Nu var sista dagen på Ericsson avklarad (f...

100media_imag026 (MMS)

Nu var sista dagen på Ericsson avklarad (för tillfället) innan jag kör mina standardpass under helgnatten. Körde på ordentligt så känner att jag behöver vila.. Jag o John ska snart till Knalleland för att köpa Guitar Hero Warriors of Rock till ps3an och nya fifa. Sen blir det besök hos Johns syster för att träffa den lille bebis-pojken :)


Inhandlar en ny dörrmatta. Endast 79 :- på...

100media_imag027 (MMS)

Inhandlar en ny dörrmatta. Endast 79 :- på Haléns hem lagerbutik i Borås. Precis vad jag o John har letat efter ;)


Sovdags!

Sarah och Kalle var här en stund och vi sjöng och åt under den (allt för korta) perioden de var här. I januari åker de till Kanada och blir borta minst ett år. Tråkigt när ens vänner försvinner så länge.

John sitter i köket och gör mackor. Vi har en hög med disk efter kvällens bjudning, men det får vänta tills imorgon. hoppas bara att jag inte är lika trött efter morgondagens jobb. Jag tror att jag kommer jobba med samma sak dessvärre och det bådar inte gott. Om inte annat så är jag lycklig när jag väl får betalt för min möda!

Tack till älsklingen som lämnar mobilen så att jag kan blogga. Och grattis på namnsdagen! :) (Han heter Mikael i andranamn).
PS. Orättvist att alla ska ha namnsdag(ar) förutom jag. Om de har Ragnhild så borde de väl kunna ha Zerina? Finns ju fler med mitt namn än det!


Dålig cam, men jag håller Johns mobil. Jag = glad :D

Tillfälligt tillfälle!

John lämnade sin mobil hemma så att jag kan använda den som modem! Han har stuckit till träningen och lämnat mig med alla förberedelser. Sara och Kalle ska komma förbi om en stund, så det kommer bli tacos och massa spelande på box och ps3. Tydligen tycker Kalle om att sjunga så det får blir tjejerna mot killarna ikväll! :)
Jag har köpt trådlösa mikrofoner till ps3:an och sen är Lips microfonerna också trådlösa, så vi lär gå all in när vi sjunger.Har jobbat min andra dag på Ericsson idag och det börjar kännas av att jag får jobba hårt. Det finns mycket att göra och jag är den som jobbar på utan pauser för att prestera så bra som möjligt. Och nu när jag är hemma så är jag helt slut, pust!
Tänkte visa er hur vårat kylskåp ser ut oftast. Maten skiljer sig åt lite från dag till dag, men drycken är densamma. Vi är nöja iaf :)


Det finns lite som inte syns på bilden, i dörren och i en av lådorna. Men det här är väl ungefär det vi brukar ha.

Grannen har världens gosigaste katt! Hoppa...

100media_imag021 (MMS)

Grannen har världens gosigaste katt! Hoppade in i bilen när jag lastade in tomkartonger i bilen. Supergullig! Snart är jag hemma efter en ordentlig jobbdag!


Nu saknas det några par, men det här är sk...

100media_imag025 (MMS)

Nu saknas det några par, men det här är skorna som blivit kvar hos mor o far. En ca 100 par..


Heeeii...

Mitt förra blogginlägg skickade jag runt halv 4 då jag var på väg från jobbet. Insåg först nu att det inte kom fram, så har skickat mmset en gång till nu.
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt idag tyvärr... Jag sitter vid brors dator medan John har varit i Fristad för att träffa familjen och bebisen. Jag trodde att vi skulle åka till systern där bara hon (med familj) var, men det visade sig att hon åkte hem till mor och far, och jag ville inte störa när de redan är så många. Jag har istället sorterat skor och flyttat allt jag äger till mitt sovrum här hemma. Ska mmsa in en bild snart!
John kommer när som helst och hämtar mig. Vi beger oss härifrån med 4 STORA påsar, fulla med grejer och åker mot Ica Maxi för att handla.

Idag blev det lite extrajobb på Ericsson. ...

