Arlanda

Sitter på Arlanda med Alex bredvid. Han har hackat in sig på det trådlösa nätverket så här surfas det gratis ;)
Nu är det bara 10 timmar tills planet lyfter så börjar nästan bli stressigt. Har fått i mig lite Cola så känner mig lugn nu. Är orolig för att något ska gå fel, känns som att det alltid händer mig. Än så länge så har jag bara färgat min vita tröja till svart med hjälp av Aftonbladet. Dumma kladdiga tryck :( Såg ut som en idiot när jag tvättade tröjan på damernas toalett.

Är på Newark ca 11 (USA-tid) så får blogga igen när jag kommer fram till hotellet. Om vi nu kommer igenom alla dumma kontroller. Smidig som jag är lyckas jag säkert kryssa i att jag "varit med under nazitysklands stormtid" eller "undanhållit ett amerikanskt barn från dess föräldrar".

Hoppas ni har det skönt i Sverige. Solsken landet över, så ut med er o sola! Puss

Up & running

Har packat sedan jag vaknade imorses. Har 6 timmar kvar tills planet lyfter från Landvetter till Arlanda. Jag har haft en "to do list" där jag försökt checka av allt. Det viktigaste är avklarat; blommorna är vattnade och mamma har fått specifika instruktioner :P
Imorgon är jag & pojken i New York, that's when all the fun starts!! Men jag är så djävla rädd för att bli rånad.. Är jag dum som oroar mig?


Zerina ♥ Alex 2005

Home Sweet Home

Cyklade hem med högklackade skor, korta jeansshorts och fleacejacka. Fick lite konstiga blickar, men det får man ta.. ÄR trött överallt, men har mycket att göra. Fick reda på att det kanske blir att åka tidigt imorgon till Stockholm för att vänta där i flera timmar på flighten till New York. Längtar verkligen inte efter flygresan heller eftersom jag och Alex sitter 10 rader ifrån varandra. Ofta man särar på 2 personer som bokar ihop? På hemresan sitter vi på samma rad, med en korridor mellan oss :P

Här har ni lite mingelbilder från ikväll..


Sara & Andreas?

Jag

Sara, Maria och..?

Kort besök

Har varit iväg hela dagen och solat hos kära Sara. Suger att ha lägenhet under somrarna, ingenstans att ligga :( Målet var att bli brun, tyvärr ser jag ut som en tomat. Är bara hemma lite fort nu och fixar mig inför ikväll. Ska iväg på 25årsfest ikväll och blir inte hemgång förrän sent.

Föresten, har redan 2 personer som erbjudit sig att vara växt-vakter när jag är New York, men jag tror inte jag vågar lämna mina pärlor i deras händer :P


En sur tomat utav någon anledning :P

Klanka ner på er

Ville bara kalga på er som inte bloggar 24'7 likt mig. Även om ni har bättre saker för er, så har inte jag det. Skriv nu så jag har något att göra! ;)

Någon som har bra tips på vilka affärer som man måste besöka i New York? Lift off på måndag!!


Petter & Jag

Vem kommer inte ihåg den här? Fortfarande störtskön!

Petter och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika.
Petter är hjulbent, jag är kobent.
Petter promenerar, jag kör bil.
Petter är spinkig jag är välbyggd.
Men en sak har vi nog gemensaaamt… POLLY!




Hemma igen!

Kom hem flera timmar sedan. Var på hässleholmen där en vännina bor, herregud - gå inte dit när det är hässlefest! Bilar som körde över gräsmattor, nån tattare som rappade saker som "Jag bor på hässleholmen, född här. Jag står och rappar här". Texten, musik, ja allt var värdelöst! Kan nog jämföra det med att gå på djurparken med lösa djur.
Väl hemma möttes jag utav lilla Mixie, så glad och puss-sugen :)


Fick en fin, men opassande komplimang från en granne idag. Tydligen blir jag bara finare för var dag som går. Jag som verkligen tyckte att jag såg ut som en häxa idag. Vad ska man säga?


Min dag

Kanske borde skriva något om vad jag gjort också.. Allt kretsar faktiskt inte runt mina växter och roliga prylar :P
Gjorde tenta i matematik idag. Vi fick 5 timmar på oss, jag var ute efter 40 minuter. Den var lekande lätt, nästan lite löjlig. Nu i efterhand skrattar jag över hur nervös man var.

