Det är väl dags..

Jag har väldigt lite bilder på mig själv på bloggen, så jag antar att det är dags att lägga upp några. Same old same old..

..och ja, jag fyller 23 år :P


Grattis Bilen! :D

När vi var iväg i Göteborg idag så fyllde bilen 4 år! (ehhh..) Ett ögonblick den och vi kommer minnas för alltid ;)


Brister i språk

En ny "affär" har öppnat i Borås. Typisk "kines-affär", som vi brukar kalla det i Bosnien. Inget vettigt där, men klockrena skyltar!


Samlingar

Alla älskar vi att samla, i olika mån. Vissa samlar på en sak andra på flera.. Jag samlar på minst sagt flera. Min största passion ligger självklart på skor, men jag älskar att samla konsoller!
Just nu är det Nintendo 8-bitars som jag försöker få hem. Men det räcker inte med vilken som helst, måste vara rätt spel med! Kult som bara den!


Mario är ett måste!

Men vissa går till överdrift, eller vad tycker ni?

Det här hade jag iofs gärna haft. Awesome :D

Äntligen!

Idag var första dagen jag fick sova hur länge jag ville och hur länge sov jag? Jo, 7 timmar.. vem fan sover ut på 7 timmar? Vet inte vad och vem jag ska skylla på. Kör som South Park: You bastards!

Men hann med mycket viktiga saker:
- måla naglarna
- göra pannkakor
- plantera om aloe växterna
- fixa mig

Vem prioriterar inte det om man bara har några timmar kvar innan jobbet? Ehm..


London-trip!

Jag nämnde tidigare att jag ska iväg till London över dagen med Sara och att jag inte borde skriva om det för att då blir pundet dyrare.. And I have proof!

12 feb


18 feb


Damn you curse!
0,005 kr i ökning, why god why!!!


Blomstershopping resultat!

Jag vet att ni alla suttit och uppdaterat spänt inför resultatet av vilken växt som blev köpt.. Och svaret kommer, direkt efter den här reklamen!

Gah! Skitjobbigt när t ex Idol brukar göra så. Hur som helst så blev det ingen kaktus utan en aloe växt. Nej, jag har inte tänkt tillverka hemmagjord Aloe Vera :P Ungefär som kaktus, men utan taggar!


På mini-kaktus-hunt på interflora.. vuxenp...

100media_imag013 (MMS)

På mini-kaktus-hunt på interflora.. vuxenpoäng i mängder?


En gång i tiden.. Min Stora Käft

För ett tag sedan så hade vi en liten återträff med medlemarna i en tidigare studiegrupp på högskolan. Vi satt alla och fikade runt 2 bord och pratade om allt möjligt. Av någon anledning kom vi in på en av mina kompisar och i gruppen har vi en större tjej och smidig som jag är försöker jag säga något som ur mitt perspektiv är snällt:

"Hon är jättestor, till och med större än dig Anna". (Anna är då den stora tjejen som sitter med).

Det värsta är att jag inte ens tänkte på att jag sa något dumt. Det var först ett bra tag senare som en av mina kompisar som var med då, berättade det för andra när jag satt bredvid.
Ehm.. Smooth going?


Dåligt, dåligt..

Varit riktigt mycket på senaste och jag har inte med bloggen. Har förberett bilder dock så det ska bli lite seriösare när jag kommit hem.
Sitter i skolan just nu och väntar på min kära grupp som äter. Den är egentligen allt annat än kär. Har inte ni haft någon gruppmedlem som går en på nerverna och som ni vet att alla andra också stör sig på? Jag har lust att påpeka alla hennes brister och mycket mer, men det kan man inte göra. Fy fan för att vara vuxen och inte få slänga ur sig sanningen! Någon yngre som vill göra det åt mig? ;)Min Tisdag..

Sitter i högskolans bibliotek under lunchrasten och väntar på nästa föreläsning. Ser fram emot senare då det blir solning och trip till Lager 157. Egentligen borde jag inte åka dit, för jag vill inte shoppa och slösa pengar. Någon gång måste man växa upp och börja spara, men när kommer det?

Föresten, inte kul att snön aldrig försvinner. Vi kanske borde ha en "ta med din braständare på promenad"-dag! Det finns ju en dag då man släcker alla lampor, varför inte en dag där vi alla smälter bort snön? Woho, let's do it!
Kan tillägga att allt ifrån vanlig tändare till flamethrower går bra ;)


Hemmakväll och deras dumma erbjudande..

Funny thing.. Hemmakväll har tydligen någon kampanj där man kan få hyra en film gratis om man handlar över 50 kr på en måndag, vilket vi gjorde. Köpte godis för 150 kr, in my defense så var en tredjedel Saras.

