Måndag

Jag jobbar för tillfället och ändå fram till 5:38. Sen ska jag iväg och hämta Mixie hos föräldrarna. Sen bli det att köra John och hans arbetskamrat till jobbet. Och sen börjar skolan 8:30! Kommer bli spännande att se hur jag klarar mig genom dagen.

Btw! Såg en massa snygga skor på Nelly.com. Sara, ska vi ta och göra en liten beställning? När jag tjänar så mycket som jag göra så är det nästan en synd att hålla i pengarna ;)


Once upon a time..

Varför? The pain!

John lånade ut sitt kort till mig för att jag skulle få betala över internet, men han hade glömt någon sorts säkerhetskod som jag behövde. Istället för att själva ta och betala det jag skulle betala så "prövade" han att betala en annan sak. Han beställde hem en Stylophone från CoolStuff. Jag trodde flöjt lät jobbigt och jag är så tacksam över att jag inte behöver spela längre. MEN "then there was a Stylophone.." John och hans små vänner tycker det är jättekul, I don't see it! Kan det vara för att jag är tant? kan va så.. hmm


Källa

Måndag, the first day of the first week

Det här är min första vecka i skolan. Förvisso börjar jag inte förrän på onsdag, men jag känner mig redan mer bunden än tidigare. Innan jobbade jag bara under helgen och hade sedan 5 dagar på mig där jag varken kände stress eller tvång.
Jag vaknade rätt sent, trots att jag ville försöka sova lite så att jag kan vända dygnet. Jag gick upp vid halv 3. Undra hur det ska gå när jag har praktik samma dag som jag slutar jobbet vid 6 på morgonen?
Jag spenderade dagen med att städa lite, spela Rollercoaster Tycoon 1 (kult!), se Harry Potter, handla och träffa Sara & Anna. Kikade lite på handbollsmatchen med dem, inte alls intressant. Det är en sak att utöva en sport, men bara glo.. känns rätt meningslöst. Jag jagar gärna en boll, men ser helst inte andra jaga en. Förutom John då :)

Nej, nu ska jag göra mig iordning för sängen. Förhoppningsvis blir det inga problem att somna såhär tidigt.

Foton från förra veckan..


John satt och spelade, jag posade :)


Jag bad John ta ett kort ihop med Mixie. Visst blev det fint? :) De bästa ♥

Nu så!

Nu är det dags för mig att kila hem. Blir att lämna över bilen så fort jag når vår gata. John börjar klockan 6 och jag kommer inte hem förrän tidigast tio i 6.  Blir att lägga resterna från äppelpajen och vaniljsåsen i kylen och krypa ner i säng. Ska försöka sova ett par timmar bara, för att kunna vända dygnet. På onsdag är det dags att återvända till skolbänken. Har kikat på schemat och jag är inte allt för exalterad över examinationerna. Men om jag för en gångs skull orkar hålla mig seriös så ska det var lagom lätt :)

Nej, nu orkar jag inte sitta och vänta på klockan. Dags att byta skor och lämna rocken, time to check out! God natt på er :)

Rätt.

Läste något som låter bra. Det låter realistiskt.

If you love something let it go

If it comes back it’s yours!

if it doesn’t..

it was never yours.


Skulle jag någonsin prova? Jag gjorde det en gång och det visade sig aldrig vara mitt..

Ledsamt..

Leslie Nielsen dog den 28 november förra året. Han blev 84 år, vilket är en bra ålder, men ändå alltför tidigt. Han gjorde sina roller så himla bra! Vem har inte sett The Naked Gun? snyft..


Januari och framåt..

Jag och John har bott ihop i snart 5 månader. Vi har aldrig haft några större problem/gräl, hoppas det håller :) Jag har anmält mig till skolan igen och jag börjar på tisdag vecka 3 (nu har jag äntligen koll på veckorna). Jag och Sara ska plugga någon sorts fritidsaktivitets-kurs som egentligen är helt oväsentlig för mig som pluggar till att bli lärare inom skolan, men jag vill hellre studera ihop med Sara.
Jag har planerat att fortsätta jobba helgnatt och plugga samtidigt. Jag har kikat på mitt schema och det verkar inte vara ett problem, mer än under veckorna vi har VFU. Jag får helt enkelt "vara sjuk" 2 av måndagarna ;) 4 veckor VFU är enormt långt, speciellt när det är på en och samma gång. Om jag hamnar på en viss skola lär jag ta ännu ett uppehåll.. suck.

Ser fram emot att allt ska börja igen dock, så att jag blir färdig med allt och kan börja "på riktigt". Inget händer så länge jag fortfarande studerar.

Ska försöka blogga lite för er som gillar att snoka och för er som "inte har tid" att ta reda på allt från mig personligen ;)

Hoppas erat år började bra och fortsätter likaså!

Här har ni lite bilder, min och Johns julhälsning och Mixie från igårkväll innan jag kilae iväg till Ericsson.
År 2010

Januari - Jag kom tillbaka från ett besök i Bosnien och var mer förvirrad än någonsin. Åkte till Englad med Sara & Alex, shoppade för mycket (precis som vanligt).

Februari - Jag minns verkligen ingenting från februari. Tror felet ligger i att det bara är 28 dagar, inte mycket man hinner med ;)

Mars - Vi flyttade ifrån Hulta till Svensgärde. Allt blev så mycket bättre! Som pricken över i, så träffade jag John ♥

April - Jag ♥ John blev officielt den 10 april. Mer minns jag inte..

Where the story begins..Maj - Lämnar in anmälan om studieuppehåll och får den godkänd! Med andra ord har jag en garanterad plats när jag börjar plugga. Klassfest ute i Allingsås, ingen hit.


Juni - Börjar sommarjobbet på Ericsson, får lödcert och slutar skolan woho!

Juli - Jobbade bort månaden?

Augusti - Jag fyllde hela 22 år och fick välja pensionssparningsform (wohoooo ;)). Åkte till Bosnien i 2 veckor utan John :( Bränner mig och får skador från solen. Åker till Ullared med John. Klipper mig för första gången på 2 år och färgar håret för sista gången (förhoppningsvis).

September - Jag kommer hem till min och Johns lägenhet. En underbar soffa och säng väntade (mer än så hade vi inte då ;)). Jag börjar jobba helgnatt på Ericsson. John åker till Kreta i en vecka med familjen. Åker till Ullared med John, Lina och Siw. Sara </3 Alex.. Johns syster föder Hjalmar den 25 september.


John på Kreta där alla slingrade sig runt honom ;)


Ett hörn i vardagsrummet. En del av mig.

Oktober - Åker till Ullared med Annika. Och ännu en gång med Sara. Jobbar för fullt. Jag ♥ John firade 6 månader. Min senaste utgång, senast jag drack - torsdagskväll på X&Y.

November - Åker till Ullared med pappa och panta-tanten. Hon springer iväg i 2 timmar på pant-jakt utan mobilen med :( Jag och Sara åker till London över dagen.

December - Jag & John köper en bil ihop - Fiat Bravo. Åker till Ullared med Sara & Alex. Sedan igen med Pernilla, Siw, Lina och lille Hjalmar (tjejerna + bebis i familjen Gustavsson). Pyntar lägenheten och shoppar julklappar för fullt. Firar jul 2 gånger hos Johns föräldrar. Vi firar det nya året med Johns släkt, Rikard + the susages och pussas vid tolvslaget ensamma i Fristad med 2 vovvar.


Lite fööör bra förstabil.

RSS 2.0