Ska ta och höra av mig till lite vänner nu, kan ju inte bara sitta inne när solen skiner :) Hoppas ni också hittar på något era datanördar ;)


Det va tider det.. då man lekte utomhus och åkte runt i kundvagnar.. eh, ja!

Diabolo!

Ni som är födda på 80-talet, kommer ni ihåg diabolon? Jag skaffade aldrig en sån eftersom jag var så dålig med den. Det enda jag kunde var att snurra plastgrejen på snöret. Det var tider..


Finns på http://www.roligaprylar.se/  för 119 kr!

Roliga Prylar

Hittade en sida med massa roliga prylar. Kolla: http://www.roligaprylar.se/. Jag menar, vem behöver inte ha en sumodräkt till hands?


Sumodräkt 499 kr

Super Mario Väggdekaler 895 kr

Borat Makini 139 kr

MonKeys 59 kr

Kamerastativ Kapsyl 125 kr

Super Mario väggen hade varit grymt snygg! Om jag inte bara väntat på att flytta härifrån så hade jag köpt den direkt! :)
Borat - stringbikini ohlala ;) Men aporna är ändå söta! Lite slöseri med pengar kanske, men vore kul!
Men kamerastativ till kapsyler? Ska tänka på det! :P

Nu blir jag dum i huvudet igen..

Kunde inte somna igår så jag låg och tänkte på allt som händer snart. Vet ni vad jag kom på då? Jag kommer missa när min växt blommar! OMG OMG OMG vad ska jag göra? :P Får sätta upp live webcast så att jag kan se min blomma från New York. Jag tror jag behöver söka hjälp..


Jag får nog byta namn på bloggen snart, hela mitt liv kretsar ju kring mina två växter :P

D-day

Imorgon gäller det, do or die. Det blir mattetenta från 13-18. Vem fan kommer sitta där i 5 timmar? Jag hoppas på att komma därifrån efter 2 timmar så att jag kan åka hem och packa. Allt som går runt i mitt huvud just nu är New York, New York & New York. Kanske blir att träffa Tina imorgon också. Sara har föresten inte hört av sig på flera timmar, kanske har något ätit upp dem ute i de svenska skogarna?  :P


Hoppa in i badet nu, har inte vi en rätt ballt duschdraperi? Mamma förvånar mig ibland..

Fun & Fashion

Har kollat massa bloggar på senaste och det är faktiskt kul att läsa om andras problem :) Sen så hittar man ju massa roliga bilder också; en riktigt grym kollektion! Noterade aldrig vem designern va, men kolla kläderna! Vem vill inte gå runt med dem? ;)





Någon som vet vart jag kan fixa dollar-klänningen? ;)

Jag är dum i huvudet..

Ni vet hur jag alltid tjötar om mina 2 växter som jag lyckats hålla vid liv? De lever fortfarande, men nu har jag börjat drömma mardrömmar om dem. Jag drömde att de båda ruttnade och blev bruna och äckliga. Vad händer med mig? Sedan när är det värsta jag kan tänka mig är att mina växter dör? Jag borde skaffa fler intressen..




Morgonpigg

Vaknade nyligen, sådär lagom klockan 2. Kan ju nästan påstå att jag är morgonpigg när jag inte gick o la mig förrän 4, eller hur? :P
Det är bara 4 dagar kvar till New York! I can't wait!! Ska bli shopping, shopping, shopping & lite sightseeing ;)


Blir bättre uppdatering senare när jag har fått i mig lite mat. Vill bara mobba Sara lite nu när hon är ute och tältar mitt i ingenstans med sin klass. Nu är man glad att man inte pluggar till förskolalärare ;) Ha så kul i ösregnet!

Gott!

