Metro kan vara skoj ibland :)

100media_imag049 (MMS)

Metro kan vara skoj ibland :)


Va? Posh..

När jag har tråkigt så kollar jag Posh24 och läser det senaste om kändisar. Inget jag gör hemma, men när jag jobbar och inget annat är tillgängligt. Hittade lite bilder på Blondinbella, där de visar hennes klädstil.
Jag brukade tycka att Isabella är rätt vacker. Lite Barbie-look, men vacker.. Tydligen har jag bara sätt bra bilder/retuscherade eller tagna från bra avstånd. För här var hon inte riktigt lika vacker..



Mixie-version av "brutet" ben. Johns idé o...

100media_imag038 (MMS)

Mixie-version av "brutet" ben. Johns idé of course :)


Sötisar!

Hittade massa söta ungar när jag kikade runt lite. Gaaaw vad söta de små kan vara :)


Någon sorts räv..










Geopard


Tvättbjörn?


Johns favorit.. en hund med "brutet" ben.. haha

Söndag/Måndag

Nu har jag bara 4 timmar kvar innan jag får bege mig hem. Jag ska åka med John idag och ligga bak i lastbilen, till en början. Jag behöver bara 3-4 timmars sömn och sen klarar jag mig till kvällen! Det är riktigt mysigt att åka med John, få spendera mer tid ihop och äta massa medpackat smått&gott :) Och det är nu jag kommer in på det intressanta..
Jag har ett otroligt sötsug och jag unnar mig själv allt! Jag äter minst 1 kg godis i veckan och har alltid något annat gott att smutta på. Idag åt jag en stor skål med marrängsvisch (som jag dessutom hackade ner chokladbitar i) och rundade av med några godisar.
Förra helgen hade jag en bild på bloggen med Cher som är 64 år och är iklädd en åtsittande body och mycket bart som syntes. Jag påpekade att jag inte tänkt klä mig så när jag är 64.. Då skrev "J" att jag troligtvis inte kommer kunna det om jag fortsätter äta som jag gör. Och kära J.. Jesper? jag är nöjd med hur jag mår och ser ut, och då är det oväsentligt vad jag stoppar i mig. Jag kommer aldrig att bli pinnsmal och det kan jag leva med. Jag är nöjd med att vara normal :)

Hoppas ni inte får en allt för konstig bild av min socker-fetish, men alla har vi något vi inte kan stå emot :)


nam nam :)

Så duktig!

Jag älskar min lilla Mixie som gör sina små söta trick. Jag har försökt lära henne massa typiska "hundtrick" och det vi verkligen gett oss in för att klara har hon snappat upp, men vi har inte riktigt kommit in på hushållssysslor.. Den här hunden är nog vad man kan kalla en super-hund. Hon heter Jesse och är en Jack Russel! Är hon inte duktig?


Känner ni igen honom?

Kan ni gissa vem den här killen är? Jag såg det inte. Förvisso har jag inte sett honom sedan jag var runt 10 och kollade på videon till I want Candy..


























För er som inte kunde gissa det så är det Aaron Carter. Han fyller 23 år i december..

Min Vecka 46

Det var vecka 46, visste ni det? Jag var tvungen att kolla kalendern tidigare i veckan för att kunna påbörja vår önskelista. Jag var på Ge-kås hela 2 gånger den här veckan och som vanligt så köpte jag mer än nödvändigt. Fick med mig massa julpynt, något jag tidigare aldrig behövt eller kunnat köpa hem. Mina föräldrar firar inte jul så de ville aldrig att vi skulle pynta eller göra något runt hemmet förrän julafton passerat och nyåret nalkades.
Jag köper därför massa nytt som kommer bli jättefint till jul. Köpte dessutom en gran som vi ska pynta! Längtar något så otroligt efter att få pynta!! :)

Jag var med John på jobbet och sov bort det mesta av tiden. Förlåt älskling för att jag är så dåligt umgänge. Samma dag var jag med Sara i Ullared (2 besöket) och fick se hennes lägenhet. Jag var lite skeptisk med tanke på att det är Sjöbo och att hon köpte en lägenhet så fort och billigt. Men den var jättefin! Jag hade mer än gärna köpt en precis likadan för den summan hon gav!