100media_imag025 (MMS)

Idag blev det lite extrajobb på Ericsson. Ska vara där till och med på torsdag, så det blir en full arbetsvecka för min del. Har inget emot att jobba så mycket, särakilt när jag och John jobbar samma tider och inte förlorar tid ihop :) Är på väg till åkeriet nu så att vi kan åka hem ihop. Det blir besök hos mina föräldrar (som bjuder på mumsig mat) och besök hos Johns syster som födde en liten pojke för ett par dagar sedan. Toppendag! :)


Tvättid! Men vi har en kompis på besök så ...

100media_imag024 (MMS)

Tvättid! Men vi har en bekant på besök så John stannade hemma och spelade med honom medan jag tvättar. En kvinna som höll i en visning kom in hit förra veckan och beskrev våran tvättstuga som Borås bästa. Vad ljuger man inte om för att sälja en lägenhet? :P


Sitter och väntar på Sara. Spanar för full...

100media_imag024 (MMS)

Sitter och väntar på Sara. Spanar för fullt. Hon skulle ha hämtat mig 20 min sedan. Inget skönt väder att sitta stilla i heller. Tur att jag ska lägga mig i ett solarie snart :)


Ajuste! Jag glömde berätta att jag, Sara &...

100media_imag023 (MMS)

Ajuste! Jag glömde berätta att jag, Sara & John var på media markt när Magnus Carlsson var där och signerade sin nya platta som släpptes en vecka tidigare i Borås. Det stod faktiskt folk i kö för att köpa och få autograf, där ser man ;)


Nu har jag kommit hem och satt mobilen på ...

100media_imag024 (MMS)

Nu har jag kommit hem och satt mobilen på laddningen. Är superpigg och försöker lägga min energi på att göra något vettigt. Som att skriva inköpslista :) Har jag missat nåt viktigt?


Längtar..

Nu var det bara 1,5 timme kvar innan jag slutar! Helgen har gått otroligt fort. Önskar bara att jag hade internet som underhållning under veckan medan John jobbar. Jag har lovat och påstått att jag kommer göra mycket när vi skaffat internet, kan ju lika gärna slänga in att jag kommer jobba för världsfred.. Får hoppas att jag tar mig tid att fixa alla saker jag måste sälja och alla bilder jag tagit för att lägga upp på bloggen. Sen vore det en fördel att kunna betala sina räkningar :)

Imorgon blir det att besöka Media Markt med Sara för att byta hennes dator och köpa en micro till henne. Jag och John kanske borde göra det med.. hmm.. Ska sola efteråt också, det längtar jag verkligen till. Och som en påbörjad rutin så tvättar jag och pojken på kvällen. Det blir mycket roligare och mysigare om man tvättar (och allt annat generellt) ihop.

Min mobil dog, liten nackdel med de stora "nya" modern skärmarna/mobilerna = batteritiden är lika med noll. Så blir dessvärre ingen mobilblogg.. Får ta det imorgon. Har inget annat val än att använda mobilen ;)

God morgon på er alla!

Day 3..

Nu taggar man inför en lång ledighet. Helgen går jättefort när man jobbar och ledigheten känns jättelång, bara massa plus med helgnatt ;)
Jag skulle ha ringt Telia ang bredband, men självklart glömde jag göra det. Imorgon blir det med andra ord att ringa deras kundtjänst och kolla med dem. Får hoppas att jag inte glömmer igen!

Har spenderat dagen ätandes och gåendes runt i Knalleland. Träffade Sarah och vi gick runt på Knalleland. Jag köpte en liten skål till lägenheten.. yes, så kul är jag ;)
Sen så såg jag Kabel spela, grattis Alex till seriens andra mål! Det var riktigt kallt att stå stilla! blir att ta fram kappan imorgon! :)

Nu måste jag jobba på. Hörs sen!

Nu ska jag köra hem!

100media_imag024 (MMS)

Nu ska jag köra hem! Skönt att få åka hem och lägga sig intill pojken!


Grattis x 2!!

Grattis till min John till att ha blivit morbror! Hans storasyster Pernilla födde igår en underbar liten pojke! Ser fram emot att träffa honom :) Grattis Pernilla och John!

Och sen så gifte sig min gamla klasskamrat igår. Grattis Ninella och Elvis! Lite roligt att både Tina och Ninella hittat en kille som heter Elvis, är chansen så stor?Grattis Ninella!!

Yeay, I did it!