Kunde intelåta bli att ta lite snacks. Många tycker nog det är konstigt, men gurka med sourcream & onion dipp - hur gott som helst! Nyttigare variant om man nu tvunget ska dippa.. Ni ska vara glada att ni inte är i samma rum som jag, underbar andedräkt ;)

Mixie ligger och slappar, den lathunden ;) Själv måste jag plugga matte nu. Take Care

Kul studenthänge

När brorsan tog studenten, ca 3000 f Kr, hade mor köpt ett "gossedjur" att hänga runt halsen. Hon hade hittat en banan som hon tyckte va jättfin med studentmössa på. Jag fick fort meddela att det inte är en banan utan.. Ni ser väl själva?
Rätt kul mamma ändå ;)


Ett besök i Gällstad

Sara hade bil så vi bestämde oss för att dra till Lager 157 aka Gällstad. Tydligen är det någon grand opening ikväll på deras internetshop och nya avdelningar. De har dessutom designat om hela stället. Vad jag tycker om det? Ren skit. Hittade ingenstans, kläder överallt och man vet inte vart man ska gå. Vi hittade inte det vi alltid letar efter, priser saknades på det mesta och musiken var som alltid skit. Vi orkade inte vara kvar tillräckligt för att se uppträdande och den nya avdelningen där man ska byta ut sina kläder. Som jag har fattat det ska man byta ut sina kläder mot de på den avdelningen, med andra ord second hand och betalning med second hand. Inget för mig.

Träffade kära Tina med son också. Han var lika glad som alltid och Tina var busy busy. Är grymt imponerad över hur hon orkar allt och hur hon håller till rutiner.

Här har vi dagens outffit. Förra gången vi var i Gällstad var jag knappast snyggt klädd jämfört med Sara. Så jag såg till att vara presentabel..



På att blogga..

Igår var jag extremt dålig på att blogga. Jag hade tanken att göra det hela tiden, men allt annat kom i vägen. Gjorde inte särskilt mycket igår, men jag prioriterade annorlunda.
Så igår var jag i skolan, cyklade dit och hem. Röstade också i Eu-valet (Piratpartiet :)). Om ni inte har röstat än, så gå rösta! Senare på eftermiddage kom kära Annika och Sara förbi för en liten photosession. Vi hade väldigt kort om tid, men lite snygga bilder fick vi nog in :) Anledningen till att vi hade ont om tid är för att jag hade hundkurs. Den här gången gick det betydligt bättre för mig och Mixie. And I got lucky - en valp började jucka mot min arm :P

Här har ni lite bilder..
.





Visst blev det ganska bra ändå? För att bara ha 1 timme på oss att fixa oss + bakgrund, så är det klart godkänt :)
Nu är det dags för studier, blir bättre uppdatering sen. Take care

I skolan

Väldigt sällan det kommer inlägg från skolan, det säger väl lite om mitt engaemang. Var inne på Saras facebook innan för att göra ett test. Tydligen har jag Hulta i blodet, föddes där och kommer dö där. Förhoppningsvis stämmer ingenting utav det..
Cyklade till skolan idag, gick på under 10 min så det va skönt :) Kommer dock vara ett helvete att cykla upp för alla miljoner backar. Annika och Sara ska komma förbi för en lite photoshoot innan jag ska iväg med Mix på hundkurs. Idag blir det ute på Ymer, klättra & balansera om jag minns rätt. Varenda gång jag nämner att jag går på hundkurs börjar folk skratta - kan någon förklara varför? :P

Förhoppningsvis slutar jag nu.. om jag har tur.


Malin skulle tvunget vara med, lilla gumman.

Men..

Har suttit och skrivit sedan jag vaknade. Somnade efter en lång tid imorses och sov till två. Är nästan klar med allt som har med skrivuppgifter att göra. Bara den drygaste och onödigaste kvar, min VFU-portfölj.
I min utråkan hittade stötte jag på DNs test till EU-val. Jag svarade så ärligt som möjligt och förväntade mig att få något så hemskt som socialdemokraterna eller vänstern, men så blev det icke! Kontigt nog blev det så här..

Jag är nöjd.

Men allt är inte bra idag. Är orolig för Alex och hans tentor han ständigt pluggar till. Jag håller tummarna för att han klarar båda två. Mina tankar går också till B, hur är det med dig? Jag hoppas du mår bra och att det jag förfärar inte har inträffat. Jag finns här för dig, ett samtal ifrån. Jag (och Mixie) kommer direkt ifall du behöver oss.

