One of those Sundays

Vad gör man en söndag? Hade nog velat ut o spela minigolf om jag haft någon som erbjöd. Jag tycker egentligen minigolf är waste of time, men vad gör man annars en söndag?
Har skrivit av mitt schema och hunnit vakna till. Sitter med en cola och försöker ta nästa steg. Xbox kanske? Någon som har förslag? Saknar Sara, inte träffat bästis på massa dagar

Rätt bra mobilkamera? :)

One of those dancing days..

Idag är Alex i Göteborg och pluggar till omtentan han har på måndag. Själv börjar jag skolan på måndag, känns helt orealistiskt. Har shoppat lite idag och varit nörd. Spelade Gears 2 o såg Twilight (för andra gången). Just nu spanar jag på American History X. Väldigt sevärd film ändå, väcker dock lite blandade känslor.

Vädret var underbart idag, som i hela Sverige antar jag :) Mix och jag njöt utav solen.MTV och jamba

Såg rärr mycket på MTV idag när inget annat vettigt gick på tv. Är det någon annan som har märkt att det går ovanligt många mobilreklamer på MTV till skillnad från alla andra kanaler. Jag är van vid olika bildspel, lögndetektorer och "match makers", men idag såg jag något nytt.

Man kan få ett namn "utvalt" genom att skicka in föräldrarnas namn. Är det inte viktigt att välja "rätt" namn till sin baby eller är det kanske något man låter slumpen avgöra? Skitlöjligt enligt mig.

The place I can't get away from..

Har skrivit blogg i ett halvår (?) men har nog aldrig visat där jag bor. Har nog haft bilder på rummet, men aldrig visat "ghettot" :P Jag brukar mobba Hulta rätt ofta och de som varit här förstår vad jag syftar på. Här har ni en bild på höghuset.


Vi har letat hus i 4 år och so for har vi nothing! Vill bort härifrån..

The day I've longed for..

Äntligen, äntligen, äntligen.. är sommarjobbet slut på Ericsson. Lite tråkigt att man fick lönebesked idag och jag inser att jag inte lär få det lika saftigt nästa månad. Nu är jag iofs mer taggad inför London när man har pengarna för shopping :D

Idag sågs det på Inglorious Basterds med Joakim. Sedan drog vi oss hem till mig o spelade lite Gears 2. Försöker spela klart, men det är för scary för att spela själv. Jobbar med att få folk att spela klart det med mig ;)


Väldigt lång och mycket onödiga, dryga scener. Typisk Tarantino film!

Take Care ♥

D-day

Sista dagen på jobbet idag! Jag älskar att få sommarjobb på ericsson eftersom lönen är underbar, men nu när det snart är över är jag lättad. Tråkigt att skolan börjar redan på måndag, men det är inte så att jag går till skolan så ofta ändå ;)

Igår var jag på Visingsö med Alex. Vi flög dit på 30 min, var där i kanske 40 och sedan hem igen. Rätt skönt att ligga i solen o bara slappa, men små plan och jag funkar inte bra ihop. Mådde dåligt hela dagen igår och tror det var sista gången jag åker med i ett litet flygplan för skojs skull. Pictures, pictures..


Snyggaste t-shirten!
Jobb snart, take care ♥

3 days to go!

Har jobbat i 9 veckor nu och är trött på att slita. Är inne på min tionde och sista vecka med endast 3 dagar kvar! Kan bara tänka på det just nu..

Hade lite tjejer här i söndags (födelsedagen). Blev tacos o nörda framför xboxen.


My girls ♥

Jobb nu! Take Care

The time for bed

Har suttit uppe och jobbat lite med Ajlis essä så att hon ska slippa skämmas hos tant svenska på onsdag. Jag tror inte att tanten är farlig, så hon ska nog klara sig bra med den nya texten!

Ligger med laptopen i knät och ska när som helst blunda och somna så fort som möjligt. Är jättetrött och slut efter 9 timmars bestyckning på Ericsson :( Försökte ta ett kort med datorns inbygda kamera. Den tycker inte om mörker så det gick mindre bra..


Natti natti ♥

The first day of school

Idag hade jag omtenta i svenska eftersom jag var i New York då den egentliga tentan pågick. Jag satsar på nästa omtenta om vi säger det så. Har fortfarande en vecka "ledighet" kvar som kommer bestå utav jobb, jobb och mera jobb.
9 dagar kvar till London!

Men nu är det stressigt, städning och dusch innan älsklingen hinner hit!

Take Care


The day before the big day

Är lite sugen på att börja blogga igen nu när jobbet drar sig mot sitt slut. Har nämligen bara en vecka kvar! Veckan därefter far jag till London med favoritSara och Joakim. Shopping, shopping, shopping och lite party blir det nog ;)

Sitter i Dannike just nu och nördar lite medan Alex ska föreställa plugga. Hans kära mor & far grillar just nu så det blir snart go mat också!

Saker som måste uppmärksammas:
- Grattis Elin till körkortet och ha så kul i Alanya :)
- Sara ♥ Alex :D
- Becka lämnar Borås för utbildning :(
- Jag fyller 21 imorgon!


Zerina & Sara London 2008

Bloggen

Så folk läser, trots att jag "tatt en break". Vet inte riktigt vad alla tror, att jag plötsligt en dag bestämmer mig för att nu är det dags? Jo, det är nog så det kommer gå till, men vet inte ritkigt om idag är den dagen. Men medan jag ändå skriver kan jag väl uppdatera er lite, so here it goes:

Har jobbat på ericsson i 7 veckor och det har gått lite upp o ner för min del. Fick lönen och plötsligt var allt värt det, sen försvann dock 6000 på en vecka :P Har shoppat för mycket, men har dessvärre inte varit pigg på att ta kort på det. Har dessutom varit ensam hemma i en månad nu, men allt det förändras imorrn när föräldrarna kommer.

Inbokade resor: London x 2 + Birmingham i augusti o semtember.. I'm so going to be poor :P

Hoppas någon finner detta givande iaf. Jag ska återgå till mitt vanliga bloggskrivande snart, jag lovar.. bara inte idag.


Jag o Mix i Dannike

RSS 2.0