Äntligen!

Pojken är äntligen hos mig. Ligger och sover bredvid mig. Så söt :)

Sista dagen?

Idag är sista dagen för mycket, Sista soldagen på länge, sista lediga dagen, sista dagen utan John och sista dagen som jag köper skor på åtminstone en månad, Idag och igår köpte jag sammanlagt 21 par skor. Nu äger jag alltså 154 par.. Jag kan inte motstå Lager 157, Logofactory och Nellys outlet!
Jag och Sara har åkt runt i affärer, tränat och solat. Hon drog nyss med solstolarna :( Vi har inga eftersom vi inte kunnat ha det i lägenheten så det blir nog nsta inköp! Jag ligger kvar oh lyssnar på Spotify, solar ryggen och leker med datorn. Kan man ha det bättre?


Osmidigt att kolla in i solen kanske :P

Beställde hem en HTC Desire igårkväll. Min Xperia har äntligen börjat balla ur och nu måste jag köpa en ny telefon. Sara njuter av mina sms där varke k, m, h eller g funkar. Finns nog fler tangenter som gått på strejk.

Htc Desire :D

Ikväll blir det utgång så ska alldelles strax in och börja fixa lite här hemma så att jag slipper städa så mycket innan John kommer imorgon :) Ska bli underbartatt få träffa min pojke igen <3 25 h to go!

Öppet och socialt..

Det är rätt stor skillnad på mitt sociala beteende nu när John åkt bort. Jag träffar kära Madeleine varje dag på gymmet och idag hann vi äntligen sätta oss ner och prata :) Har kört gym i tre dagar på en smal diet så imorgon blir det en vilodag. Jag ska dessutom hinna till skolan och jobbet inom väldigt kort tid.

Jag har nästintill slutat shoppa. Köpte en klänning från Nelly för en vecka sedan, men det är allt jag köpt på en månad! Jag har tappat lusten att bränna pengar..

Jag var på långpromenad med Mixie tidigare idag och jag stannade för att plocka blommor, JAG STANNADE FÖR ATT PLOCKA BLOMMOR FÖR FAN! Vem gör det i min ålder? Nu står de i en liten söt mugg på köksbordet. Jag tror jag börjar bli sjuk :/

Nu är det mindre än 4 dagar tills pojken återvänder till mig :) Fast innan dess ska det bli lite festande och umgänge med vänner. Lina, I'm coming :)


Bästa Lina och jag Halloween 2009

En jobbig tisdag

Jag har slitit riktigt hårt idag. Främst för att det funnits mycket att göra, men också för att allt failar och Jonathan inte kan arbetsplatsen ännu. Inte kul att behöva ha en nybörjare med sig när de ökar tempot :/ Har ont överallt nu :(

Måste ta tag i mig själv och ta mig till gymmet snart. Jag och Madde ska gymma på Friskis idag igen. Kan rapportera att jag nu väger 2,7 kg mindre än vad jag gjorde när hon gick emot mig. I'm gonna take you down bitch ;P

Jag är alltid rädd för att saker ska gå fel eller något jag inte vill ska hända, sker. Jag hör inte mycket från John, vilket är delvis förståeligt. Men jag vet att de har dator med internet där så det hade ju inte skadat med något mail. Jag blir orolig av flera anledningar :/ Om man ändå vore en bekymmersfri person, det hade varit något!RSS 2.0