Min Måndag

Idag jobbade jag på Ericsson (igen). Nu jobbade jag utan Sara och förstaskift dessutom! Var rätt skönt att sluta klockan 3 och hinna med massa annat för en gångs skull :)
Jag skyndade mig hem, bytte om och gick till Hulta. Hämtade cykeln och tog mig till Friskis. Körde 50 min fys och cyklade hem igen :) Idag har jag äntligen tränat ordentligt, dock åt jag lite för mycket :/ Blir ingen mer mat ikväll, kanske lite fruktsallad? Känner mig lite som en självförvållande "Dave Pelzer"..jag läste nyligen Pojken som kallades Det.

Så vad fan gör man när hela ens liv försvinner? Träffade John varenda ledig sekund jag hade, så man blir lite vilsen när han försvinner.. Men jag tvättar. Nu kanske ni tror att jag är knäpp, men det är rätt kul :) Jag tycker om att tvätta för att sedan kunna hänga ut tvätten och vika den. Känns som att man fullgör en cirkel. Kommer troligtvis hata det någon gång i framtiden när jag får göra det varje dag, men just nu är det skoj. Vuxenpoäng?


Tömning om 2 timmar, yeay :D

Så i fredags pratade jag om hur jag skulle gå tillbaka till min diet och vanliga träning nu när John skulle åka bort. Jag sa att jag säkert skulle gå ner 4 kg, men Madde var tvungen att gå emot mig. Vad gör man då? Klart som fan att jag ska gå ner mer än så!! 1 vecka - 4 kg.. How hard can it be?


Fortfarande minst 6 kg som måste bort! I'll give it 2 weeks!

Nu blir det att maila älsklingen och hoppas på att han får tag på dator och svarar :)

Saknad

John åkte till Rhodos imorses. Jag var med på flygplatsen runt 5 och han lyfte 6.20.. Jag trodde inte det skulle vara så jobbigt som det är. Jag känner mig ensam. Hoppas inte känslan varar hela veckan. Dröjer hela 7 dagar tills jag får se min älskling igen :(

Ska fylla dagarna med träning, jobb och det sista i skolan. 1 inlämning och en lektion kvar, sedan börjar sommarlovet och allt jobb som kommer med det. Jag kommer vara tät om inte annat.
Funderar på en kort semester. Kanske borde jag och John råna våran Pokergris och ta en kort trip till London? Paris? Jag vill bara bort..


älsklingen..

Aaaah.. I'm going crazy!

Gjorde min första tenta för dagen idag, Matematiktenta... Under 2-timmarsperioden fick jag 15 sms, varav 13 angående jobb. Så jag ska jobba på söndagmorgon. Min helg är förstörd. Jag och John stannar troligtvis hemma och myser eftersom jag inte kan dricka/gå ut. Vi som hade planerat grillkväll o ordentlig utgång! :(

Jobbar dessutom mån-ons på Ericsson. Det kommer bli skoj iaf :D Synd bara att John jobbar precis tvärtemot mina tider och att vi aldrig hinner ses. Speciellt nu när han åker till Rhodos om en vecka..

Nej, nu ska jag plugga till nästa tenta, tenta nr 2 för dagen.. suck

Fristad = landet

Sedan jag träffat John har jag spenderat mycket tid på landet, eller Fristad.. Det är nästan som en helt ny värld för min del. Vaknar till kor och vart jag än går luktar det koskit (vilket kan bero på att de har kor) :P
Rätt mysigt ändå, inget jag trodde innan jag var där. Det jobbiga är att behöva åka fram och tillbaka, men vem behöver stan när man har massa fin natur? ehm..


o en söt John?

o lite koskit?

o traktorn från Cars?

och mig i en "snygg" outfit?


Jag behövde piggas upp så vi tog en promenad med systemkameran så att jag skulle bli glad. Jag kan va en pina, och John så söt :)

Bad..

Jag har varit seg på att skriva, jag vet. Men hinner knappt med mig själv, ännu mindre bloggen. Mixie den jäveln löper just nu så hon har lämnat permanenta fläckar på vårat trägolv. Nån som vet hur man kan ta bort dem? De känns rätt permanenta iaf..

Jobbar nästan hela veckan så fotbollen får vänta ytterligare en vecka. Känns verkligen bra när man skjuter upp fotbollskarriären ;P Ser fram emot en saftig lön + återbäring i juni :D

2 tentor på fredag så det ska bli skoj. Pluggar just nu till matematiktenta, ska fan klara den nu! Pluggade aldrig tidigare så det borde gå bättre den här gången. Var skitkul när jag fick 13 p på första tentan och 12 p på omtentan. Man får fan inte sämre på en omtenta!!


