Mixie

Jag och John kommer ha besök av Mixie under nästa vecka. Mina föräldrar kommer inte kunna ta hand om henne så vi ska ha henne hos oss måndag-fredag. Jag hade gärna haft Mixie hos mig hela tiden (eftersom hon är min hund), men John är allergisk :( Har kikat lite i mitt arkiv och tagit fram lite söta bilder på vovven :)





Klockan!

För er som inte riktigt har koll så kan jag meddela att vi flyttade tillbaka klockan 1 timme inatt! Tack och lov tyckte våran chef att vi inte ska jobba övertid så vi går hem samma tid som om tiden aldrig ändrats. Positivt och negativt, men allt är inte pengar :)


Klockan blev plötsligt 2 när den slog 3.. hänger ni med?

Day 2 Happy Halloween!

Jag hade hoppats på att få någon av dagarna ledig den här helgen, men jag sliter vidare på Ericsson. Och pojken är ute och super utklädd till Twilight-vampyr. Inte särskilt tryggt, men om inte jag kan ha kul så kan han det åt oss båda :)

Happy Halloween!


Halloween 2009

Inflyttningspresent!

Invigde min och Johns kaffeapparat idag när Catrin och Jenny hälsade på. Jenny fick demonstrera hur man mäter upp det perfekta måttet ;) Blev ingen bra bild pga att min mobil inte är en systemkamera, men här har ni skönheten!



Tack Pernilla!

Då och nu.

Vet att det blir lite mycket inlägg på en och samma gång, men det är nu jag verkligen har tid att blogga. "Lite mycket" är ett rätt udda uttryck.. hmm.

Jag är bara så lycklig över att jag är där jag är just nu. För ett år sedan var jag kluven, förvirrad och förblindad. Jag påstår inte att jag inte hade kul under mina "vilda" utekvällar, men jag är glad över att de är över.


För ett år sedan var jag ute  varje helg och var allmänt förvirrad.

Idag är jag precis där jag vill vara, självständig (mer än förut iaf), lycklig och klarare än jag varit förut. Utan John hade jag aldrig varit där jag är. Tack älskling ♥


Natten jag återvände från 2 veckor i Bosnien. Jag hade saknat min pojke..

Dagens Fail

Sorgligt men sant.. hahaha


First day, here we go!

Nu låter det som att jag är supertaggad på första arbetsdagen av veckan, men har kännt mig riktigt seg idag. Kanske för att jag var uppe till 3 inatt och streck-tittade på Gossip Girl eller kanske är det för att Jenny och Catrin hälsade på och jag fick gå upp redan vid 12! Livnär mig på massa gott godis just nu, tack ver jag Halloween och allt billigt godis :D Ica Maxi, Coop, Willys... ja, alla affärer har billigare godis :D

Idag är en av många dagar då jag är glad över att jag har just min John. Han har pratat om sakerna jag "hintat" att jag vill ha ett bra tag. Och precis som jag misstänkte så var halsdukarna slut när han äntligen tog sig tid. MEN han köpte ett par jättegoa fina vantar som jag också sagt att jag vill ha. Blev superglad!


Köptes på Gina Tricot.

//En klad Zerina :D

När man är ensam..

Vad gör man när sambon är på jobbet och man har hela förmiddagen ledig? Jag brukar oftast sova bort majoriteten av tiden, men tar mig alltid tid att fixa mig lite innan John kommer innanför dörren. Valde att locka håret häromdagen.. Inte för att jag ser särsikilt snygg ut i det, bara kul att ändra lite ibland :)


Dagens Fail

Tror det räcker på den här bilen faktikst..



Dags för sängen!

Jag sa till John att jag bara skulle blogga lite, gå ut med Mixie och krypa ner hos honom. Det var för ca 1,5 timme sedan. Ska ta på mig lite snabbt och bege mig på promenad med Mixie till en återvinningsstation (något som är mindre vanligt på de flesta orter i Sverige). Måste sortera lite sopor, såhär halv ett på natten.

Unnade mig äppelpaj igår när John var iväg på träning. Äppelpaj med vaniljsås, mums :)



God Natt på er :)


En dag med älsklingen på jobbet

Igår åkte jag med John när han körde. För er som inte vet så kör han lastbil åt DHL (en underleverantör) och åker runt i en gul, lååång lastbil med DHL-text. Vissa hade kanske tyckt att det är en kul upplevelse, men jag åker enbart med för att få spendera tid med John. Jag har åkt med ett par gånger, så själva lastbilen och körningen är inte särskilt spännande. Eftersom John börjar när jag slutar så blev det ingen sömn för mig. Jag var riktigt seg senare på dagen, men inte tillräckligt för att tappa förmågan att funktionera en kamera!



Var inte en rolig färg när det kommer till utsikt, bara en massa skog. Men en underbar John :)


Vart fan är vi?