Och nu är jag på jobbet igen och sliter. Missade ett möte med hela avdelningen i tisdags, men fick min handduk och nyckelband idag istället :) Ericsson Borås 40 år! Woho..!

Fun fact: Jag har jobbat på Ericsson i 5 år till och från. Bra med pengar om inte annat :)


Längtar efter julen..

Dagens Fail..


Dagens Fail

Hahahahahahahaahahahha
Hoppas ni ser vad det står!


Dagens Fail?

Hittade en egen fail-bild idag. Hur tänker jag klä mig när jag är 64 år? Inte är det såhär i alla fall!


Lördagens Fail!

Eftersom jag kommer vara hemma imorgon (yes, jag är ledig) så kommer jag troligtvis inte blogga, men måste dela med mig av den här snygga failen! Google är ju fan underbart hahahaha


Filmkväll!

Både jag och John har idéer till våran filmkväll och allt vi egentligen är helt eniga om är att det ska va er serie av filmer. Hans idé var att vi skulle se Matrix triologin och jag var inte supersugen på det. Så jag kom nyss på att det vore bra att kolla hela Harry Potter samlingen nu när 7.1 är aktuell (kallar den 7.1 för att det dessvärre kommer två 7or). Jag gillar myskänslan i filmerna, men föredrar när ungarna var små och söta, inte nu när de är ungdomar. Har hittat bilder från Philosopher's Stone och Half-Blood Prince. Håller ni inte med om att de var sötare förr?


Harry 2001 & Harry 2009


Ron 2001 & Ron 2009


Hermione 2001 & Hermione 2009

Iofs så ser Emma Watson (Hermione) ut såhär nu när inspelningen av Harry Potter filmerna är slut:


Vanilla Coke!

För ett tag sedan upptäckte jag att min favoritdryck är tillbaka i Sverige! Jag blev skitglad tills jag upptäckte att den kostar dubbelt så mycket som den vanliga colan!! En burk kostar 12 kr på ICA Maxi i stan! Orättvist.. Det är verkligen världens bästa dryck enligt mig, vet att få håller med mig :P




Vanilla Coke!!!!

Dagens Fail!

Förstår ni failet?


Helgen!

Prioriterar inte bloggen under veckodagarna, så har inte blivit mycket bloggande på senaste. Men nu är det helg och då är jag tillbaka på jobbet! Den här helgen är lite extra bra :) Ericsson bjuder på bakelse som väntar på oss i kylen och så behöver inte jag jobba imorgon heller, så blir en tuff 2-dagarsvecka! Ska bli så himla mysigt att äntligen få en lördag hemma hos pojken. Vi ska nog köra massa filmer, god mat, efterätter och massa annar gott. Har alla ingredienser för marrängsvisch som bara väntat på att bli blandade :)


Har inte smygkikat på bakelsen än, men hoppas på nåt mumsigt :)

Sedan i söndags..

I måndags fick jag äntligen umgås lite med Sara. Vi har bara smsat på senaste. Jag hann dessutom se mig om på stan och sola.
Imorgon (idag) har jag och älsklingen spenderat 7 månader tillsammans som ett par. Jag gör lite större grej av det här än jag borde kanske, men jag älskar att ta hand om honom. Eftersom han sover och ändå inte läser det här förräns han öppnat paketet så kan jag visa vad jag köpt till honom. Hjärtan kommer som en tradition, men mössan är något han verkligen behöver. Han gillar inte mössor, men han gillar döskallar så vi får hoppas han gillar den här :)

Hans presenter innan inslagning..


och här har ni presenten redo med ett kort (med en dikt som relaterar till kortet :))


Jag ska upp om 4,5 timme för att koka ägg och förbereda Johns mat för dagen. Dags att lägga sig intill pojken och somna i hans famn. Ha en underbar natt/dag allihopa!

