Born this way!

Såg nyss det nya Glee avsnittet Born This Way, inspirerat av Lady Gagas låt. Måste säga att det aktuella ämnet är faktiskt relevant. Vem vill inte ändra på sig själv? Jag har min näsa och jag har länge haft tankar på att fixa den. Det vore att gå emot "du är bra som du är", men det kanske gör mig lyckligare?
Det är väl tur att jag är snål, annars hade jag opererat mer än så haha..

I was born this way!
Ett glas vatten och en massa godis.

Jag tror att John avsiktligt gav mig massa godis som jag inte kan motstå, för att jag ska förbli den storlek jag är! Jag har som mål att gå ner ca 4 kg, men det går lite trögt när jag har 1,5 kg godis som lockar. För ett par dagar sedan var det 2,5 kg godis..

Den här veckan började min nya kurs och jag har nästan lämnat den gamla bakom mig. Jag har tenta imorgon och den här gången ska jag lyckas! Väldigt klantigt av mig att missa en del av tentan på grund av att jag aldrig läser färdigt instruktioner. Lesson learned!

Tog ett snyggt foto med mitt glas vatten som jag smuttar på. Tur att John stod för all cola så att jag slapp ta med den. Hade väl varit smällfet om jag fått den också!


Min tisdag

Jag hade tänkt gå upp tidigt för att kunna arbeta med hemtentan länge, men jag fick kämpa med att gå upp klockan halv ett! Jag hade redan sovit 12 timmar när jag gick upp, men var ändå så trött.

Jag är äntligen färdig med hemtentan och känner mig rätt så nöjd :) Idag blir det Scream 4 o bowling. Kommer vara mycket jäktande mellan hem, bio och bowling, men blir nog en bra dag!

Ska ut i den för tillfället dolda solen och ta mig till min brumbrum. Hoppas ni får en fin dag!


Sorg.

De senaste dagarna har jag bara jobbat och sovit. Och allt håller på att brista. Likt en påse full med saker som man försöker omfamna och hålla ihop så gott som det går. Men nu gick det inte att hålla emot och en del saker ramlade ut.
Jag önskar jag inte mådde dåligt eller att det är som det är. Helst av allt hade jag bara plockat upp det som föll ur, men riktigt så lätt är det inte.


Nu ska jag försöka vara positiv!
I veckan ska jag ha två inlämningar och jag har hunnit en bra bit på den ena. Jag har faktiskt nekat jobb för att kunna plugga på skolan! Det här är min sista vecka i SVAL-kursen och sen så börjar en kort kurs som tar slut till sommaren. Och nästa helg är jag ledig! :D Har satt upp mig på jobb, men vi får se om det blir någon övertid, har ändå inget bättre för mig. Phu, jag är så hemsk osocial och tråkig haha..


Onsdagen och en hel del..

Idag träffade jag mig grupp runt 9 för att skriva en rapport. Det var inte det minsta kul att sitta instängd i ett rum i nästan 5 timmar och skriva om en och samma sak. Som tur va så erbjöd jag mig att skriva, vilket underlättar för hela gruppen. Är iofs alltid trevligt när Maria sitter och suckar och svär till oss för att vi alla talar i mun när hon ska skriva..

Åkte hem till päronen för att byta däck så nu äntligen får jag köra med sommardäck. Nu ska jag pressa racerbilen till säkert 120 ;)

Nu ska jag försöka skriva lite på hemtentan. Ska jobba övertid både inatt och natten därpå så behöver all tid jag kan få för skrivning. Ska köra mormor om en halvtimme så nu kör jag som bara den i 30 min!!

Bjuder på lite bilder jag nyss tog. "Naturligt vacker"..yeah rightPs. Jag är inte den som skulle lägga upp en tydlig toalettbild på en större sida, men på bloggen får jag bjuda på lite hemskheter ;)

Dagen..

Jag lyckades verkligen i skolan idag. Det kändes inte kul överhuvudtaget. Jag hade tänkt stanna hemma och om jag vetat hur den skulle sluta så hade det varit värt kompletteringen, tusen gånger om.

Förutom min hemska skoldag så "firade" jag och John vår 1årsdag genom att bowla och köpa med oss mat hem som vi åt framför teven. För andra är det lyx att laga något själva eller gå ut och äta, men det är så himla skönt att bara åka och hämta upp mat. Man trivs bäst hemma och det är lika bra att äta där man är bekväm :)
Jag behövde tröstäta, så jag tryckte i mig ett ordentligt mål och avrundade med både Coca Cola och godis. Inte så nyttigt, men åh så gott!

Bjuder på lite bilder från en kväll med Sara och en resa för John och grabbarna till Tyskland.


Det här är då jag och Sara, för att klargöra.


Det här är John med en sovande kompis bredvid sig. Fanns ETT PAR bilder på när hans 2 medresenärer sov..ehm

Snacka om snålhet!

Igår var min sista dag på praktiken och jag kände redan innan att jag måste bjuda på något innan jag försvinner. Jag var inte ensam student på min skola, nej kära Maria var också där i 3 veckor.
Jag stötte på henne i lärarrummet med händerna fulla av kex, dricka, tallrikar och annat jag precis köpt på konsum. Såhär gick konversationen:

Jag: Jag har precis varit och handlat massa gott. Måste ju bjuda sista dagen. Ska du bjuda på något?

Maria: Nej, de fick ju bulle och saft igår, jag tycker inte man ska få något varje dag.

Jag: Men det var ju i förrigår och det var ju skolan som bjöd.

Maria: Ja, men vi har diabetiker och nötallergiker i klassen.

Jag: Det har vi med och jag har inga nötter i kexen...


Varför kunde hon inte bara sagt att hon är för snål? Jag vet att jag tjänar rätt bra och dessutom vikarierade, men jag står inte och hittar på. Suck.. Vissa människor


Snålheten i ankformat

Min praktik..

..är äntligen slut! Ta det inte fel, den har varit riktigt bra! Men det är skönt att få sova ut lite och ta igen. Det lyxiga med högskolan är att det är mycket egen tid till studier och då kan man unna sig sovmornar, vilket inte funkar när man har hand om en klass.

Min klass var riktigt bra faktiskt. Och handledaren minst lika bra! Jag var lite orolig för att jag skulle vara besviken efter den underbara klassen i Gånghester, men åhnej. Kommer sakna allihopa, vissa mer än andra :)

Förutom att jag haft praktik mån-fre i 3 veckor, så har jag också jobbat lite övertid de senaste två veckorna. Jag jobbade 1 extrapass per vecka, utöver mina ordinarie pass på helgerna. Då kan ni gissa hur slut jag är? Sitter just nu på jobbet och kämpar mot tröttheten.

John är på träningsläger tillochmed söndag, så jag har sovmorgon! :D


Är helt övertygad om att John och GOIF lirar med sånna här bollar.

RSS 2.0