Jag har lyckats mobilblogga. Det var tydligen inte så svårt. Jag trodde jag behövde en applikation eller liknande, men jag behövde bara skicka ett sms/mms till ett specifikt nummer!
Det senaste inlägget var alltså från min mobil. Inte särskilt bra bild, men den bjuder jag på ;)

Kvällen då jag kom tillbaka från Bosnien. ...

100media_imag017 (MMS)

Kvällen då jag kom tillbaka från Bosnien. Pojken hämtade mig och körde oss till den nya lägenheten <3


Bra mobilabonnemang?

Jag har Tele2 som mobiloperatör vilket funkar rätt bra. Jag brukade få fakturor på allt mellan 300 upp till 800, men sedan jag började betala själv så har jag valt lite bättre abonnemang ;)
Jag betalar 19 kr/mån för 3000 fria sms/mms och fria minuter inom tele2/comviq. Såhär ser mina senaste fakturor ut:Man får vara lite ekonomisk! :)

Just nu och mobilblogg!

Jag jobbar på som vanligt, löder och fixar. Mina kusiner i Bosnien tyckte det kändes konstigt att jag lödde dagligen och hade lödcert. Tydligen är det rätt konstigt att en kvinna har den rollen där..

Jag har nog lyckats fixa en app till mobilen för att kunna mobilblogga! Isf kommer det ett inlägg senare. Jag hoppas alla gör något vettigt ikväll. Sara och gänget är i Göteborg och röjer. Avundsjuk? Njaee.. hade nog hellre legat hemma och myst med pojken framför någon film :)

Kan dra en onödig Fun-fact medan jag ändå är igång: Jag skickar ca 600 sms i månaden (har 3000 gratis/månad) vilket betyder att jag i snitt skickar 20 sms/dag!!

Day 2..

Nu börjar veckans andra arbetsdag. Jag sov inte tillräckligt idag, kanske lite på grund av John som skulle ringa mig flera gånger om trots att han visste att jag behövde sova ;P Han var iväg och spelade match (som slutade mindre bra). Jag har bara legat i soffan och sängen hela dagen. En nackdel med helgnatt är att man förlorar sitt sociala liv på helgerna och förlorar orken att göra något vettigt. Var jättemysigt att lägga sig hos pojken imorses som väntade med öppen famn :)

Har kikat lite på bredband och det verkar som att Telia är det bästa alternativet för oss. Jag är mer av en Bredbandsbolaget-typ (om det går att vara någon typ när det kommer till bredband). Ska ta och ringa dem imorgon för att konfirmera att det är möjligt för oss att ha 24 Mbit. Hedvigsborg verkar inte vara nära någon station dessvärre :(

Nu schka jag schlita! Blir inte mycket bilder härifrån, sitter dessvärre inte hemma :/

Bloggen..

Jag funderar lite på att förnya bloggen, men det blir när jag har internet och lite mer tid än vad jag har på jobbet. De flesta ser nog inte riktigt min blogg som jag ser den. Om man saknar de "fonter" jag valt så får man mitt andrahandsval vilket kan vara lite vad som helst. Så här ska min blogg så ut:


Woho!

Jag vet inte vad det är för knäppisar, men 2 personer har läst min blogg idag, med andra ord efter midnatt. Vad gör ni uppe!?
Jag jobbar påoch skriver vad jag ska ta med från Svensgärde till lägenheten. Blir trött när jag ringer hem för att prata med mamma och hon förtydligar att gästen som är hos oss ska sova i gästrummet då jag inte har ett rum där längre (även om det är fullt med mina möbler och saker). Jag ska ta med mig så mycket jag kan, så slipper de mig ordentligt. Det kluriga blir med de 100 par skor som är kvar i min skogarderob.

Hittade en gammal bild på bloggen när jag rensade min sko-hög sist i lägenheten. Det här var festskorna då. Högen med festskor har fördubblats, minst sagt. Ska ta ett kort innan jag tömmer min skogarderob!


How I Met Your Mother

Jag såg säsongens första avsnitt av How I Met Your Mother nyligen och nu tror jag man snart får se henne! Jag vill dock att serien ska hålla på i evigheter så det får gärna dröja! Visste ni att Barney/Neil Patrick Harris också varit med i Glee? För er som inte följer Glee så har ni allt missat något! Han sjunger faktiskt helt okej, inget jämfört med den andra snubben från Glee, men fortfarande rätt bra.Bra låt dessutom! Aerosmith har gjort orginalet, men tror de flesta kommer ihåg den från när Eminem plagierade refrängen och gjorde egna verser för ett par år sedan.