Videoblogg nr 3

Inte en vacker syn, rekommenderar er att blunda ^^,


Dagens Fail

Fail Photoshop



Beckas kommentar: ..eller så är han singel (fast fyy fan va han måste runka då!!)

Sale woho!

Jag älskar reor, kommer jag nog alltid göra. Spelar ingen roll hur mycket jag tjänar, det är något som är extra roligt med att köpa något som man "tjänar" på.

Idag öppnar Nellys "hemliga" rea. Jag handlade lite smått. Ni kan få se när det anländer :)


Söte John

Ni som läser min blogg vet att jag har ett visst sätt att skriva, stilen vill säga. Det var John som skrev de två tidigare inläggen. Han kan vara så söt ibland. Han är oftast söt faktiskt. Men han har sina stunder då han är mindre söt ;)



Snygg skjorta iaf ;)

<3


Halli Hallå!

zerina bryr sig för mycket om kameran=)

trodde Zerina hade gul t-shirt på sig så jag tog en med samma färg :S
nu i efter hand så ser jag att den inte va gul.. så det borde ju räknas som en FAIL
ps. Zerina vill bara kolla in i kameran =)



Och så tycker jag de är lite för lite bilder på ormar och andra reptiler på denna bloggen=(
Så här har vi två i allafall =)
Funderar på att lära mig ormspråk, men får säkert inte va med i sista Harry potter filmen ändå ...


ja sam gladan..

Cockblock är INTE okej!

Stackars, stackars.. Om jag hade varit med hade jag inte låtit det hända, det vet du! Min stackars väninna blev medvetet cockblockad i helgen. Vad händer med dagens samhälle när sånt här kan hända?!


En heeeelt orelaterad bild.

Dagens Fail

Värmer upp sista arbetsdagen före veckan med en Fail... Jag är verkligen en hundmänniska så är lite splittrad här.



Sov, sov, sov.. sov för fan!

Kikade nyss på Aftonbladets sida och hittade något intressant längst ner. John.. nu är du väl allt glad att jag sover 12 timmar om dagen och ändå gnäller om för lite sömn? Jag kompenserar för dina ynka 6 om dagen. John, sov, sov sov!!!


1 månad to go!

Nu är det en månad kvar tills jag och Sara kör en dagstrip till London. Tror London är den bästa staden att shoppa i, dock hade det inte skadat med några av USAs affärskedjor



1. Jefla bajs Borås där det alltid regnar och solen aldrig skiner :(
2. Kolla tiden!! Tro fan att jag får saker gjorda snabbt på jobbet ;)
3. Pundet blir bara lägre och lägre! Woho! Håller tummarna för att Englands ekonomi ska försämras ytterligare!

Jag jobbar!

Mitt batteri på mobilen dog för några timmar sedan. Självklart kollar alla min blogg när jag inte svarar på mobilen.. ehh. Men nu vet ni!

Grymt mycket att göra på jobbet. Och jättekul när hela Ericsson hade break i 3 timmar förutom jag som självklart kunde jobba under tiden. Bleh :(

Nu behövs det uppiggande bilder, here we go..




Hot dog.. get it? Hot.. dog.. ? :D


hahahahahaha

Dagens Fail

Stackarn..


mums!

Gjorde precis färdigt chokladbollarna som jag började med innan jag åkte till jobbet. Nu har ja äppelpaj (med vaniljsås), chokladpudding och chokladbollar som väntar på att blir uppätna :D

Dags att sova nu. Hoppas ni vaknar utvilade :)


Chokladpuddingen står på hyllan ovanför. Mums :D

Jag försökte.

Jag trodde att mina övertydliga hintar skulle få John att köpa en present, men so far har jag inte fått något :( Kanske hinner till stan imorgon eftersom jag har bilen. Det blir för övrigt att hälsa på Johns föräldrar ute i Fristad. Det blir antingen älg eller en av deras tjurar. Båda låter rätt spännande :)

Har för övrigt hittat lite mer på Ginas hemsida:

 

och den jag hintat om..

 

Hoppas att den inte är slutsåld bara!


Dagens Fail


Jag är lite efter.

Okej, ibland är jag rätt mycket efter. Läste idag att det varit skottlossningar mot mörkhyade och att Blondinbella är singel. Att jag kunde missa en så hemskt viktig nyhet; Blondinbella blivit singel alltså!!! Nu kommer nog världen gå under.. om en 20åring inte ens kan ha ett längre förhållande än 3 år! Hmm.. Även om hon beter sig som att hon vore närmare 40 så är hon inte mer än 20 år och att hon skulle ha funnit sin livspartner var väl mindre troligt..

Så nu vet ni!


Var tvungen att hitta en smickrande bild ;)

Japaner vet!

Vilka vet vad mänsligheten saknar? Jo, japaner hjälper oss med livets tuffa prövningar. Kolla bara dessa underbara uppfinningar som vi aldrig hade klarat oss utan!





Väldigt underligt att allt det här inte lått igenom och säljer stort. I wonder why..