Tjejen i kassan ber oss gå ner och välja en film, men jag och Sara bara kollar på varann. Jag frågar Sara om hon vill hyra filmen, men självklart vill hon inte det.. Så jag vänder mig till tjejen och säger något om att "nää det blir bra såhär". Och så gick vi därifrån.
Nu är frågan, varför skulle man tacka nej till en gratis hyrfilm.. hmm vilken tankenöt!


Dagen idag

Började min dag med Sara på skolan och nu har jag egentligen kompletterat det sista som ligger bakom mig. En lättnad faktiskt, nästan, har inte fått resultatet än!
Kikade lite på stan', men alla som bor i Borås vet att det är lönlöst. Men vi handlade lite godis på hemmakväll istället.

John och jag åt på favoritpizzerian och väl hemma kollade vi på Underworld 2. Precis som vi vill ha det :) Fick dessutom ett nytt headset (som jag önskat mig i evigheter DET VAR PÅ TIDEN), Eclipse och Toy Story trilogin! Gullig John får masa pluspoäng!


Ut i natten och in i värmen!

Snart ska jag åka hemåt från Ericsson. Känner mig riktigt sliten efter helgens jobb! Riktigt toppen att gå ut i -7 en såhär halv 6 på morgonen! Har tack och lov en kupévärmare så jag slipper skrapa rutan :)

Längtar så otroligt mycket efter sängen och Johns varma famn. 5 timmar sömn och sedan bär det iväg till skolan på en ledig dag(!!!!). Jag tror jag börjar bli sjuk.. (eller galen)


Ha en mysig Alla Hjärtans Dag allihopa!

Syskon är lika..?

Det är alltid lika fascinerande när folk påstår att jag är lik mina föräldrar, särskilt min bror! Det är oftast äldre personer som gör det, vilket kan förklara den dåliga synen.
Jag menar kolla här, är det någon likhet?Ens bror ska inte ha längre hår än vad man själv har! Hör du det brorsan!?
Någon natt ska jag smyga in till honom och klippa av toffsen muahahaha ;)

Den 14de Februari ♥

Alla hjärtans dag betyder olika mycket för olika personer. För mig har det varierat beroende på vilket förhållande jag är i och hur killen är. Men oavsett så är det en mysig dag att göra något extra med den man har kär. Unna sig en kväll utan barnen? Äta lyxigt, eller bara något ni inte gör varje dag!

Men min morgondag blir nog inte särskilt lyxig och titt som tätt glömmer jag att det är Alla Hjärtans Dag. Hoppas jag vaknar upp med den där myskänslan imorgon, men det ser mörkt ut :(Gamla Goda Tider..

Jag ogillar att jag är gammal nog att kunna syfta tillbaka till "den gamla goda tiden". Sara jobbar på avdelningen bredvid och vi tar extra långa raster där vi tar ikapp allt vi missat sedan jag svek och blev en förhållande-människa. Många tjejer brukar minimalisera kontakten och tiden ihop med tjejkompisarna och istället ägna sig åt pojkvännen. Jag är guilty as charged..

Men så mycket kul jag och Sara hunnit med! Ullared-resor, London-day-trips, h&m rowelles, Elfsborg papparazzi, stöld av busskursplansch, hemmagjorda photoshoots, utekvällar i mängder, vrickade killar och tjejer som kommit och gått.. Ni känner säkert igen den där känslan av att man har sin livshistoria ihop med en vän. Det är min Sara..


En av våra photoshoots på den gamla goda tiden. Retuscherad? åh nej ;)

Pigkey!

Pigkey, mitt fina smaknamn på grisen som föddes med en griskropp och ett aphuvud. Det här är definitivt inte en nyhet, men en otrolig händelse för det! Vart hände det hrä kan ni undra? KINA, VART ANNARS?!
Frågan är, var ska Pigkey leva, på marken eller i träden? hmm.. oviktigt?


Ny dag, nya tag?

Det enda roliga med idag är att Sara jobbar natt på avdelningen bredvid. Jag repar det hon förstör helt enkelt ;) Blev inte mycket gjort idag och läget hemma var inte särskilt kul. Och sen är lägenheten i ett innebördeskrig, soppåsar, disk, kläder, damm.. ja, vem vet vem som kommer segrandes ur denna fight!

Försöker tagga lite inför London, bara 10 dagar kvar nu! Och nu borde inte jag prata om hur billigt och bra det är, för det gick emot mig senast jag skrev om det. Men den här gången ska det bara bli billigare, hör du det valutan!?! I command you!

