I London

Sitter just nu vid kusinens dator, sa saknar lite svenska tangenter och jag vet att han inte uppskattar nar jag byter over till svenskt tangentbord. Trots allt har jag bott med honom i centrala London i en vecka och har fatt komma och ga nar jag vill. Jag har varit pa Oxford Street och andra stallen i London varje dag. Min planbok kan intyga att jag varit har pa de tre manadshyrorna jag spenderat har.
Inatt aker jag vidare till Norwich, dar Carl bort. Ska bli riktigt kul att halsa pa aven om han bor "hemma". Ska spendera 6 dagar hos honom och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta pa med tanke pa att mina vaskor ar fulla (!!!!!). Jag forstar inte hur det kunde ga sa fort. Efter de tva forsta dagarna var min ena vaska full och nu ar den nya vaskan samt handbagaget maxade ocksa! :(
 
Ska fundera hur jag ska losa det har.. Take Care :)

"Det var lägesen du skrev"

Som Sara så fint påpekade när vi försvann in i dimman, så var det väldigt länge sedan jag skrev. Jag har faktiskt inte haft en tanke på att blogga. Det beror nog främst på att mitt liv varit mer rörigt än vanligt. Jag är helt övertygad om att mitt liv hade varit en bra film alternativt komediserie, likt How I Met Your Mother, som för övrigt är bland mina favoritserier :)
 
I lördags skulle jag och Sara köra en avskedsfest för lägenheten som Sara har sålt. Det är i den som jag har bott i strax över 6 månader. Jag hade lite för roligt och det märktes idag när jag fortfarande mår lite sådär. Ett besök på sjukhuset hade varit uppskattat, men det är väl inget man gör bara sådär.
 
Usch nu ska jag jobba vidare här på Ericsson. Kulkul med 12-timmars-pass!
 
Nu vill jag inte höra att jag inte bloggat på länge ;) Så får vi se hur lång tid det tar för någon att märka det!

RSS 2.0