Det finns en gräns

Jag vet inte vad jag ska tycka när jag ser bilderna från i somras. Jag brände mig nåt så otroligt flera gånger om och kunde endast täcka det med solpuder. Så här såg jag ut till och från under sommaren..


En lördag i juli

Men det finns alltid värre. Jag är åtminstone inte den här tjejen. Tog bara ego-bilder den kvällen som tur var ;)


Jag vet, jag vet..

Jag ska ha laft av med shoppingen, men trots allt planerar jag små köp så fort jag har tid att fantisera bort. Saken är den, att jag har aldrig tid att ta mig till stan för att köpa något. Sakerna jag vill ha är varken dyra eller svåra att få tag på, men Zerina orkar inte :(
Jag försöker hinta till John att jag vill ha en viss sorts halsduk osv (hint, hint), men än så länge har jag fått nada :P Vill verkligen ha en tub-halsduk, stickad eller i plysch. Om inte annat så hänger det med hem från London :)


Den längst upp till vänster HINT

Shame on me..

Har varit riktigt dålig på att blogga, nästan så att jag skäms. Nu har jag internet hemma och möjligheten att blogga till skillnad från förut, då jag bloggade flera gånger om dagen.
Men den här veckan har jag gått upp runt 12 varenda dag och detta med stort motstånd från både sinne och kropp. Imorgon börjar veckans jobb igen, har inget emot det för stunden. Helgnatt är inte så illa som det låter. Och på måndag kommer första lönen för det nya skiftet, drinks on me?


Videoblogg!

Okej, nu har jag gjort mitt första videoblogg-inlägg. Ha inte höga förväntningar och jag kan redan innan säga att jag har ingen aning varför jag pratar som jag gör eller kollar åt alla håll..


Fällkniv is the shit!

Var man än är känner man att man saknar något. Något sorts verktyg eller varför inte en korköppnare till vinflaskan du alltid bär med dig?

Min fråga är.. vem köper den här egentligen?


Som natt och dag.

Vaknade med ovilja klockan halv 11 för att jag har bokat tvättid. Det var bara att klä på sig och göra det som måste göras. Såg ut som ett troll när jag vaknade och har bara tagit på mig första bästa.
Men nu har jag fixat mig lite och jag passade på att ta en före och en efter bild. Skillnad? JA! :P


Kan nämna att jag inte använde blixt på den första bilden, men annars är det exakt samma plats och samma kamera.

Sängdags!

Första dagen med internet och jag har inte hunnit använda det överhuvudtaget. Nu är min stationära dator igång igen och det mesta verkar ha löst sig! Jag uppdaterar ordentligt imorgon! Hoppas ni haft en fin dag. God natt :)


Dålig kamera? Lite kanske..

Är jag en klant?

Höll på och flyttade runt mina skor. Har samlat mina klack-/festskor nere i lägenheten och upptäckte något. Hur kan jag vara såhär glömsk? Två par exakt likadana, samma storlek och jag var helt ovetande om det för någon timme sedan..


Här är de fest-/klackskor som lyckats ta sig till sitt nya hem


Nu har jag gjort mig av med ett par (eftersom jag va klantig) så nu har jag gjort mig rätt till ett nytt par i London! Wohoo! :D


Sitter och väntar på att Telia-gubben ska ...

100media_imag036 (MMS)

Sitter och väntar på att Telia-gubben ska komma och koppla in modemet. Ska inte sova idag och so far do good :) Bloggar ordentligt när internet kommer igång!


En miljövänlig design

I Holland har de designat ett vindkraftverk likt ett träd. Det är många som använder kraftverkens utseende som argument mot vindkraftverk som energikälla, men det här är väl rätt snyggt ändå?


Ironiskt, kul?

Hittade en snygg bild. Säger väl allt om världen, eller? Tror USA borde känna sig lite ägda :P


Lite dåligt från min sida.

Upptäckte nyss att jag hade kommentarer från maj-månad som jag varken hade läst eller godkänt. Mina (troligtvis) mest trogna läsare; Jenny, Sara och Becka hade kommenterat och jag som älskar att få kommentarer hade missat dem helt :(

Becka hade dessutom tipsat mig om en sida som passar mig perfekt. Dock ifrågasätter jag hennes omdöme där. Har jag såpass sjuk stil?


Källa

The reason

Anledningen till att jag började blogga igen var för att John skulle ha något att läsa på jobbet. Men jag har minst sagt kommit in i bloggandet igen! John jobbar knappast nu och jag misstänker att han inte är särskilt intresserad av mina shopping-planer och sko-fetish.

I sånna här lastbilar brukar John glida (och läsa min blogg). Inte särskilt smart att göra det samtidigt dock :(



Hittade en bild på Johns chef också! Här har ni Ulf! ;)


Bilden heter:  "UlfKarlssonGlad".
Nu blir nog John lite gladare när han läser bloggen!

OM jag längtar?