Min Stora Käft

Har skapat en ny kategori, min första faktiskt; Zerris Stora Käft. För de som känner mig så tycker de troligtvis att det är på tiden att jag skriver ner dumheterna jag får ur min allt för frispråkiga mun.
Här kommer fredagens väl valda ord:

Vi sitter i studiegruppen och diskuterar jobbiga "erbjudande-sms" och då säger jag så fint:
"Jag får skitjobbiga sms från Ellos hela tiden! Vem fan handlar från Ellos egentligen!?"
Gruppen bytte snabbt ämne till grammatiken, vilket antyder att de flesta troligtvis handlar kläder där. Jag tror faktiskt att alla i min studiegrupp handlar därifrån. Smidigt, riktigt smidigt Zerina.


Ps..

Jag bytte nyss font till mina inlägg efter Jennys kommentar, det ska självklart vara lättläsligt. Nu bytte jag till något som alla har och passar mitt sätt att skriva. Hoppas det underlättar för er!

Rastdags!

Woho!

Visste ni att läsarantalet dubblats på en dag?! Att det går från 1 till 2 personer, är en helt annan sak ;) Skoja bara, lite mer än så är det tack och lov :)

Jobbar just nu för fullt. Jag skolkade för första gången den här terminen i måndags. Var så trött efter jobbhelgen att jag inte orkade med en heldag i skolan och spenderade istället 2 timmar med att komplettera Grammatik-lektionen.

Busig och besatt som jag är, var jag tvungen att handla lite. Saker jag tänkt köpa ett tag, fick jag äntligen tag på! Vad tycks? Zerina ♥ h&mKan lägga till att jag inte tänker matcha något av det med varandra ;)

Läggdags!

Planerade att lägga mig kl 9 ikväll, men ni vet hur det kan bli. Jag är en av de som gillar att städa och fixa inför morgondage precis innan jag ska lägga mig. Men nu har jag fixat mackor till John och städat upp tillräckligt för att jag ska kunna sova :)
Var som sagt med John på jobbet och det var inte den bästa dagen att åka med. Vi fick vänta i mer än en timme på att lastbilen skulle komma eftersom en ny kille inte är särskilt bra på att köra. Lite synd att han troligtvis inte får jobba kvar mer, efter bara 2 veckor.. Här har ni ett foto på lastbilen iaf!
Det är vanligtvis Sebastian & Mattias aka Piff & Puff som kör den på nätterna, vilket förklarar gossedjuren och skylten :)Dags för mig att säga god natt :) Sov så gott!

På väg hem efter en lååång dag i lastbilen...

100media_imag011 (MMS)

På väg hem efter en lååång dag i lastbilen med John. Inget roligt väder eller väglag idag. Bloggar mer senare.


I skolan

Just nu har vi lunchrast, men eftersom jag inte brukar äta så sitter jag i ett grupprum för 11 personer och surfar. Varför jag inte käkar beror nog mest på min attityd till varför man ska orka laga mat dagen innan, hitta kylskåp till den, trängas i en matsal, slåss för att få en micro i någon minut.. osv osv

Ska försöka fixa till bloggen lite så förhoppningsvis ser ni lite ändringar när ni läser det här. Om det är positiva, avgör ni :)

Wish me luck!


Katt?

Jag vet inte om det är jag som inte är allmänbildad eller bara råkat missa det här "lilla" djuret. En av mina arbetskamrater nämnde att han ville skaffa en Maine Coon katt, vilket inte sa mig något. Sen kikade vi på lite bilder.. galet stor!

Kikade lite på Blocket och de ligger mellan 4000-10000 kr. Man får MYCKET för pengarna :D

Visste ni att..?

"Sex på morgonkvisten gör inte bara att du känner dig mer energisk under dagen – det förbättrar även ditt immunsystem, skriver Daily Mail."  //Aftonbladet

Inte för att man ska tro allt (eller något?) Aftonbladet skriver, men det här kan ju inspirera. Jag kanske kan göra en hemlig observation. De tjatar ständigt på högskolan att vi ska göra så många observationer som möjligt. Nu ska ni få se Högskolan, jag ska banne mig både observera och intervjua! Dessvärre är en undersökning omöjlig då deltagarantalet är hyffsat begränsat ^^,

Jag är trött.. så otroligt trött.

Fredag

Kanske dags att börja blogga igen!? (Det heter dags och inte dax.. hmpf)

Fredag igen and here I am, working for the man, ungefär. Skola och jobb har gått bra än så länge. Nu är det ny bil som är aktuellt. Ja, vi köpte nyligen en bil, men vi är 2 som delar på en bil och enligt en av oss så är det en bil för lite. Så just nu kikar jag på en Ford Fiesta, men det dröjer nog innan något blir klart :)

Föresten, London bokat till slutet av månaden. Jag och guess-who-? åker bort över dagen för att fylla våra tomma resväskor med massa shopping! I can't wait! :D Sen finns det annat att se fram emot, alla hjärtans dag och annat myspys i februari!


Vi hörs snart igen!

RSS 2.0