Fan! gäääsp

Hur stor var chansen att AB Bostäder skulle vara effektiva och skicka en gubbe som fixar toaletten såhär fort? Den enda dagen mamma jobbar tidigt och jag måste släppa in/ut personen. Öppnade dörren i en hästt-shirt jag haft sedan jag kan minnas. Den slutar precis i mitten utav rumpan så jag hade självklart nåt att täcka över mig me. Tog det första jag kunde hitta, en jättehemsk pullover, hjälpte ju mycket.. Vill bara att han ska bli klar så att jag kan sova igen. Är så trött och mina ögon vill bara stängas.. Hoppas jag klarar att sitta med mobilen ett tag till. Take care..

What the hell..

Vad gör jag uppe kan man ju undra? Jag har precis lagt undan matematikhäftet jag gör innan tentan på fredag. Drack en enrgy drink innan och jag är inte längre immun mot dem (tydligen). Har planerat New York lite mer och fått min första beställning. Brorsan vill att jag ska köpa med något, vilket inte är ett problem så länge alla inte får för sig att jag är en order-katalog. Har planerat att åka dit med relativt lite kläder för att köpa mig massa nytt och fräscht. Vill ha massa grejer med mig, inte minst för att de kommer vara underbara minnen. Kommer troligtvis inte åka till New York igen och ifall jag gör det så lär det ske när jag är äldre och har andra intressen.

Imorgon tar jag ledigt, oväntat? Har lektion om en tenta jag ändå inte kan göra (kommer va i NY). Känns inte så nödvändigt att ta reda på mer om tentan jag ändå inte kommer få göra förrän i augusti. Ska istället plugga mer och kanske planera mer inför New York. Jag kan inte bara låta bli att skriva dumma listor som jag ändå inte kommer bry mig om..

Såg föresten Stylista, hela säsongen, idag. Vinnaren var inte den jag förväntade mig, men serien var trots allt underhållande. Fick lära känna några designers som jag tidigare inte lagt märke till. Snygga outfits, right?


Diane von Furstenberg

Zac Posen

It's about getting it done..

Har fått klart allt som har med sagan att göra. Det var inte nog med att ge oss den idiotiska uppgiften att skriva en saga, vi var också tvungna att göra en powerpoint med ljud och animeringar. Jag såg till att göra min så dåligt och snabbt som möjligt. Den ser ut som skit, men har uppnått alla kriterier för godkänd.
Har fortfarande mycket att skriva, men vet inte om jag har ork att sitta och bara skriva massa skit hela tiden. Nu ska det bli att ta en paus och spela lite Halo 3. Finns väl inget som lugnar mer än att döda andra i ett spel? eh..

Innan jag lämnar er vill jag nämna att Jenny aka miss Grew har börjat blogga. Check the blog!


It's still alive and blossoming - mot alla odds.

God natt..

Dags för sista promenaden med Mixie och för mig att se mig över axeln varje sekund. Jag tror inte jag nämner tillräckligt ofta hur kul det är att bo på Hulta, där folk pissar i hissar, hämtar sopor från återvinningen (istället för lämnar) och där man höra "ey, mannen" oftare än "hej". Det finns så många andra upplevelser, men jag kan inte berätta om dem alla, ni måste se dem själva!
Nog med skit om Hulta, jag och Mix ut och sen är det sängdags. Hoppas ni redan ligger och sover, jag önskar jag också gjorde det.


Psst: beware, Mixie is watching you.

Min underbara lördag

Jag läste igår faktiskt. Började på en pocket när jag låg i badkaret. Hade fyllt det med varmt vatten, fixat liggunderlag åt Mixie bredvid karet och haft boken intill mig. Kände att jag behövde lite avslappning igår. Det blev boken I dina kläder.
Jag kom inte i säng förrän vid 3 och var tvungen att gå upp vid 8 för att åka med till flygplatsen. Jag, mamma, mormor och morfar åkte till Landvetter och var som vanligt otroligt tidiga. Jag var klädd för tillfället, tror jag..

Morfar, mamma och mormor innan vi sa farväl. Började nästan gråta, kommer sakna dem nåt så otroligt..

Das outfit. Smälter konstigt nog in på Landvetter.