Jag har nämnt det tidigare; jag och Sara ska till London om en månad! Och jag håller på och kikar lite på internet för att se vad vi kan hitta där. Primark är en jättebillig kedja som dessutom alltid är ett steg före Sverige. Kvalitén på kläderna är väl inte den bästa, men sen så är det superbilligt så det gör inte lika mycket. Hittade lite foton från deras kollektion på deras hemsida. Längtar jag?! OH JA!


Sko-orgasm.

Jag är beredd att lägga ut pengarna, även om jag inte känner till designern sedan innan och aldrig lagt ut den summan på endast ett par skor. Är det bara jag som längtar efter att äga dessa? Hoppas på att de finns i London!



Sam Edelman Zoe

Hittade ett annat par som också är galet snygga. Designern har verkligen tänkt på detaljerna. Vill ha!

 

Finns i vitt också!

Sam Edelman


Ibland förstår jag inte..

..varför man tänker ut något sånt här? Man orkar ändå inte hålla boken med en hand i en lång stund. Tydligen finns den att köpa för ca 25 kr, världen över. Någon som stött på den?


Thumhing

Jobb dag 2

Idag ska alla ut och supa medan jag sliter på Ericsson, som vanligt. Visste ni att oktber har 5 helger? Det är rätt ovanligt och min lön i november kommer inte vara att leka med! :)

Den här saken fick vi hem tidigare i veckan. Och på måndag kommer en kille och kopplar in den. Jag har i och för sig redan kopplat in allt, men det finns säkert något att koppla in för hans del också!
Så vet ni vad? På måndag har jag internet och då är det dags att börja med alla mina löften. Världfred och sånt? :)


Telias modem/router

Spännande toalett?

Hittade nyss en annorlunda toalett som tydligen är en vanlig produkt. Inget man stöter på i Sverige skulle jag gissa. Skulle ni vilja ha en?


Fish n' Flush

Londonresa!

I veckan bokade jag och Sara en riktig shopping-resa till London! Vi åker mellan 23-24 november. Vi kommer till centrala London runt 1 på dagen och åker dagen därpå runt 6 på morgonen. Kommer vi kunna fylla 10 kg bagage? Inga problem!

Och något som är jättebra just nu; pundet! Det ska bli uppdatering av vintergarderoben och John jag lovar att bli av med andra saker så att det nya får plats :)


Utgång!

Ikväll ska tjejerna ut och jag ska med för första gången på över 2 månader! De är när som helst här och då ska det bli tjejsnack, drinkar och bra musik. Hade velat ha med John, men han jobbar imorgonbitti. Istället är han våran/min chaufför för natten ;)


Lååångt ifrån redo!

Lim-smör!

Hittade en smidig uppfinning när jag kollade runt på nätet. Jag tror det är lite blandade åsikter och jag skulle nog ha lite svårt för att "limma" på mackan. Kanske är en vanesak?


Smidigt eller bara konstigt?

Sängen (och John) kallar!

Nu ska jag ta och krypa ner intill pojken. Ska fixa lite mackor och snacks inför morgondagen så att han har något att äta i lastbilen. Tog lite bilder för att visa the circle of Zerina nu när hon ska läga sig bredvid John. Myspys ♥


Wohooo! Nu ska det smöras mackor!! God natt på er :)

En ENORM tunnel!

Några konstnärer tog två hus som skulle rivas och använde brädorna för att göra en enorm tunnel. Det ser ut som att en misil åkt igenom huset. Det krävdes 300 män för att bygga det här och det tog över 4 veckor!




Källa.

Har ni tänkt på..

..hur många inlägg som göra varje dag och att det inte är alla  som får en endaste kommentar. Tänk på alla de som får över 100, kompenserar de för oss andra? Varför kommenterar inte folk oftare? Det gör bloggandet mycket roligare! :)



Taget från www.blogg.se

En produktiv dag!

Idag blev det massa gjort eftersom jag blev väckt tidigt. Gånghesterskolan ringde och bad mig vikariera, men jag hade inte bilen hemma så det gick inte :( Men jag kom upp tidigt och åkte med Sara för att köpa en soffa. Sedan har jag målat en spegel och en skohylla svart. Tog lite bilder på hur det såg ut. Lite smått galet kanske..

När John kom hem blev det hemmagjord pizza, lösgodis och Batman Begins. Favorit Batman-film, eller vad tycker ni?




John ville fota för bloggen. Han är gullig han :)

Ny bil!

John ligger och sover föresten och då kan jag använda hans mobil som modem, så det här är min kompensation för annars brist på inlägg!

Vi kikar på att köpa en ny bil då våran nuvarande (Citroen C1) endast får gå 2000 mil sammanlagt och ska dessutom återlämnas i januari eftersom vi inte tänkt behålla den. Vi ska nog ta en ny hyrbil som får åka mycket längre. Vi vill ha en liten bil, diesel, 5-dörrars och som drar lite. Det kommer troligtvis bli en Ford Fiesta. Frågan är bara vilken färg!?


