Loppisfynd!

Just nu sitter jag och uppdaterar Facebook-gruppen Borås Loppis. Finns massa att hitta, men allt är inte kap. Men de här ska jag köpa mig imorgon för 200 kr, nice va? :)Döm mig inte! Jag har inte köpt ett par högklackade på ca 2 månader, det är lång tid för mig! ;)

Loppis ♥

När jag var yngre brukade jag ogilla loppisar och allt som hade med begagnat att göra. Med tiden börja jag sitta vid tradera och klicka hem smågrejer och nu förtiden besöker jag loppisar titt som tätt :) Så länge det är prylar/möbler osv så spelar det ingen roll om någon ägt dem tidigare. Det är bara kul att hitta kap och grejer som kanske inte tillverkas längre. Idag var jag och fyndade på Stiftelsen Vitrysslands loppis. Blev 2 ljushållare och ett par böcker. Var annars kan man hitta Stephen King böcker för 3 kr?


Aftonbladet rapporterar

Hon satt ihjäl sin pojkvän.

Det var i augusti förra året som Mia Landingham, som väger 135 kilo, började bråka med sin pojkvän Mikal Middlestone-Bey.

Bråket övergick till våldsamheter och tillslut satte sig den kraftiga kvinnan på sin mycket mindre pojkvän.

Han låg med ansiktet nedåt i soffan och krossades under hennes vikt.

 

Slipper fängelse

Nu har den kraftiga mamman dömts till tre års skyddstillsyn och 100 timmars samhällstjänst efter att ha erkänt sig skyldig till vållande till annans död.

Hennes advokat vädjade till domaren om ett milt straff eftersom det fanns en historia av misshandel – åt andra hållet – i relationen.

Mia Landingham släpptes omedelbart från fängelset i onsdags efter rättegången i Cleveland, Ohio.

 

Ångrar sig

Hon säger att hon är ledsen att hon haft ihjäl sina tre barns far.

– Jag vill bara säga att jag är uppriktigt ledsen över vad som hänt. Jag önskar att jag kunde göra det ogjort, sa hon i rätten.

Men hennes sambos familj är inte nöjda med domen.

– Så jag kan alltså gå och sitta ihjäl någon och så får jag villkorligt. Jag känner inte att det finns någon rättvisa, säger hans syster.

 

 

Händer det här? Källa.


Killar kommer och går..

Killar kommer och går men vännerna består.

Jag har inbillat mig tidigare om att det stämmer, men tänker jag efter så har jag kontakt med flera gamla killar än vad jag har med mina gamla vänner. Nu när alla har sina egna liv och jobb åt olika håll så märker man vilka vänner som är beredda att gå "the extra mile" för att bibehålla vänskapen. Mina barndomsvänner, de som alltid sa att vi snart ses igen, hör jag aldrig av eller ser skymten av.

Känner ni igen dem?
- kompisen som bara hör av sig när hon behöver hjälp med något,
- kompisen som bara hör av sig när hon behöver låna något,
- kompisen som bara hör av sig när alla andra är upptagna,
- kompisen som bara hör av sig när hon ska ha fest,
- kompisen som bara ringer när hon är på väg någonstans och har tråkigt.Vart försvann ni?


Allt och mycket mer!

Idag vaknade jag tidigt för att agera chaufför. Hatar att gå upp tidigt i onödan, men jag antar att det måste göras. Jag vikarierade i min lilla sexa idag och sen åkte jag i ilfart till Ericsson för att köra ett eftermiddagspass vid onyxen. Vid sidan av det så skriver jag också lite på mitt examensarbete och letar litteratur.  Det är väl egentligen det svåraste med arbetet :/

Dagens fundering: Det är jobbigt när någon ställer in något man planerat. När något inte blir som man vill. Man känner sig så oviktig då och får tanken att man kanske inte är så prioriterad och omtyckt ändå. Är det bara jag som tänker på det så?
Blodgivning!

Hej, nu var det ett tag sedan sist, men har haft fullt upp! Jag har haft mycket tid när Eric varit borta, men nu känns det som att jag har lika lite tid som alltid :(
Igår efter mitt vikariat skyndade jag mig till stan för att möta upp Sara. Hon hade fixat en lite portion med broccoli, kyckling och lite andra grönsaker för att förbättra min järnhalt i blodet. Ett sista desperat försök att få ge blod. Förra gången hade jag nämligen dåliga värden pga min diet. Jag tränade även mycket då. Nu äter jag lite bättre, men tränar fortfarande mycket. De tog ett värde innan och jag var precis på gränsen :) Jag gav blod och det känns så himla skönt!! För de som har möjlighet och ålder inne, borde inte tveka, utan ge! Jag har en liten rädlsa för just nålsticket men jag vänder bort huvudet och allt löser sig!

Kom igen, iväg och ge blod!Jag har mått bra hela tiden och jag pekar på det pyttelilla märket från nålsticket. (ja, jag sitter i nattlinne)


Så var det va?

Ett av mina ex (inga namn nämnda) hade kontakt med sitt ex flera gånger om dagen, varje dag. Jag tycke inte att det var normalt eller okej mot mig som var hans flickvän. Då tyckte jag att man inte kan vara kompis med sitt ex. Finns ingen anledning till att höra av sig ifall man inte måste. När vi väl skildes åt så påpekade jag att "vi kommer inte höras av efter det här", men han envisades och påstod att vi skulle höras. Vi hördes aldrig av.