Om 4 dagar kommer nästa avsnitt! Längtar :)

Ledighet och planer..

Jag är ledig ca 5 dagar i veckan vilket är skitbra, men det hade varit lite roligare om andra också var lediga då. Den stora fördelen försvinner lite när pojken och alla andra jag vill träffa, är upptagna. Har massa att göra, men det kräver internet, något jag saknar för stunden. Har hur mycket kläder som helst som jag måste bli av med, nu när jag blivit kvitt mitt beroende. Har inte shoppat kläder/skor på över 5 veckor nu! :D

Men jag och Sara (som letar lägenhet) ska snart iväg till Ullared för att handla till våra lägenheter! Jag älskar verkligen att åka till Ge-kås och komma hem med massa inköp! Även om det oftast är tråkiga grejer som ny tandborste, plastpåsar och olika storlekar på kastruller. Känns som att jag gjort ett kap på grejer som verkligen behövs :) Nu gäller det bara att Sara får reda på hur budgivningen går och om hon får lägenheten. Det är en lägenhet på Sjöbo i Borås, så jag vet inte om jag borde hoppas? ;)

Går just nu på Fisherman's Friends (salmiak) och kaffe. Magen mår lite sådär.. Vore väl konstigt om den inte gjorde det? Vilken kombination!


Kaos i Borås

För er som inte bor i Borås eller är bortresta, så kan jag meddela att Media Markt öppnade igår. Hela jä... Borås är ett enda trafikkaos! Jag och John var där en kort stund igår. Det tog längre tid att åka 1 mil (hem från Knalleland) än tiden vi spedenderade på Media Markt. Det blev inköp för ca 2200, Super Mario Galaxy 2, Mass Effect, Lips och lite annat smått och gott. Vi köpte dessutom en vattenkokare och en brödrost för 29 kr/st, prisvärt?!Hela Borås var där.. minst..

Bra, antar jag :)

Idag börjar min "arbetsvecka". Jag är tillbaka på Ericsson och repar i 33 timmar. Med andra ord så kommer det bli mer bloggande från mig! Vi har fortfarande inte orkat ta tag i det faktum att vi lever utan både internet och tv, men vi har i alla fall varandra ;) Förhoppningsvis lyckas John hitta det bästa (snabbaste) bredbandet och beställa det till helgen. Ond som jag är, har jag gjort en "to-do-list" åt honom så han har lite att checka av.

Kollade min statistik och den är lite underlig till och från. Hände något speciellt igår som bidrog till antalet läsare? Anledningen måste vara att min mamma fyllde 56 år!! Vad annars?! Grattis kära mamma :)


onsdag/torsdag

Har fortfarande inget internet och bloggar just nu från mobilen. Jag har äntligen all tid i världen att blogga, men onha medel för det. Dagen till ära spenderade jag delvis med Therese bänkade framför ps3an med singstar o guitar hero, delvis med brudarna på arenan IFE-IFK och till största del med pojken. Även om vi bor ihop pch träffas så ofta som möjligt, känns det inte som att vi har nog med tid ihop. Pojken la sig för 2 timmar sedan. Jag har lekt hemmafru, rastat Mixie och spanat på project runway. Programmet i sig har nog förlorat i värde, men jag får ideer ang hårstyling :) Imorrn blir det öppning för MediaMarkt i lilla Borås och jag ska kika in lite fort. Ska laga tacos, kanske få besök från Sarah och spendera många, många mysiga timmar med pojken <3 För er som inte vet/bryr sig så är det snart lön och jag har fortfarande kvar nästan halva lönen :D Jag har blivit av med shopping-beroendet! Wohooo! Ser fram emot lönen för att kunna spara den, vuxen-poäng? Hihi go natt på er :)

Min dag/kväll

Föresten så har jag haft en supermysig dag. Hade planer med Sara, men mådde uselt när jag åkte från jobbet igår morses och ville inte röra mig ur sängen. Jag och pojken spelade lite Halo Reach, tvättade ihop och avslutade kvällen med en film och myspys. Kan inte bli mycket bättre!