Vi funderar just nu på en orange. Vi vill att den inte ska vara riktigt som alla andra :)

Planerad design!

Senast jag ändrade min design var någon gång innan våren kom, till ett gladare och ljusare upplägg. Nu är hösten igång och vintern nalkas så det ska bli förnyelse! Jag har skaffat lite fonts och nu gäller det att planera bakgrund samt alternativ banner. Om ni har några ideer så får ni gärna tipsa.
Jag hittade nyligen massa bra fonts tack vare en annan blogg och ifall ni vill se min blogg som den bör ses är det ett tips att själva ta ner några av dem. Om inte annat, så för att de är riktigt snygga och användbara!


Hitta dem här!

Jag har John!

Ingen har väl missat att jag har en pojkvän som heter John. Vi flyttade ihop efter 5 månader tillsammans och vi har bott ihop sedan i början av september. Jag tror inte att jag kunnat hitta någon som jag trivs så bra ihop med. Vi bråkar aldrig, tycker alltid att vi ha för lite tid ihop och längtar efter varandra när vi är ifrån.
Något jag vill göra är ett album där jag sätter in bilder, biljetter och alla andra minnen vi har från våra första år ihop. Jag är bara så otrligt dålig på att ta med mig kameran. Vi har så få bilder ihop..


Variationen på mitt utseende är rätt intressant. PS. Randigt gör att man ser större ut :P

I Bosnien..

Jag var i Bosnien i somras och där besökte jag en djuraffär med min kusin. Något jag endast sett på tv, fanns där; valpar i burar! Jag har aldrig varit inne i en djuraffär där man säljer hundar på det här sättet, finns det i Sverige?


Det värsta var att de alla var jätteglada och supersöta. Jag ville smugla med mig alla och ta hand om dem!

Min kamera..

Jag har en webcam, som egentligen är tänkt för xboxen. Där sitter man med headset ifall man pratar över cam så jag har aldrig riktigt tänkt på att den saknar mikrofon. Jag spelade in en video, inte mycket mer än att jag demonstrerar att kameran funkar men inget ljud..


Första Videofyme-inlägget! wohooo

Nu har jag äntligen lite tid hemma med internet och dator. John är iväg och tränar innebandy med sin far och hans arbetskompisar. John och massa svettiga gubbar, grrr ;)

Var som tidigare nämnt hos Johns föräldrar i söndags och vi blev bjudna på väldigt god mat, med äppelpaj som efterrätt. Som tradition spelade vi lite Yatzy och jag vann ett parti (fick Yatzy!). Simson låg i köket medan vi spelade och såhär ser det ut när han ska klia sig på öronen!

En engelsk blodhund som bara skvätter dregel vart han än går.


Jag hinner med en massa på jobbet. Ritade ...

100media_imag033 (MMS)

Jag hinner med en massa på jobbet. Ritade en teckning till pojken. Har svårt för manga, men övning ger färdighet :)


Vill ni se hur man ser ut utan sömn i 24 t...

100media_imag033 (MMS)

Vill ni se hur man ser ut utan sömn i 24 timmar? Jag är supertrött, men ska kämpa på. Vill lägga mig tidigt ikväll istället :)


Har åkt lastbil mitt ute i ingenstans och ...

100media_imag032 (MMS)

Har åkt lastbil mitt ute i ingenstans och inte sett en endaste älg :( däremot har vi åkt förbi massa halvsovande gubbar i älgtorn. Spännande att se om Johns far lyckas skjuta nåt..


På besök hos Johns föräldrar i Fristad. Ha...

100media_imag032 (MMS)

På besök hos Johns föräldrar i Fristad. Har jagat den här bjässen runt trägårn och blev riktigt trött, han med verkar det som :) "lille" Simson är en engelsk blodhund. Dreglar lite lagom. Videoklipp kommer senare!


Om 25 minuter..

..firar jag och John 6 underbara månader ihop!

Du är underbar älskling ♥


SÅ kul är Sara!

Hon smsade mig tidigare idag och  sa att hon var sugen på resa till London. Sure, tänkte jag, var ett halvår sedan sist. Så jag hittade en resa där vi bara är där i en dag och shoppar, kostar 300 kr/pers och hon behöver bara ta en dag ledig. Då tycker Sara (vars idee själva resan var) att jag borde betala halva hennes resa för att hon förlorar ca 1000 kr på att inte jobba. Hon har bara druckit en cider så alkoholen är inget att skylla på! :P


Kul Sara... ofta?! :P

Äntligen!

John somnade nån gång runt 19 och jag har inte hört något från honom förrän nu! Av någon konstig anledning kände jag mig väldigt ensam, trots att jag inte jobbar själv. Jag visste inte helt hundra att John sov, men självklart hade han däckat strax efter att jag åkt.

