Sarajevo..

Är fortfarande i Sarajevo och har 4 dagar kvar tills jag åker tillbaka. Jag hade stora planer på att sola den sista veckan, men vädret går emot mig och jag kommer anlända till Landvetter lika blek som när jag åkte. Blä.
John och jag har äntligen skaffat lägenhet så blir att flytta och ordna ett hem när jag kommer tillbaka. Och sen så blir det att jobba på Ericsson också :D

Tror jag lyckats koppla bort min blogg från min mail/msn, lyckades jag? Jag har eltat efter det i evigheter och igår när jag bara gick igenom inställningar hittade jag mitt RSS-flöde och tog bort det. Äntligen!
Hoppas allt är bra med er där hemma. Snart kommer jag tillbaka och sköter om er. Miss you!


Dagen innan jag skulle åka..

intressant nyhet!

Av ren tråkighet läste jag lite på Borås Tidnings hemsida. Hittade en intressant artikel. Låter som något en mellanstadieelev hittat på:
http://www.bt.se/nyheter/grisattack-mot-grillkorv-i-falkenberg(2067083).gm

40 min kvar till boarding time

On my way..

Sitter på flygplatsen i Wien. Drygt att behöva spendera 3 timmar sittandes på metallbänkar, men jag har gratis internet! :D Antar att de har skitbänkarna för att folk inte ska belasta deras internet för länge :P

12:40 är last call och sen är jag på väg till Sarajevo. Ska bli skönt att få sova ut och komma ifrån kalla Sverige. Tror inte jag varit så här blek på 6 år. I need this badly! Kommer bli hemskt att va utan John i 2 veckor :(
Verkar som att jag ska börja jobba så fort jag kommer tillbaka, på ericsson. Det blir samma skift, samma gäng skoj skoj :) Synd bara att Sara kommer jobba helt annorlunda. Vi ska nog försöka oss på att plugga samtidigt. Wish us luck?Grymt smidigt att ta kort med ljuset bakom ;)

Bosnien-resa

En resa till Bosnien kan liknas vid analsex. Tanken på det är inte trevlig, men när man väl kommit dit är det riktigt behagligt.

Kvarteret Skatan - så jävla kul :D

Min ensak, mina val.. mitt mitt mitt

Min gmail och facebook blev hackade förra veckan. Det gjorde egentligen inte särskilt mycket, men jobbigt när någon tar något som inte tillhör dem. Hade känts bättre om de båda kontona bara försvunnit istället :/
Föräldrarna kom hem nyss och direkt började tjatet om hur viktigt det är med en utbildning och skolpoäng och blah blah. Om John haft en lägenhet, hade jag redan varit flyttad. Det är Mitt val och mitt egna misstag isf. Jag har kort stubin och grejer som repeterade idiotiska samtal med några som är så trångsynta, gör mig helt galen. Om huset hade varit lite högre så hade jag hoppat ut genom fönstret för att med smärta, döva dem. Argh...
Och de skyller på John och Sara.. suck..
Imorgon får jag veta om det blir plugg eller jobb. Jag hoppas starkt på att det blir jobb. Då är jag garanterat härifrån snart. Hoppas, hoppas, hoppas :)
Ska packa inför resan till Bosnien nu!

Att blogga eller inte blogga..?

Jag började faktiskt blogga igen på grun av en dröm jag hade om Sara. Jag drömde att hon kom till mig på jobbet och sa att hon hade skrivit ett jättelångt blogginlägg och att hon bara blivit sjukt blogg-sugen. Jag antar att jag också blev det på något sätt :P Sen så är det kul om älsklingen läser också när han har tråkigt. Dumma långa lastbilssträckor och tråkiga svenska vägar..

Har tränat med Madde idag. Hon lämnar Borås vid 5 imorgon. Vi kommer alla att minnas och sörja denna stund. En av de få bra sakerna med Borås försvinner. But she will be back, soon :D


Glada ihop? Jag iaf :P

Nu ska jag hoppa in i duschen. Asfräscht att jag suttit vid datorn i en timme efter träningen utan att duscha ;)

Vad har hänt btw?

Det är rätt mycket som händer mig och andra. Och vad är Zerina bra för om inte skvaller och överdriven ärlighet? Here it goes..

- Sara och Alex, fortfarande tillsammans, firade 1 år nyligen och är nu på semester i Paris och London. Vad händer efteråt? Who knows.. jobb?!
- Sara ska troligtvis jobba på extern rep istället för plugget.
- Jag vill desperat lämna plugget, för stunden. Och istället fokusera på jobb eller annat ett tag.
- Jag och John letar lägenhet. Allt känns bra och oroa er inte, det är inte för tidigt :)
- Madde flyttar till Kalmar för att plugga mediekommunikation.. tror jag fick det rätt :P
- Anna K flyttar till Sollefteå (jag har inte stavat fel nej) för att plugga nåt med barnens rättigheter (kanske?). Sollefteå har färre antal invånare än Brämhults kommundel :P
- Jag har insett att alkohol inte är min grej. Blä..
- Jag har runt 180 par skor. Det får fan räcka nu!
- Alexander Thor (mitt ex) ligger 7 tentor back. Det är 8 tentor under ett år. Får nästan säga grattis, det är en bedrift! Han kommer för övrigt fortsätta jobba till höst, på Saras avdelning.
- Fidde lyckades ragga upp en tjej! Nyhet eller vad?!
- Cissi bor nu utanför Borås med Oliver i en villa som de hyr. Hon ska börja plugga på Borås Högskola. Tekniskt basår.


Har jag glömt någon? Kan smyga in på att jag håller tummarna för att Tina ska bära på en till liten småtting snart.

4 dagar kvar till Sarajevo, och 2 vecokr utan John :(


Tur att jag ska dit där det är soligt..

Glad sommar, födelsedag, ja.. allt?!

Sitter på min födelsedag och har äntligen en stund över. Har planerat att blogga nästintill varenda dag av sommaren, men inte "hunnit". Jobbar 4-skift och fritiden spenderar jag med älsklingen. Har haft 4 månader med min älskling. Får hoppas att det blir MÅNGA många Många mer :)


Vi i lördags på Maddes och Annas avskedsfest. <3

RSS 2.0