Nu är det skiftbyte i sängen! John fick ko...

100media_imag042 (MMS)

Nu är det skiftbyte i sängen! John fick kokta ägg och oboy till frukost men jag äter absolut inget innan sängdags om jag vill sova. Ska upp 12, hoppas jag orkar :) Go natt & go morgon! Ps. En mini fun-fact: jag går upp före älsklingen varje morgon för att fixa frukost. Jag förbereder dessutom mackor och fika som han har på jobbet. Mitt sätt att visa att jag bryr mig om honom..


EMA 2010

Om ni är som jag, inte superintresserade, men ändå lite nyfikna så har ni vinnarna från EMA 2010 här! Jag kikade in på mtvs hemsida och hittade en intressant miss på startsidan..


Superget!!! :D



Här är alla vinnarna på MTV EMA 2010:


Lady Gaga:
Best Pop, Best Female, Best Song

Justin Bieber:
Best Male, Best Push Act

Linkin Park:
Best Live Act

30 Sec To Mars:
Best Rock

Tokio Hotel:
Best World Sateg Prfmnc

Bon Jovi:
Global Icon Award

Eminem:
Best Hip Hop

Ke$ha:
Best New Act

Katy Perry:
Best Video

Paramore:
Best Alternative

Marco Mangoni:
Best European Act

Shakira:
Free Your Mind Award

Dagens Fail och..

Jag hittar alltid massa skoj på jobbet :) Lite opassande staty på Harry Potter kanske..



Tänkte dra en Funfact nr 70732507: När jag gick på mellanstadiet (och delvis i högstadiet) älskade jag Sailor Moon! Jag och mina kompisar lekte till och med att vi var hjältinnorna. Jag var Sailor Jupiter eftersom jag är brunett och älskar grönt. Jag var kanske den som var mest lik sin karaktär med tanke på att min karaktär var fulast :P

Söndag

Jag har verkligen mått lite upp och ner, men det känns bra nu :) John är iväg hos sin storasyster eftersom henne fästman fyller år idag. Grattis Tobbe! :) Själv jobbar jag på och längtar till en resa till Ullared, London och löningen för en månad med 5 helger!

Har lagt upp massa på Tradera så om ni vill kika på det så here you go!


Mer kommer imorgon när jag har lite mer ledig tid..

Bloggen

Har varit på lite dåligt humör den här veckan och det verkar fortsätta. Är inte sur eller irriterad på någon (mer än mig själv), men har kännt mig dålig. Får se när jag blir glad igen så kanske jag orkar/vill blogga.. Önskar att jag mådde bättre och var mindre olycklig :(

Fail? Win!


Day 3, down hill

Den här helgen har gått fort, precis som alla andra när man bara jobbar bort tiden. Skillnaden på den här och de andra är att jag mått sämre för varje dag. Just nu sitter jag och nyser för fullt, försöker desperat andas genom näsan och pratar i en sådär het hes röst. Ska bli skönt att lägga sig och sova några timmar innan det är dags att börja veckan.

Ska gå på stan idag, kanske sola. Ska göra det helt själv, brukar alltid vara med någon kompis annars. Mixie kommer som sagt idag och då blir jag lite bunden till att stanna hemma. Gillar inte att lämna henne mer än max en timme.

Det var länge sedan jag drog en Fun-fact om mig själv så jag tänkte berätta en nu, något som John inte hört förut.

Fun-fact nr 70769595 (ungefär): När jag var mindre (ca fram tills 15 år) hade jag lite tvångsbeteenden. Jag kunde t ex tvinga mig själv att inte trampa på vissa grejer eller göra något två gånger. Jag inbillade mig själv att hemskheter skulle inträffa om jag inte gjorde på ett visst sätt. Jag var nog lite "speciell" när jag var mindre :)


I Bosnien - innan flykten till Sverige.

RSS 2.0