Men nu är jag den som har kontakt med alla mina ex, eller ja.. inte han ovannämnda då. Jag hörs av flera gånger i veckan med åtminstone två av dem.
Lesson learned: Det finns en anledning till att man en gång älskade personen, det finns något i den som du tycker om :)


Inga namn nämnda sa jag!


Ensamhet - woho!

Jag brukade hata att vara ensam. Behövde alltid ha en kille som hörde av sig och brydde sig. Men nu är det så himla skönt att få stunder själv där man hinner ta tag i allt som man bara kan göra när man är själv. Målade naglarna igår, i en fin rosa :)

Ser fram emot att få fransk manikyr och förlängning i Bosnien :D:D


Äntligen helg! Eller inte..

Jag har bytt avdelning (på Ericsson och inget annat haha) och jobbar nu 4-skift. Lilla Andreas är i Thailand i 3 veckor och därför sitter jag här. Den här helgen kunde ha blivit riktigt kul, inflyttnigsfest, utekväll med tjejerna, sovasovasova, men NEJ jag jobbar 7-18.30 fredag, lördag och söndag. Misstolka mig inte, jag trivs med jobbet och pengar, men jag vill heeeeeeem :(


Where did it go?

Den här dagen har gått riktigt fort! Har bara sovit 3,5 timme idag så jag har knappt missat någon tid på dagen och ändå känns den lite bortkastad. Jag fick nästan färdigt mina intervjuer imorses, jag kollade alla avsnitt som finns av 2 broke girls (mindre nödvändigt kanske), åt tacos och kollade film med tjejerna och promenerade vovvarna..
Hoppas starkt på att jag gör något vettigt och orkar simma imorgon!

3 saker du inte visste om mig:
- Jag äger ca 40 par solglasögon.
- Jag backar alltid in med bilen för att få lite mer spänning i tillvaron (guhud vad jag har en tråkig tillvaro eller? :P).
- Jag har ett tvång att prata, men tycker egentligen inte om att prata.

Bland de tre viktigaste männen i mitt liv, kusin Aron, bror Dzermin och kusin Haris på Liseberg i somras. Tråkigt att det krävdes ett dödsfall för att vi skulle samlas allihopa..

Roliga arbetskamrater

Jag trivs bra på rep, där jag är just nu. Här syns jag och hörs jag utan att egentligen behöva ta plats. Jag menar, kolla bara vad kära Anders skickade till mig när jag bytte avdelning?

Anders Zetterström - Tvättmaskin cylinda
"Köpte en ny tvättmaskin.. Kom osökt att tänka på dig.."


Han tog sig tid att sätta ihop bilden, hur omtyckt är man inte? :P

Me busy?

Sitter just nu på jobbet och kör mitt sista nattpass för den här gången. När jag går av kl 7.10 idag så har jag en timme på mig att ta mig till skolan där jag ska utföra intervjuer för mitt examensarbete. Blir alltså ingen sömn förrän efteråt. Ska hinna skriva lite på arbetet också, en halv sida om dagen är mitt mål :)
Och på kvällen är det dags för film och tacos med tjejerna! Ser fram emot allt; maten, sällskapet och filmen!


Såg film med kära John idag (igår egentligen), Cars 2. För att vara en uppföljare så var den riktigt bra. Rekommenderar er att se den! :)
Imorgon blir det Crazy Stupid Love. Jag älskar romantiska komedier, så blir nog superkul!


Kan väl inte bli tråkigt när Steve Carell har huvudrollen? :D


Sjuk ♥ Film = sant!

Vad gör man när man känner sig nere eller sjuk? Kollar på film självklart! Den här helgen såg jag fyra filmer (varav en såg jag två gånger!)

 Rekommenderar er att se alla, särskilt Monsters Inc. Förstår inte varför det tagit mig så lång tid att se den!

Min söndag

I veckan var jag, Sara, Alex och Eric iväg i Gällstad för att shoppa lite. Jag fick med mig ett par kängor hem och köpte därmed för samma summa som de andra tre ihop (snåljåparna).
Men Eric hade fått sin syster till att tro att han köpt med sig en Funkis (One piece i Lager 157) utan att ha köpt en. Så idag körde jag oss dit och han fick bränna stålar medan jag höll hårt i min plånbok.
Pumpade dessutom vinterdäcken idag så nu är bilen redo för den svenska vintern :)


300 :- Lager 157

Jag lever!

Ni som verkligen känner mig vet redan att jag lever, men om man bara följer bloggen så kunde jag lika gärna varit död. Jag borde egentligen ha skrivit tidigare.. så många gånger som jag tänkt men aldrig tatt tag i det.

Sedan sist:
Jag har en ny hund! Gizmo (även kallad Demon) är en lekfull 2-årig papillion.
Jag har börjat med mitt examensarbete och kör slutspurten av min utbildning till lärare (om man bortser från min specialisering).
Nya vänner har tillkommit, andra har nästintill försvunnit.

Den här helgen hade jag planerat att ta tag i mitt examensarbete, göra stora delar av det som är möjligt, men på fredagen mådde jag urdåligt och på lördagen fick jag hemska ryggsmärtor. Det gör fortfarande ont, både i ryggen och i huvudet. Men jag biter ihop och ska ta tag i att skriva åtminstone inledning och syfte idag. How hard can it be? HA!


För er som inte såg mig så var jag blond i somras. Tror jag kom undan med det ;)
Men nu är jag tillbaka till brunett, like nothing ever changed...


RSS 2.0