Efter Landvetter åkte vi hem och jag la mig i sängen (igen). Sov till klockan 14, mycket bättre! :) Jag hämtade Alex vid 15.30 och har spenderat hela dagen med honom. Önskar vi hade mer tid ihop, men han har massa tentor och annat jobbigt. Fördel med att gå till lärare: slapp-utbildning. Jag och älsklingen såg film, åt massa gott, fixade med inresetillstånd och bara myste :)

Alex hatar att fotograferas när han inte är förberedd därav den glada minen. Jag som bara ville ha lite bilder till blogg på oss när vi fixade med inresetillstånd/pass.


Times change, people change..

Dagen är snart slut och jag kan inte rapportera att jag gjort något vettigt överhuvudtaget. Har spenderat tid med xboxen för det mesta och det är knappast vettigt..
Har mestadels varit borta i tankar. Funderar mest på vem jag är och vem jag vill vara. Visst låter det rätt dumt när man är 21 år? Jag vill inte alltid vara den jag är, där inget är seriöst och allt handlar om alla andra. Det är svårt att uttrycka sig korrekt på en blogg, men allt står inte helt rätt till helt enkelt. Ska träffa älsklingen imorgon och då blir nog allt bättre. Han behöver plugga, men jag behöver honom.

Nog med det deppiga! Blir snart att hoppa in i duschen och kanske se någon film eller kanske ska man ta fram en bok för en gångs skull? Stephen King är faktiskt grymt bra..


Världens bästa Alex

Trött & utsliten

Vaknade tidigt imorse för att Mixie lekte vibrator. Hon ville tydligen ut och då var jag tvungen att ta på mig mjukisbyxor till mitt nattlinne och ta henne ut på en promenad. Låter väl helt okej om jag inte nämner att detta var 6.30 och jag hade fått sova 3-4 timmar :(
Somnade om efter promenaden och vaknade vid 12. Hade lovat mormor och morfar att hämta ut massa recept. Blev massa krångel med det under dagen, men nu är allt fixat! :) Mormor o morfar åker till Bosnien imorgon och kommer inte tillbaka förrän i oktober. Kommer sakna dem jättemycket ändå. Känns skyldigt att ta emot pengar utav dem också när de "hjälper" mig inför New York, men jag är för fattig för att kunna tacka nej. Har ännu en anledning till att de är världens bästa morföräldrar. Jag hämtade "rösta med bud"-papper tidigare och de skrev på, röstade och fixade allt. De röstade på Piratpartiet. Hur coolt är det inte när två snart 80-åriga pensionärer väljer att rösta för nedladdning? De tror iofs att det har något med riktigt pirater (till havs) att göra, men det är ju en detalj ;)

Har också fått mitt pass idag, yeay! Har varit orolig för att det skulle ta längre tid eftersom sommaren närmar sig, men gick på 4 dagar! Vi har bokat hotell också och det är grymt billigt. Vi betalar strax över 2000 för båda två i 5 nätter. Och vi ska bo i Central Park. Längtar sjuuukt mycket..

Ska bli att spela lite på xboxen eller.. ja vi får se :)


Hotellet. Förhoppningsvis sover vi bara här och sedan ut på stan

Spelkväll

Igår var det spelkväll hos Jenny på Sjöbo. Jag, Anka o Sara var sena, som alltid. Vi hade iaf med oss mat, spel och intstrument :) Här kommer lite bilder från kvällen..

Det här sammanfattar Saras kväll ungefär. Hon älskar katter och Jenny har en kattunge. Love at first sight..

Gänget som lirade + jag bakom kameran :)

Det var ju trots allt Rock Band vi lirade och här visar vi hur vi rockar loss.

Här har ni Burning Eyes. Sjukt lika oss, eller hur? ;)

Kom hem vid 1, somnade vid 2.30... ut med Mixie 6.30, alltid lika kul.

Ikväll

Sagan är klar! Ska iväg snart med Rock Band och Annika i bilen. Handla, hämta upp Sara och bege oss till Jenny på Sjöbo. Det ska bli spelkväll med tjejerna :)
Bilder kommer sen, dags att göra allt redo och byta om från myskläder! Take Care


The game is on bitches..

Onsdag - Torsdag

Igår blev det utgång trots allt. Kvällen började på hemliga plats där vi skvallrade och intog dryck. Jag drack martini, shaken not stirmed ;) Hade Sara, Elin & Madde som sällskap, väldigt trevligt. Madde fastnade aldrig på kort så jag har inget bevis på att hon var med. Here it goes

Sara var här, redan i tidigt stadie, lite... ja lite mer helt enkelt.