 

Här har ni en bild på en del av vardagsrummet. Har inte hunnit koppla in allting eller sätta upp det som vi vill ha, men det blir nog riktigt snyggt så småningom!

 

Nu är det dags att krypa ner bredvid pojken i den stora sängen. Tror aldrig vi kommer utnyttja storleken till fullo. Vi sover alltid på den ena sidan, ihopkrupna intill varandra. Mysigt <3

God natt!


Kära Blogg..

Jag sa igår under mitt arbetspass att jag skulle försöka blogga mer, och här sitter jag förvisso lite sent, men bloggar!
Pojken la sig för en stund sen och jag har precis gjort mackor till honom. Vi äter helt olika mängder, jag hade kunnat ta en tredjedel och vara mätt.

Sen så är väl jag lite konstig med pålägg. Jag föredrar nötkräm, eller chokladkräm. Jag brukar ha det på både mackor, pannkakor och annat som går att smöra. Lite mindre nyttigt, men jättegott! :)

Det här inlägget tog ca 20 min att fixa då jag och John fortfarande inte har internet och jag tar internet genom min HTC. Det funkar, men går sniiigelsegt! Ska kanske till Svensgärde imorgon och kan göra en bättre uppdatering då! :)

Att infoga bilder tog ca 10 min. Längtar man efter internet? njaee ja!


Positivt/negativt?

Jobbar min sista natt innan den långa ledigheten. Jag känner mig smått sjuk och det kommer troligtvis bryta ut imorgon. Mina mandlar kommer svullna upp och allt blir plötsligt mycket jobbigare. Frågan är om det är positivt att jag blir sjuk när jag är ledig eller negativt? Med tanke på att jag har en hög lön pga mina obekväma arbetstider så förlorar jag ordentligt om jag inte jobbar och bara får en "ordinarie" lön. Sen så har man en karensdag vilket betyder att 1/3 av min arbetsvecka blir obetald. Får sämre lön än McDonalds arbetare nästintill ;)

Nu tycker Zerina riktigt synd om sig själv :( Tur att jag har en stor säng, en pojke och Halo Reach att komma hem till :) Önskar bara att pojken också var ledig. Men ska försöka blogga nu när jag har tid över. Kanske ta ett kort på lägenheten!


Sorgligt..

Det är inte över ännu, men det är ändå avgjort. Varför låter vi demokratin ta stryk? Det är väl nu allting visar sig.. Usch.. ska man behöva vara orolig?Det är väl bara att vänta och se vilken sida som viker för pressen och välkomnar SD. Blää.. Minst var tjugonde person i Sverige röstade på SD.. hmm


Nån jä..

Nån har läst min blogg idag. Vem är uppe och hemma en lördag natt (söndag morgon) och dessutom läser min blogg?! Känn dig utpekad ;)
Själv läste jag Fokis blogg och hittade en jättesöt bild. Jag gillar Halo supermycket så detta är enligt mig coolt.. jaja, inte enligt er :PHello Kitty Spartan!

Still working..

Jobbar helgnatt som sagt, så har fortfarande ca 2 timmar kvar av denna natten och sen så jobbar jag sön-mån natten också!
Ska fixa med smågrejer där hemma så jag blir riktigt trött. Jag vaknar alltid till på vägen hem, så fort jag lämnar bygget. Det är något med att lämna jobbet. Man får en kick! Ska fixa lite smått så att pojken blir glad :)

Älsklingen sover i Fristad så att han kan åka med sin bror och rösta, för att sedan spela match. Go Kabel! ;)

Hoppas alla andra sover. Ingen jävla anledning till att sitta uppe!!

Snabb uppdatering!

Hämtade John kl 2 på natten i fredags och sedan dess har jag behövt jobba. Minst sagt tråkigt att man jobbar helgnatt just nu. Har införskaffat Halo Reach till boxen (säljs endast till xbox) och nu har jag inte ens tid att spela det. På måndag hinner jag och älsklingen njuta av att ha en egen lägenhet :)

Vi har massa pluspoäng nu: har ett sparkonto som vi sätter in en viss del av våra löner, ett ica-konto som jag fyller på, all städutrustning man kan behöva och mycket annat tråkigt!
Vi ska tvätta på mådag kväll, första gången för John. Det ska bli... intressant :P

Älsklingen ser bio med bror medan Zerina works hard for the money.  Until next time..


