Bloggarna i topp

Okej, nu kör vi ett inlägg med brutal ärlighet. Vanligtvis håller jag det på ett minimum, men här får ni lite tankar kring bloggarna på bloggtoppen.

1. Blondinbella - Vem fan tror hon att hon är? Visst är hon framgångsrik, men hur jävla självgod får man vara? Kenza skryter åtminstone inte om att hon tjänar mycket pengar. Och vad gör henne till allvetande? Hon tror att hennes åsikter är lag, men de är lika fascinerande som en konversation med en apa.
2. Kenza - Tjejen verkar trevlig, men hon verkar inte läsa sina kommentarer. Hatar henne mms-bloggande, precis som många andra, men verkar hon bry sig? Sen att hon röker på varannan bild, vilken superbra förebild!
3. Kissie - vem fan är hon? Hon om någon skryter om att hon är "bloggkändis", men who the hell is she? Hon har förstorat läppar, bröst och blekt håret så mycket som möjligt. Tror hon söker till BigBrother så fort det kommer igång. Vad skriver människan om då? Hon skriver om hur hon beställer hem grejer hela tiden och hur hennes nagel gick sönder, men främst om hur hon är bloggkändis och tjänar massa pengar, WOW!
4. Tomi Tomic - killen kom från ingenstans och allt han gör är kommenterar på alla andras bloggar. Själv är han ingen skönhet med ett litet vokabulär. Han svär i varenda inlägg, mest då han nämner Kissie som tydligen är hans hatobjekt.

Sen har vi alla mamma-bloggar. Borde man inte egentligen gömma sig undan och skämmas i ett hörn för att man blir gravid när man är 16. Vem fan vill läsa om deras snorungar som fått sin första tand eller sagt sitt första ord. Jag bryr mig varken om er eller era barn. Löjligt att de använder sina barn till att få publicitet. Inte ser ni mig klä upp Mixie, ta kort på henne och sedan berätta i detalj hur och var hon sket. Det är ungefär det du får om du läser mamma-bloggar fast i baby-version.

Pust..

Kommentarer





Skriv något :) :

Namn:
Komma ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0