På skolan

Sitter i ett grupprum och väntar på att tiden ska rinna iväg. Det är ca 1 timme kvar tills jag ska vara på mentorsträff. Är inte särskilt taggad på det och sov bara 3 timmar i natt.

Klippte mig tidigare idag. Jag ville bara ha bort det slitna, men det försvann ca 5 cm :( Jag har den sköna "nyklippta" känslan men sörjer det korta håret :(

Föresten, man kan göra otroligt mycket med gamla pantburkar! Kolla bara vad folk gjort med Red Bull!

Skulpturerna är gjorda för en tävling som återkommer varje år i Washington, USA. Allt som gäller är att vara så kreativ som möjligt och att skulpturen måste innehålla Red Bull burkar.

Gäsp.. morgontrött

Klockan är endast 11 och jag är redan uppe! Sov inte bra inatt så det var inte lätt att gå upp. Idag måste jag jobba med min hemtenta. Min praktik börjar nästa vecka och med den försvinner all min energi.

Ikväll blir det roligare saker dock! Sara och Alex ska komma förbi för att spela Wii igen! För er som inte spelat Mario på Wii, så är det otroligt kul, oavsett i vilken ålder man är!


Visste ni att..

..jag aldrig blir arg? Jag kan bli ledsen, tjurig och mycket mer, men jag blir aldrig arg.
Jag har aldrig tänkt på det överhuvudtaget förrän jag hade en utvärdering med den första klassen jag hade hand om för ca 3 år sedan. En positiv egenskap jag hade var att jag aldrig blev arg :)
Klassen jag besökte i veckan tycker att jag är rolig och galen, vilket inte låter helt fel enligt mig. Så länge de lär sig det jag har som mål, så är jag nöjd :)


Glad Zerina!
Tror jag alltid är glad när jag jobbar i skolan, annat passar sig inte :)

Handkonst!

Kan ni fatta att allting är ritat på händer och att det ändå ser så verkligt ut? Måste vara ursvårt!Källa.

Fredag!

Slutet av veckan och de flesta kan pusta ut för att de har ledigt, men jag måste jobba. 2 timmar kvar innan jag måste ta bilen till Ericsson. Som tur är så har jag 1,5 kg godis som håller mig sällskap :)

Bloggar mer från jobbet, hörs då! :)


Här syns några av MÅNGA skor.. tror det är runt 180, är för jobbigt att räkna. Någon frivillig? ;)

Klassen - hur många hittar hit?

Hade ett gäng tjejer som trodde de skulle lyckas hitta min blogg.

Nr 1. Miss S.

Och än så länge är det bara hon. Grattis! Och  det är klart jag kommer och hälsar på igen!! :)

Grattis världens bästa John!

Min JohnBonJovi fyller hela 22 år idag. Han fick frallor och Oboy på sängen enligt önskemål och senare ikväll ska vi käka någonstans där han verkligen tycker om maten. Presenterna kommer först när han kommer hem, om ett par timmar :)

Åkte ut till min favorit-klass tidigare idag. Det var nästan 1 år sedan jag var ute på praktik, men jag kom ihåg allihopa. Hur skulle jag kunna glömma en underbar klass? Tycker det är jättetråkigt att de är klara med mellanstadiet när jag är klar med min utbildning. Jag hoppas verkligen att jag får en lika underbar klass.

Tror jag måste börja censurera mitt språk lite, barnen försöker hitta bloggen. Good luck mina små kycklingar :)


Fina John & fina Mixie

Lägenhet-hunt!

Eftersom bil är avcheckat så är lägenhet näst på listan! Jag & John kikar på fullt på en större tvåa eller främst en trea. Allt vi vet är INTE Hässleholmen, Hulta, Boda eller Norrby. Vi vet inte riktigt hur det kommer bli!

Imorgon börjar budgivningen på den här ehh.. låt oss kalla den pärlan. En bild på köket:Vi får se hur det går, rapporterar självklart ifall vi vinner budgivningen :)

Min brumbrum!

Jag införskaffade bil nyligen och den krånglade lite, men vad ska man förvänta sig av en bil som är från 2000? Synd att bilar inte funkar som vin & whiskey.. Men nu funkar den jättebra och jag känner sån otrolig frihet!
Pappa ska fixa några pyttesmå rostfläckar imorgon och jag känner mig nästintill rörelsehindrad inför överlämningen av bilen. Jag anar att jag kommer bli succesivt tjockare.. hmpf


Opel Corsa 2000

Ibland och mer ofta..

Alla har vi våra tillfällen då vi känner för att ge upp, för att bara bryta ihop. Mina brukade vara sällsynta, men ordentliga. Nu för tiden känner jag mig hopplös mer än ofta. Kombinationen av att jobba på den tiden som borde vara ledig och gå i skola under resterande tid sliter ut mig. Det hade inte gjort något om jag hade det underbart tiden utöver..

Man vet inte att man varit lycklig förrän man är olycklig.

Snuskigt.

Det finns små oskyldiga djur som man aldrig bryr sig om.. Men den här drar till sig lite extra uppmärksamhet av någon underlig anledning..


My bad..

Har legat i soffan och inte pallat blogga, my bad. Var iväg i London med Sara och där försvann 2 dagar. Ca 3000 kronor fattigare, men SÅÅ mycket rikare i upplevelser och shopping ;)

Sara och Alex besökte oss i veckan. Det va ett tag sedan vi drog ihop något och vi har faktiskt aldrig spelat det enda gemensamma spelet vi alla tycker om, Die Super Mario!
Sara "fixade" en bild på vilka karaktärer vi spelade.. Varför fick alla en bild där de ser glada ut och jag en ond? VARFÖR SARA, VARFÖR!? (och varför är Saras huvud 3 gånger större än alla andras, 5 gånger större än Johns!)Orginalet (2009): Ingen sömn och en händelserik dag & natt i London

RSS 2.0