Nu ska han försöka hålla sig upp tills jag kommer hem, ca 1 timme till. Hittar honom säkert med någon film/serie igång, snarkandes för fullt ;) Längtar till att få lägga mig bredvid honom.


Midsommar -10

John frågar vem som ska öppna dörrarna och...

100media_imag031 (MMS)

John frågar vem som ska öppna dörrarna och försvinner ut för att göra det själv. Med andra ord är jag väldigt lite till nytta. Nackdelen med att åka i en lastbil är INGEN J***A TOALETT!! Snart gått 3 timmar sedan jag sa till att jag behövde besöka the ladies room och här sitter jag fortfarande och behöver toa akut! Igår hade vi inget vatten i lägenheten så jag kunde inte tvätta händerna efter mitt toabesök. Fick använda handen jag kände var renast för att be sara ta med vatten. Då fick jag äntligen tvätta händerna! Med andra ord så kommer jag och toabesök inte riktigt överens för tillfället. Jag är hemskt trött, gääääääsp..


Ligger i lastbilen, osminkad och naturlig ...

100media_imag031 (MMS)

Ligger i lastbilen, osminkad och naturlig :P Sov bara 4 timmar inatt och kommer bli tufft att jobba ikväll om jag inte lyckas somna.. Jag får i alla fall lite tid med John


En dag på jobbet med älsklingen. Låter ...

En dag på jobbet med älsklingen. Låter kanske lite töntigt, men han kör lastbil så det är rätt mysigt :) Jag kommer befinna mig i en lastbil för dhl, inom Boråstrakten. Hoppas ni slipper vakna såhär tidigt!


Fällda säten, 2 timmar och 3 shoppingälska...

100media_imag030 (MMS)

Fällda säten, 2 timmar och 3 shoppingälskare senare. Nu är det dags för lite ikea-mat :)


Nu kör vi!

100media_imag030 (MMS)

Nu kör vi!


På g till Ikea med Sara & Alex. Massa shop...

100media_imag030 (MMS)

På g till Ikea med Sara & Alex. Massa shopping idag igen. Har på mig min nya jacka, recept for success :P Ska visa er vagnen sen, lär bli massa vuxenpoäng!


Nudlar innan sängdags. Mums :)

100media_imag030 (MMS)

Nudlar innan sängdags. Mums :)


Borås har varit sveriges regnigaste stad. ...

100media_imag030 (MMS)

Borås har varit sveriges regnigaste stad. Nu är den "bara" på en tredje plats. Kul att den står för sin del. Kör hem till sängen nu. Helt slut i kroppen, puh..


Dagens gekås outfit :P (jag hann inte byta...

100media_imag029 (MMS)

Dagens gekås outfit :P (jag hann inte byta om)


På ullared igen och Morgan jobbar på :)

100media_imag029 (MMS)

På ullared igen och Morgan jobbar på :)


Nu var det färdigjobbat för idag. Börjar i...

100media_imag029 (MMS)

Nu var det färdigjobbat för idag. Börjar igen vid midnatt. Jag är ett vrak och det syns nog. Ska promenera till Johns jobb och ta bilen. Blir att ta en promenad med Mixie när jag kommer hem. Längtar till sängen :)


Ska jobba om 2,5 timme så försöker vila li...

100media_imag029 (MMS)

Ska jobba om 2,5 timme så försöker vila lite innan. Ska bli rätt kul ändå, Anna är ju med :) Kära Sara tillägnade ett fint kollage/inlägg till mig. Lite väl många bilder kanske :P kan inte knyta en länk med mobilblogg så ni får kika på www.stilsara.blogg.se


Jobb om några timmar, men nu är det promen...

100media_imag028 (MMS)

Jobb om några timmar, men nu är det promenad med Mixie som gäller. Solen skiner över Borås, men det är trots det kallt :(


Mixie har saknat oss. Gullehunden ska med ...

100media_imag028 (MMS)

Mixie har saknat oss. Gullehunden ska med till oss :)


Nu ligger jag äntligen ihopkurrad under tä...

100media_imag022 (MMS)

Nu ligger jag äntligen ihopkurrad under täcket, men dessvärre har John åkt till jobbet. Nu blir det sömn till 14, städning, sola med Sara och besök hos mor & far med John. Mixie får följa med oss hem. Har saknat min lilla fegis.. God natt och god morgon :)


Jobb, jobb, jobb..

Har jobbat på som bara den och inte hunnit ta mig tid att blogga. Rasterna har varit korta och jag har ont i ryggen :(
Nog med klagande! John spelade match idag och det gick inte värst bra. Matchen slutade 10-0, om det var till Kronäng eller Kabel åttio, det avslöjar jag inte ;)

Har precis fått mitt Videfyme-konto godkänt. Har tänkt göra en video-blogg någon gång snart, men det beror på vilken internet-tillgång jag har (tror jag hakat upp mig på en och samma grej :P). De som inte hört mig prata tidigare kommer nog bli förvånade. Jag har trots allt en rätt ljus röst och den låter ännu ljusare via mikrofon..