Världens sötaste? :)

Uppe sent..

Nu är jag busig och stannar uppe sent. Ingen John som sover här så istället sitter jag och sysslar med småsaker på datorn. Idag/Igår var det negerbollens dag, så grattis på negerbollens dag allihopa :D
Jag och Sara firade stort med att göra chokladbollar som blev jättegoda, jag = jättetjock! Självklart gjorde vi så många som möjligt så jag har massa liggandes i kylen som lockar.



Någon nytta ska man väl ha av att ha en systemkamera liggandes? ;)

Ooops. Inte som jag hade tänkt.

För ett tag sedan färgade jag håret ljusare. Finare med lite blont i håret till sommaren tänkte jag. Well det hade kommit lite utväxt så jag tänkte att det var dags för lite nya slingor. Vad braaaaaaa det blev...



Vi hann inte färga om håret igår eftersom jag och John hade lite planerat nu när det har gått en månad :) Så idag ska jag återfå lite mörkare hårfärg, tills dess ser ni mig i hatt eller moppehjälm (yes, jag har fortfarande kvar moppen ;))



Dags att skriva Litteraturseminarium 2.

sorry..

Jag som skulle börja blogga igen, glömmer bort det ibland. Var utgång igår på XoY med tjejerna. Vi tog massa roliga foton, men min kamera bestämde sig för att rensa minneskortet. Så när jag kom hem, fanns det 10 kort kvar istället för 108, skitkul!



Yeay..

Jag har länge velat ha en systemkamera att leka med. Så jag bestämde mig för att beställa hem en och betala av den. Inte kul att lägga ut 7000 på en gång :/


Jag kommer vara jobbig och ta massa bilder hela tiden, ja.

Har tatt lite på det som finns runt mig.. eller de som finns runt mig.






Har inte hunnit ställa in något vettigt mode utan kör mest random. Bilderna blir inte bäst, men det blir nog bättre med tiden :)

Fotboll var det..

Jag och Sara ska börja spela i Brämhults damlag. De vann sin första lag mot Kabel 80s tjejer igår..
Div 5 Allingsås:

LagMVOFP
Töllsjö IF 3 3 0 0 9
Långareds BOIS 2 1 1 0 4
Olsfors IF 1 1 0 0 3
Hudene GoIF 1 1 0 0 3
Brämhults IK 3 1 0 2 3
Kabel Åttio 3 0 1 2 1
Hemsjö IF 1 0 0 1 0
Alingsås KIK 1 0 0 1 0
Sandared/Sjömarken 1 0 0 1 0

Hur fan kommer det här gå? Vi lär få spela mycket iaf ;)

Elfsborg - MFF 0-3, 1-3

Som ett svar till Saras inlägg. Elfsborg kommer nog inte vinna. Inte för att jag är insatt, åhnej.. Men alltid kul när man prickar in något solklart ;)
Ska fortsätta med det dryga litteraturseminariet, yeay....

Och föresten, jag har fått sommarjobb :D



Klaaaad Zerina :D

Mädz, god natt på DIG

Se hur jävla dedikerad jag är Madde, ligger i sängen och skriver från mobilen! Nu är det din tur att blogga! Hoppas bara att folk tycker min blogg är lika dryg som vanligt och håller sig långt borta.. Gamla klasskamrater, gäller er med! Fan jag vill ha återträff/fest. Alla klagade på hur tråkig och nykter jag brukade vara. You ain't seen nothing yet ;) Ooooooh, hoppas verkligen att mina elever aldrig får för sig att googla mig och hitta min blogg. Bästaste klassen :) Önnskar jag hade en John bredvid mig, det har blivit en vana..

gah

Okej, jag lovade Mädz att blogga. I only tell the truth så här sitter jag med datorn i knät.
Ringde precis till Brämhults damlags fotbollstränare. Han var upptagen med att sitta vid datorn så jag skulle ringa upp senare. Ofta?! Här ska jag och Sara, hur grymma som helst, börja och han ber mig vänta med mina frågor!!

Vad har hänt då? Jag har det grymt bra. Bor på Svensgärde, bara det är en enorm förbättring. Men sen har jag John. Världens bästa John :) Och så mina BFF's Sara o Madde. En bild säger mer en tusen ord, så jag lägger till typ 3000 ord nu.
Puss hej




Jag har blivit blondare :)

RSS 2.0