till den 9de och inte for att skolan kommit igang igen. Och Jenny, honom? Min lilla 19-aring ♥ ;)


Jag drygar pa Landvettar


Jag hade honom :)

Take Care

I Wien

Upptäckte att det finns gratis internet här! :D Med andra ord finns det hopp när jag ska sitta här i 10 timmar på hemvägen! Ska blogga ordentligt nu så att ni kan få hänga med i ett land där det finns mer skotthål än människor :P
Kommer bli..ehh kul?

Jag saknar Sverige redan, specifikt tjejerna och honom. Borde det finnas en ny honom redan? Jag kan inte hjälpa det, jag är hopplöst..

Ska uppdatera mer med bilder sen. Take Care

In the heat of the night

Idag har jag varit på praktiken igen. Barnen var underbara som vanligt, men jag gick runt som en zombie. Någon höll mig uppe igår, vilket jag inte hade det minsta emot. Vet inte riktigt vad som händer i mitt liv just nu, men jag är jävligt lycklig iaf!
Jag måste ha trott att livet tog slut när man blev singel, men det är tvärtom. Speciellt nu, efter just det här..
Och jag är så glad över att ha just er ♥Du är också rätt viktig.

Take Care

Dagen efter

Fyfan vad det blev snéfylla igår. Har mått skit hela morgonen, fram tills rätt nyligen. Har lyckats få i mig mat och klarar av att gå längre sträckor. Nästa torsdag får jag ta det lugnare, vill lyckas ta mig ut också ;)
Kära bror fick agera taxi och hämta mig hos Fidde runt 10 igår. Resten drog ut på stan, men visade sig vara rätt tråkigt ute så jag ångrar inget :P

Här har ni lite bilder från gårdagen..


Det lyckliga paret & jag


Folk..


En halvtimme innan jag fick "springa iväg".. ehm

Lyckad kväll? njae.. men jag är fan lycklig ändå. På lördag åker jag till Bosnien dessutom, fast först Ullared på fredag med tjejerna. Ibland är det bara bra :D

Take Care

New start

För er som saknar mig på facebook rapporterar jag att jag är nu singel för första gången på 5 år och det är så jävla skönt :D Jag har varit rädd för att vara singel, trott att det skulle vara ensamt och jobbigt. Jag känner mig lycklig och fri :D
Så nu kan vi adda Jesper till "ex-listan".. And I don't regret anything!

Ska börja fixa mig inför ikväll. Ut med tjejerna and paint the town.


Sara, jag, Fanny & Anka i torsdags

Take Care

Okej..

Så jag har inte bloggat på flera veckor. Inte haft tid eller vilja. Men nu fan!
Hade grymt många besökar igår! wtf!? Vem har nu länkat till mig nu?

Sitter i skolan i geometriföreläsning. Utgång igår så är hyffsat fräsch idag. Varför blir jag alltid bakis? :(
Bilder kommer när jag når min kamera hemma. Ikväll blir det julklappsbyte och skoj hos Sara.

Borde jag fortsätta med Dagens Fun-fact?

Take Care

RSS 2.0