När pojken la sig, runt 10, så sa han att han kände sig ensam. Känner mig lite skyldig när jag jobbar helgnatt, den enda perioden han är ledig. Önskar jag kunde ligga intill honom så att han känner sig mindre ensam. Han har i alla fall ett nytt sänglakan, nya kuddar och nytt täcke som jag köpte på Ge-kås. Jag tycker det var rätt snyggt!


John som bäddat för att ta fotot åt mig :)

Alex mål..

Tyckte det var roligt att Alex mål blev det näst mest sedda från Kabel Åttios sida. Det är ca 104 visningar, lite fler nu när ni kikar ;) Bra jobbat Alex.. haha

För övrigt så var det Benny som sköt hörnan, Johns bror :)


Har jag rätt?

Jag tror att Cecilia köpt världens gulligaste hund! Hundar är lite som ens barn och ens egna bör oftast vara finast i ägarens ögon, men jag kan inte låta bli att vara lite avundsjuk på Cecilia..
Är han inte urgullig? Ska försöka fixa en play-date till lille Hugo och Mixie :)


Hugo

Min söndag

Imorgon ska jag och pojken försöka göra något ihop, annat än att sova och äta. Idag/igår/lördags sov jag till 16 så vi hann bara fixa middag och baka äppelpaj. Det blev massa äppelpaj kvar så det är något jag har att se fram emot imorgon (söndag). Ifall någon vill komma o hälsa på så bjussar jag på äppelpaj med vaniljsås :) John ska spela match från kl 15 så jag kommer antingen sova eller sitta och vänta på honom från och med 2-tiden.

Jag och John hoppas på att vi kan spela färdigt Halo Reach någon gång snart. Jag som spelat Halo i många år är inte riktigt lika nöjd med Reach som alla recensenter. Antar att de nästintill får betalt för att rekommendera spelet. Men hur dåligt spelet än är så kan jag inte låta bli att spela med min lilla spartan. Coolast i spelvärlden?! JA! :D



Dessvärre åker jag till jobbet klockan 18, allt för tidigt. Ser fram emot då jag pluggar och är ledig nästintill varje dag ;)

Av någon underlig anledning..

Varje lördag försvinner hälften av mina läsare av någon underlig anledning. Kanske är hälften av mina läsare helg-alkisar eller weekend-resenärer eller utan datorer, el och internet? :P


Dippen återkommer varje 7 dagar.. väldigt underligt det här..

Andra dagen och jag... vet inte

Nu är jag inne på andra dagen av tre på mitt ordinarie jobb. Det är lite svårt för alla att hålla koll på vart jag egentligen jobbar då jag jobbar väldigt mycket övertid. Man får dessvärre endast jobba 50 timmar övertid/månad, men det finns tydligen undantag och dispans så får hoppas på det :)

Pratade med John förut och han tyckte vi skulle beställa något mer från Coolstuff. En Shit box.



Shit box 229:- Coolstuff

Shit Box finns med två olika motiv på:
Shit Box: Brun kartong med ordet "Shit Box" tryckt på
Ploo: Vit och grön, lite mer diskret look (för dem med hyfs!)

Fakta Shit Box:

  • Klarar galant en vikt upp till 100 kg!
  • Utedass gjord av vanlig nerbrytbar kartong
  • Mäter: 35 cm x 35 cm x 35 cm

En Shit Box Innehåller:

  • 1 x förvaringsväska
  • 1 x återanvändningsbar portabel toalett av kartong
  • 10 x biolgiskt nedbrytbara bajspåsar
  • 10 x toalettpapper
  • 1 x instruktionsbok

Visst låter allt toppen, men jag är lite skeptisk alltså. Får nog ta och tänka på det :)


Nu har jag varit på Åhaga och blivit väldi...

100media_imag028 (MMS)

Nu har jag varit på Åhaga och blivit väldigt besviken av nelly. Fick dock chansen att träffa Maria som är med och tävlar idag. Den traditionella tvättiden är bokad och jag kan med gott samvete fortsätta att sova. Pojken spelar golf med sin far, så det är bara för mig att få tiden att gå tills han kommer.. ZzZzzZzz..


Det enda som passar in på modrmässan på Åh...

100media_imag028 (MMS)

Det enda som passar in på modrmässan på Åhaga är mina skotr. Jag gick upp fõr 10 min sedan och "fixade" min justoutofbed-look på nolltid. Med andra ord har jag inte gjort något. Längtar efter att få lägga mig igen..


Någon mer än jag som är sugen på en näsa?

Joooooohn, ska vi köpa? :)


Tvålnäsa 135:- hos Coolstuff

Coola saker på coolstuff.se

Om det är en affär som jag aldrig blir besviken av så är det coolstuff. De har alltid något roligt (och oftast onödigt) men jag kan inte låta bli att lockas. Kolla bara på den här?!!



