Eureca!

Jag har internet igen! Men hur viktigt är det när jag inte bryr mig ändå? Har inte ens bett andra kolla något eller checkat något hos kompisar. Internet har känts rätt överskattat. Jag har mobil med gratis sms, mycket bättre!

Hur som helst. Flytten har gått bra och nu gäller det att packa upp och göa huset beboeligt. Jag har just nu invaderat 3 rum och pappa är hyffsat glad. Räknade mina skor för skojs skull när jag satte in dem i sko-garderoben. 134 par. Snart är det London och då tillkommer minst 2 par till :D

Nej nu är det dags att göra nytta igen. All work and no play makes Jack a dull boy. Tänk på den ni!

Fan vad jag..

Fan vad jag älskar folk som kommenterar helt random. Jag vill inte ha er på bloggen och jag kommer inte besöka eran blogg för att ni skriver en meningslös kommentar, förstår du det Sarah?!

Sarah om Gamla människor..:
Läs mitt nyttiga OCH faktis goda gröt recept! :)
Ha en bra dag!
IP: 213.65.108.192
26 Mars, 12:38

Flytt!

Idag börjar flytten långsamt.. Jag gjorde lite nytta genom att rensa nagellacken (igen). Det här är vad jag har kvar..


ca 40 st. Nödvändigt, jag vet.. De rosa längst fram är det jag har just nu. Måste ju byta till lite roligare färg nu när det är varmare :) 13 gradera idag woho!

Gamla människor..

Jag älskar hur gamla människor klagar på oss "ungdomar" för att vi är oförskämda och saknar hyffs. Ursäkta?! Igår satte sig den här gubben fint med sin lilla vagan mitt i korridoren så att folk fick stå upp trots att det fanns 20 sittplatser lediga längre bak i bussen.


Gamla människor är allt underbara..

Auf Wiedersehn..

Min bror har fått ett mail som respons till sin intervju i Stockholm. Det stod att han skulle få ett samtal om 1-2 dagar och att det är goda nyheter. Betyder det att min bror flyttar till Stockholm? Brudar, vet ni vad det betyder?! Nånstans att slagga om vi drar dit o röjer ;)

Flyttar om 2 dagar. Det är för fan dags! Jag kommer inte sakna Hulta överhuvudtaget!


Ni kanske..

Det finns många anledningar till att jag slutat lira box, men en utav de främsta är att jag inte passar in med folket. Checka bara den här bruden eller den här? Det är tjejer som dessa som lirar. Inte jag!


Fräscht.

Som en..

Just nu är jag som en repad skiva som hakat upp sig. I want them!


Annars så ska jag snart iväg till skolan, studiegrupp och sen blir det att umgås med en kompis. Lite kiligt när det regnar, men nåt går det säkert att hitta på. Och ikväll ska jag iväg till en annan kompis o spana film. Bröllopsfotografen?! Kan den va nåt bra? Jag brukar hålla mig borta från svenska filmer, men vad gör man inte i situationer som denna..

Det finns..

Det finns något jag vill ha. Mer än något annat. Vem fan behöver alla pengar i världen när man har nån utav dem?


Kihlen & Danne. Så jävla fräscha.

Kul.. skitkul

Alla ska se matchen ikväll. Jag var sugen på att hitta på nåt, komma hemifrån. Men här sitter jag framför datorn och plockar undan nyinköpta grejer. Jag hade två påsar från Gina Tricot som bara legat med nyinköpta grejer. Det är då man inser att man köper allt för mycket saker.

Hittade en kul kille på Facebook. Tydligen är Facebook nya platsen att skriva upp sina meriter. Checka bara in Jonny Warström. Sen så finns det en annan kul också. Vem fan heter Steroids Anabolic? Och spana in hans vänner! hahahaha Fan vad jag är tråkig!

Nej, men så tänkte jag inte..

Jag menade inte att lesbiska inte har förhållanden. Jag syftar på allt som har med killar att göra för min del. Att jag är trött på att anstränga mig.

En tanke: Borde inte Borås busskurer byta glas till det xoy använder till hyllan? Fy fan vad det klarar tryck!

yeah.

Mormor hade rätt. Inte ofta man skriver nåt sånt, men allt hon har sagt stämmer :P Hon är en vis kvinna!
Nu drar jag till Apoteket. A big mistake shouldn't turn in to a enormous one! Sen ska jag till hemmakväll o köpa godis :D

Förra lördagen. Helt okej..


Ja..

Jag insåg ett tag sedan att killar inte är något att bry sig om. Det enda de bidrar med är besvikelse. Det sista jag vill ha nu är ett förhållande. Det låter som att jag ska ska bli lesbisk, men så illa är det inte!

Jag är bara så jävla trött.. gäsp


rödögda brudarna?

Men vart..?

Träffade en gammal kompis på bussen som berättade om allt jag missat. Jag umgås inte riktigt med folket på Hulta så jag vet inte vad som händer. Tydligen åker mina gamla klasskamrater fast för vapen- och droginnehav. Sen sker det lite misshandel här och där som jag också helt missat. Är det så jävla konstigt att jag är glad över att flytta ifrån Hulta?