Elin, jag och Sara på hemlig plats.. ehm.

Väl ute hade vi hoppats på att alla vara på x&y, men eftersom alla inte var 20 splittrades vi upp och det blev jag & Sara på x&y. Ser jag inte helnöjd ut?

Alla kort vi tog på x&y var givetvis på toaletten enligt tradition. Här fick vi en person till att ta kort på oss så där ser nu outfit. Jag hade jeansleggings till min tunika och högklackat medan Sara körde på klänning, sturmpxyxor och flats.
Efteråt möttes vi upp och gick hem ihop (jag, Madde & Sara). Jag fick gå själv en bra bit vilket aldrig är kul när man går förbi hässle och sedan över hulta. Kom hem, smsade Alex, duschade och somnade runt 3. Vaknade runt 6 av mixie och gick på (morgon)promenad.

Tankar

Jag har precis ätit frukost vilket blev championsoppa. Majoriteten hatar den, men jag älskar championsopppa!
Idag är en sån dag där jag inte orkar något. Helst av allt vill jag bara ligga kvar i min säng och deppa. För första gången på länge är jag orolig över min ekonomi, speciellt när jag ska iväg till New York snart. Alex har än så länge stått för allt, men det kommer jag betala tillbaka så fort jag får skatteåterbäringen. Det är hemskt att vara fattig. Det är nog såhär riktiga studenter känner sig och flyktingar med skulle jag tro :P Jag kan alltid påstå att det räcker med någon tusenlapp till shopping eftersom jag åker dit för att se New York, men det vore att ljuga. Min väska ska fyllas med fynd från forever 21, Marc Jacobs... ja allt som är snyggt! Visst kommer jag ha kameran i högsta hugg, men det är mer för andras än min egen skull jag kommer ta hundratals foton.

Sara vill att jag ska med ut. Kände mig mindre taggad tidigare, men nu funderar jag ändå på det. Outfit är inte det stora problemet, kostnaden är. Jag har avstått från shopping i mer än en vecka nu och jag vill verkligen spara så mycket som möjligt. Får väl se hur det blir..


Ska det blir favorit i repris?

En dag åt helvete..

Idag är en utav de dagar man önskar man aldrig vaknat upp till. Bäst hade det varit om jag bara sov igenom hela dagen och vaknade till en onsdag.
Jag vaknade 4.30 imorses utav en flåsande Mixie. Jag försökte ge henne kommandon, godis, få henne att dricka, röra på sig överhuvudtaget, men ingenting verkade fungera. Visst hade det här hänt förut, men jag kunde inte komma ihåg vad som var problemet sist. Så jag tog med henne ut och tydligen var det lösningen. Hon var lös i magen och behövde desperat ut och släppa loss allt. Vem gillar inte promenader klockan halv 5 på morgonen liksom?
Jag åkte till skolan vid 12 för att lämna in mina 2 arbeten och samtala med en lärare. Väntade på läraren i 40 minuter utan någon framgång. När jag lämnade arbetena var jag inte alls säker på att de var tillräckliga.
När jag kom hem fick jag kolla Borås Tidning, min förra klassföreståndare var återigen på framsidan, men inte för positiva grunder. Tydligen har det skett massa fusk från hans sida. Jag borde ha fattat att om han inte klarade sköta sitt jobb så klarar han nog inte heller att vara toppolitikter i Borås. jag var dum och hjälpte till att rösta honom till hans "nuvarande" position.

Ifall ni vill läsa om allt han anklagas för så har ni väldigt mycket information på BT's hemsida: http://www.bt.se/nyheter/boras/tv-romild-tar-politisk-timeout(1332982).gm

Jag har också fått reda på att vi fick U på litteraturseminarium. Jag var inte den som skrev, men jag har lika stort ansvar att kontrollera innehållet. Detta gjorde jag tydligen inte har jag upptäckt nu i efterhand.
På kvällen var jag på hundkurs med Mixie och det gick som förväntat. Mixie ignorerade mig på grund av rädsla. Hon kunde inte lyda kommandon och aktiviteter som var rena barnleken för vissa hundar var för Mixie ett nästintill omöjligt hinder. Mixie är som barn med svårigheter i skolan. Hon behöver extra mycket stöd och jobb. Jag hoppas jag klarar allt bara..