Blåsapa Nageltorkare 69:-

Blåsapa, tänker du då, vad i hela världen är det? Jo, det är tillsammans med blåsfisken det populäraste blåsdjuret. Mycket populärare än blåsräven, blåsålen och blåsoxen. Men det fina med just den här blåsapan är att den helt och hållet viger sitt liv åt att torka ditt nagellack. Helt söt sitter den på en hylla tills du lägger dina fingrar på apans lilla bananplatta varpå den omedelbart börjar blåsa ditt nagellack torrt och fint. Och visst är det skönt att apor och kosmetika äntligen får en relation i en situation utanför testlabbet?

(Vi ber dock att få påpeka att detta är en apa av plast. Riktiga apor är jättedåliga på att hjälpa till med sminkning, nagellack och makeup.)

 

Det är inte bara produkterna som är jätteskoj, utan deras beskrivingar också! Rekommenderas fullt ut!!


Bloggreklamen

Alla ni som bloggar med hjälp av blogg.se vet att man har en reklam under det senaste inlägget. Denna går att bli av med om man vill betala en viss summa i månaden. Jag stör mig inte på den och bryr mig inte särskilt mycket, men den kan vara rätt skoj ibland ändå.. Den här är aktuell nu:


Känns lite fel :P Och är inte Avril Lavigne lite väl gammal för att göra reklam för finnar?

Koffeinkick och en längtan..

Jag dricker endast kaffe när jag jobbar och Ericssons kaffemaskiner gör faktiskt riktigt gott kaffe! Jag känner att jag blir mycket piggare när jag druckit kaffe, främst för att jag dricker så sällan. Men jag läste nyss att koffein/kaffe egentligen inte ger en kick utan att det bara är en illusion. De testade 379 personer som fick avhålla sig från koffein i sexton timmar. Hälften fick koffein och hälften placebo. Resultatet var att det inte är någon stor skillnad mellan de båda grupperna. Det visade sig att de som dricker kaffe regelbundet utvecklar en tolerans mot de effekter som koffein kan ge. Koffeinet gör inte att man blir piggare utan att man tar sig upp på normal nivå igen.

Så ni som dricker kaffe regelbundet kommer upp till en normal-nivå när ni dricker kaffe medan jag blir duracell-kaninen!


Tacka vet jag min återhållsamhet för kaffe ;)

Imorgon vid 11 så har Nelly en outlet på Åhaga här i Borås. Sara vann biljetter från BT så vi ska dit och kika på om det finns något som är värt att köpa. Sen kommer Lindroos till Åhaga imorgon kväll, men då jobbar jag :(
Längtar efter då jag får komma hem igen och bara lägga mig och mysa bredvid pojken. Vi har fått så lite tid ihop på senaste, då vi båda jobbat hela tiden och varit trötta. Men livet är toppen, jag ska definitivt inte klaga :)

I'm back!

Fredagen har känts otroligt lång! Jag gick upp vid halv 9 och blev hämtad en 20 min senare av Sara. Vi hade hoppats på att det skulle vara lite folk på Gekås, men vi hoppades förgäves. Min kundvagn var närapå att svämma över, trots att jag och John fyllde varsin kundvagn när vi var där för knappt en månad sedan. Jag var jättetrött och all over the place, jag lämnade till och med min almanacka med shoppinglista mitt i affären och hade svårt att hitta den igen!

Jag förstår inte riktigt vilka som läser bloggen och det är inte förrän någon hör av sig om något för att de läst bloggen, som jag vet vem en av läsarna är. Fick ett gulligt samtal från en vän som väldigt snällt bad om att jag skulle köpa något hon råkade köpa fel häromdagen. Sjävklart hittade jag det hon sökte och nu är Jenny ett par gardiner rikare ;)

Hur som helst så är jag tillbaka på jobbet nu! Skönt att sitta där det är lugnt och jag endast beror av mig själv. 30 timmar helg-arbete to go! :D

Är super-trött och hade gärna sovit nu!!


Fällda säten, fullt till tak och 3000 kr s...

100media_imag028 (MMS)

Fällda säten, fullt till tak och 3000 kr senare. Kundvagnen var överfull och vi hade parkering allt för långt bort. Nu sitter jag i bilen och bara varvar ner medan Sara kollar MQs outlet.. Inte en kul tanke att man jobbar 11 timmar från och med 6 ikväll :(


Fullt ös på Ullared och jag som är så tröt...

100media_imag027 (MMS)

Fullt ös på Ullared och jag som är så trött o otaggad :( Det är bara till att tränga sig fram!


På g till Ullared med Sara.. woooho!

100media_imag027 (MMS)

På g till Ullared med Sara.. woooho!


Jag o John besökte hans syster och John fi...

100media_imag027 (MMS)

Jag o John besökte hans syster och John fick chansen att hålla i den lilla bebisen. Föddes i lördags o redan så lugn och "vuxen" :) Ser fram emot att hålla i den lilla pojken..


RSS 2.0