Så ska det va..

Jag har jobbat natthelg vilket är anledningen till att jag fortfarande är uppe. Suck.. jag som medvetet bara sov 4 timmar för att vara trött på kvällen. Fail :(


Men hittade det här på en bekants profil.. det är så det ska va:

“Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep... wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you're just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky his is to have you.... The one who turns to his friends and says, 'that's her.'”

FÖR ALLA ER..

..SOM INTE VISSTE ATT SARA HAR FYLLT 22, så har jag berättat det nu :) Och morfar fyllde 80! May there be many more birthdays to come (där jag inte jobbar och kan vara med och fira)!


Jag gillar att säga (skriva) det här. Men kan ni fatta att jag är äldre än henne? Jag får aldrig några roliga reaktioner när jag säger så.. :(

Bloggen och läsare.. och annat!

Jag skriver inte riktigt regelbundet. Främst för att jag inte hinner. Jag sitter ibland i bilen och funderar på vad jag ska skriva, vilken bild jag ska använda osv, men det blir aldrig av sen när jag väl kommer hem. Det finns alltid något som är "viktigare". Och eftersom jag gör det här för min egna skull och inte tjänar på det ur ett ekonomiskt perspektiv, så kan jag med gott samvete prioritera jobb och sömn iaf! :)
Men det intressanta är läsarantalet. Vad är det som gör att jag för 3 dagar sedan hade 6 unika läsare och igår hade 28 unika läsare? Folk tror att det är större chans att jag bloggar på en måndag, eller är alla bara för fulla på lördagar för att tänka på bloggar? :P Lite tankar från sängen..

Och för alla er där ute som följer Gossip Girl. Säsong 4 har premiär idag!!! :D Jag som inte ens hunnit se färdigt säsong 3 :( Men tack vare Sara och andra elakingar vet jag redan vad som kommer hända. Blä på er!

En annan grej.. jag jobbar på att forma om mina ögonbryn. Ser ut som ett jävla troll med tanke på att jag slutat platta håret också! Tänk om jag misslyckas och får vänta i månader innan de växer ut igen! Vore ju årets sämsta händelse.. haha..


Hemma - va?

Så jag kom hem för ca 1 vecka sedan, men har varit mer upptagen nu än någonsin förut. Jag och John har nämligen flyttat ihop! Jag lämnar boet/Svensgärde för Hedvigsborg. Vi har nu en fin 2a som vi försöker inreda.
John är just nu på Kreta med familjen så jag jobbar på att fixa lite innan han kommer. Jag har gått igenom allt jag äger och blivit av med ca 50 par skor. Det värsta är att det inte syns :(

Har varit i Göteborg med far. Handlade lite på IKEA. När jag var liten trodde jag att IKEA var lyxigt och dyrt, haha.. helt fel. Var på Biltema och hitta ett löjligt stort verktyg! Har man ens kraften att vrida en såpass stor mutter? :PJag hjälpte far med att handla och bära på ByggMax. Det ingår inte riktigt i min vanliga "shopping-rutt" så det var mitt första besök där. Visste ni att de har drive in? Det var något jag drömde om skulle finnas i mataffärer. Kan tilläggas att jag var lite tjockare och matgladare på den tiden :P


Partitjöt

Fan vad de ska vara tjöt om vilka man bör rösta på och vad de olika partierna vill. Alla vill vi ha en bättre välfärd, ekonomi, älderomsorg, barnomsorg, sänkta skatter osv.. Bara för att ett parti har det som ett löfte eller en ambition, så betyder det ingenting.

Jag är klar med vart jag står och det finns lite som skulle få mig att tänka om. Jag önskar bara att det gick att stänga av allt tjöt om valet. Man har rätt att skapa sig sin egen åsikt och inte bör man kopiera någon annans.

Är jag den enda som har lust att sparka ner alla valskyltar? Jag kan garantera att Sverige skulle ha en rikare stadskassa om de sket i alla kampanjer och reklamer för partierna. Debatt. Det räcker..


Och vart fan går miljötänkandet när de gör skyltar av träd och bla bla.. Hämtar de ens skylten när valet är över? Och NEJ det här är inget slag mot vänsterpartiet.. råkade bara vara första bilden jag hittade.

RSS 2.0