Jag är så trött på idag. Blir Far Cry 2 på boxen och kanske någon mer serie. Orkar inte mer..

Nostalgi

Har börjat läsa en blogg nu som ger mig en glad känsla. Alla ni som är födda på 80-talet förstår precis vad jag menar, check it out: http://framtidendatiden.blogg.se/

Hon hade nyligen ett inlägg om de uppblåsbara växkorna alla gick runt med under slutet av 90-talet. Jag hade en en blågrön som tog mig jättelång tid att tjöta till mig. Jag var så glad när jag fick den, men en vecka senare gick den sönder. Den gick isär och det var ju inte lätt att sy ihop den igen precis :P Vad tänkte jag på? Blottar innehållet i väskan också, inte för att jag hade mycket att dölja när jag var i den åldern. hittade en jättegammalt foto med väskan på ryggen, usch..


Har suttit ett tag och kollat igenom gamla fotoalbum från den tiden då man inte hade digitalkamera. Har mestadels skämts för hur jag såg ut eller saker jag gjorde och sa då. Mina klädval på den tiden var minst sagt inte de bästa. Hittade den enda bilden jag alltid tyckt om, från min första skoldag. Mamma/Pappa hade följt med mig till skolan och tagit kort på mig när vi hunnit halvvägs hem.

Take care..

Min fantasi..

Jag har knasig fantasi och jag gillar att använda ordet knasig (så det så, Sara :P). Jag passade på att plocka upp min saga som jag knappt börjat med, för att kopiera ett litet stycke. Sagan handlar om sju män som kämpar för att bli havets nästa prins. Den första prinsen försvinner såhär:

De sju männen fick ihop börja skrapa av algerna med sina naglar, likt en enorm trisslott. Fast då hände något tragiskt med en utav de 7 fagra männen, hans nagel bröts! Han kände sig genast illa till mods och hoppade på sin sjöhäst och for hemåt. Innan han med rusande fart red iväg sa han: ”mina naglar är viktigare än alla prinsessor i världshaven”.

Orkar inte vara seriös när man får löjliga uppgifter. Tror min saga kommer bli mindre uppskattad utav läraren, men det får man ta. Ska fortsätta med min uppgift i svenska nu som går ut på att jag drygar ut texten med massa skitsnack.

I högskolans bibliotek

Sitter på tredje våning där jag tror att det är lugnast, men ändå sitter alla och tjötar. Framför mig sitter en äldre kvinna (tant) med en laptop. Hon har ett kylande ställ till den, mus med musmatta och allting ser så over-kill ut. Hon hade framme sin mobil ett tag också - en nyare Sony Ericsson som hon har fodral till och kvar plasten på. Det är kul med lite underhållning när man sitter och pluggar. Och nu gick hon på toa efter att han packat ner alla sina elektroniska prylar. Tydligen tror hon att någon ska sno dem när hon är borta i någon minut. I can't blaim her ändå, hade nog inte lämnat min dator heller.

Bakom mig sitter ett gäng som tydligen pluggar kemi och fysik. De sitter och frågar varandra de dummaste frågorna, som till exempel; vad är kilojoule? Vad står Q för? Vad står h för?
Sånt här höll jag på med i början utav gymnasieperioden, skrattretande när de kämpar med de mest idiotiska uppgifterna.

Ska fortsätta skriva om löss och andra lässcheman :P
Passet är fixat och jag hoppas att de håller det de lovar, 5 arbetsdagar. Annars blir det grrrr...

Planer inför måndagen

På tisdag har jag två inlämningar som ska in och än så länge är en färdig. Jag saknar böckerna som jag behöver referera till så supersöta Jenny har erbjudit sig att låna ut sina till mig över dagen! :) Hon är tydligen färdig, den lilla pluggisen ;)
Morgondagen börjar med att jag tar mig till stan, polisstationen för att fixa pass. Med andra ord får jag se presentabel ut imorgon så att jag slipper skämmas när jag visar passet vid kontroller. Jag vill inte behöva visa ett liknande mitt förra iaf:

Sara beskrev mitt utseende så fint; "du ser ut som en flykting". Med skägg kanske jag skulle sett ut som en terrorist också :P Näe, imorrn blir det plattat hår och lite smink här och där.