Nej nu ska jag dra till Handelsbanken och fixa min internetbank. Dumma stationära datorn valde att lägga av igår. Argh!!


Kameran på den här datorn är ju skitdålig..

Ojojoj

Bra där Alex som la märke till min felstavning :P Jag brukar läsa igenom mina inlägg, men det känns lite väl hardcore för en blogg som bara handlar om skit?
Nu ska jag iväg och jobba på Ericsson, toppenkul! Kanske får man träffa Anna-Karin där med? Ni vet, hon som hade afrikansk get-stövlar och som förlovade och gifte sig direkt efter gymnasiet, ja hon! Hon jobbar på modem, damn she's hot!

Hittade den här sköna bilden på Rijads blogg:


Finn ett fel!



Lördag, what more is there to say?

Åkte bräda med lite skönt folk i Ulricehamn under dagen. Små-vurpor, repa på bilen och ingen träningsvärk! Lyckad dag med andra ord. Drog ut på kvällen och kom hem 5 på morgonen. Jag har en sån jävla träningsvärk i vänsterarmen dock och jag minns inte riktigt vad jag gjorde igår för att få den. Haha låter så fel, men jag är högerhänt så don't suspect it ;)

Ska ta och göra något vettigt nu, tvättid snart (yeay :/)


Bosnier i backen. Hördes och sågs långt ifrån.


Det enda som höll mig kvar i ankarliften: Sara


Sonja, Viktor och Fidde

Fredag, gött.

Jobbade i en timme idag. Tackade jag till en timmes jobb på DHL. Får ca en hundring i lön + 2 biobiljetter. Totally worth it. Gött folk på DHL dessutom!
Har packat hela dagen. Flytten sker om 2 veckor och ni bör förbereda er för att hjälpa till! :P

Oh shit oh shit, jag bytte facebook bild. Ni som inte har mig där;


Shit.. nu mår väl alla mycket bättre..

Hahahahaha

Var på Lager i tisdags. Ofta man stöter på det här?


Åhhhh om de ändå fanns i min storlek!!!

Klart som fan..

Kan inte bara ändra status på Facebook och inte kommentera?!  Vaknade upp imorses och upptäckte att den va ändrad. Är mina kära klasskamrater nöjda med det nya skvallret?

Btw det är väl killen som ska ta initiativ, right? Eller ska man själv behöva ta tag i grejer?
Nej, jag är inte grymt värdelös och bakis! Puss hej!

Löjligt, löjligt, löjligt..

Blir utgång ikväll. Jag sa vad jag kände och det betydde tydligen inte särskilt mycket. Tydligen är jag inte särskilt speciell eller minnesvärd. Nej, nu ska jag och Sara ut och bara dansa. Jag behöver det.


The passing

Dagarna har inte flugit förbi, men jag har haft besök och känt att det är fel att blogga. Sitter just nu hos mormor o morfar o försöker desperat fånga vårat trådlösa.

Bloggen kan inte vara för personlig, så förlåt alla kära gamla klasskamrater som sitter och hoppas på något saftigt, not yet at least :P Får bli lite parodi på "mode-bloggar".


OMG!! Hittade galet fräscha boots idag! Och så var de på rea, jag menar hur tur får man ha? Det är ju så galet snyggt!Och klara färger är ju inne till våren, det kan bara inte bli fel!

Fatta moonboots på REA för endast 200 kr!!
Inga har blivit sedda på 2 år, men nån idiot kommer säkert köpa dem. Anna-Karin kanske?

Just great.

Jag har en utav de där toppenveckorna nu. Ni vet den en gång i månaden + munsår som kommer slå ut när som. Argh..! Jag kommer se ut som skit på lördag, inget fräschtan här inte!

Btw glömde skriva ut att min kära Beckis fyllde år igår. Om ni glömt säga grattis, do it!


Kolla inte datumet, det är 2007

How I met your Mother :D

Förlåt att det kommer massa citat från serier, men alla kommer ju igång den här veckan! :D
Said by Robyn: I'm a girl, our girl parts are like a spiderweb. Sometimes you're gonna catch stuff you don't want.
Klockrent!


Greek ♥

Vem älskar inte Greek? Såg precis det senaste avsnittet. Och vilka bra citat: Some people should be around your entire life and others should just make an appearance.


Ett tecken?

Jag får massa mail om Viagra, undersökningar, lån och "vinster". Men nu får jag om framtida utbildningen. Ett tecken om att jag valt fel utbildning? :P


Party Party :D

Taggad inför lördagen, men fredagen ska också bli skoj :D Carl kommer hit och ska klara sig från GÖteborg City airport till Borås, hur kul är inte det? Fortsättningen följer liksom..

Gästlistan inför lördag har blivit längre: Anka, Oskar, Alex, Sara, Cissi, Anna, Carl, Madde, Lina & jag. Tro inte att det är mindre exklusivt bara för att deltagarantalet ökar :P Men ni som är bjudna och vill ha mer info, hör av er and I'll give u an update!
Nej, nu ska jag lira lite box. Ha det skönt :)


Med den nya datorns kamera, hyffsat :)

RSS 2.0