Så fort jag är klar med alla dumma uppgifter som ska in på tisdag blir det att skriva på min saga. Jag har gjort det svårt för mig själv genom att köra på en "speciell" saga. Jag hoppas bara att den faller in i den typiska folksagan. Ska kopiera en bit ur den någon dag så kommer ni förstå varför den är speciell. Vi måste dessutom ge respons till en studiegruppsmedlem och jag har blivit ihopparad med den som gnäller lite mer än andra. Får se till att ge henne lite respons så blir hon nöjd.

Ska ta och krypa ner med min fästingsplockare Mixie och sova ordentligt innan the "big" photo shoot! Take care

Orelevant

Kommer ni ihåg att jag fick 2 växter barnen hade planterat och gett mig som avskedspresent? Varenda gång jag tittar åt deras håll verkar det som att de växt flera cm! Alla växter jag tidigare haft har dränkts för att jag hela tiden inbillar mig om att de är för torra. Än så länge lever plantorna, 2 veckor sedan jag fick dem :) Kolla vad de har växt!

Dagen jag fick med dem hem

Idag

Snabbis-inlägg

Kom precis in från en promenad med Mixie i skogen. Hon kom in med en fästing gående i ansiktet på henne. Visst är sommaren och dess alla små insekter underbara?
Jag kom hem vid fyra och har jobbat med matematikuppgiften till skolan. Eftersom den inte hade något tvång med sidoantal har jag skrivit minimalt, men tillräckligt (hoppas jag). Har hållit på med tradera också eftersom jag insåg att jag inte behöver likadana ögonskuggor fast i olika märken. Och nu har jag planerat att hälsa på mormor och morfar som precis kommit tillbaka från Danmark. De ska iväg igen om 1,5 till Bosnien över sommaren. Roligt när ens morföräldrar reser mer än en själv..

Får rapportera mer om allt som ska hända sen, take care.

Min helg so far..

Fick sova ut inatt efter den korta natten efter utekvällen. Alex var ute med Mix och fixade frukosten så jag har knappt behövt lyfta ett finger. Har suttit med skoluppgifter sedan frukosten, men har inte lyckats få någonting färdigt. Har inte heller böckerna jag behöver för att kunna referera. Jag är inte den som egentligen läser en bok och sedan väljer ut det jag tycker är viktigt, utan jag bara letar upp något jag kan använda och kör på det. Jag är så engagerad i mina studier ;)

Hur som helst har jag grymt bra nyheter: jag och Alex ska till New York i första veckan i juni! Blir att resa bort innan vi börjar jobba båda två. Har som sagt fått sommarjobb på Ericsson i 10 veckor och kommer inte ha någon "semester" efter midsommar. Resan kostar bara 2500 kronor tur och retur! Jag har dessvärre inte ett pass just nu eftersom mitt gick ut förra månaden, men det ska jag (förhoppningsvis) hinna fixa. Take care..


God natt

Ligger i sängen och ska sova. Fick bara 5 timmars sömn inatt eftersom det var så ljust. Saras föräldrars säng bedömmer jag ändå till att vara underbar. Glömde nämna tidigare att jag fick ett samtal från Jens på manpower som erbjöd mig sommarjobb på Ericsson i 10 veckor. Jag tackade självklart ja till erbjudandet. Alex blev dock mindre glad när han hörde att vi skulle jobba 10 veckor ihop, alltså ses hela tiden. Jag som trodde han skulle bli glad, men alla har vi fel någon gång :P Hoppas ni har en god natt. Jag ska ta och somna i pojkens famn nu. Puss

Torsdagskvällen

Kvällen började egentligen först hos Annika där vi alla var fixade och redo för att röra oss utåt.

Vi tog oss vidare till x&y där vi som fån tog kort på oss själva när vi satt där i soffan.

Vi hade alla våran dryck, jag rosa pantern (rosa alltså ;)), Sara med isbjörn (blå) och Annika med tranbärssaft eftersom hon körde.

Vi fortsatte posa, ja tom när Sara besökte the Ladies Room. Det är tradition att ta kort varenda gång vi besöker toaletten.

Det var väldigt mycket folk ute och utav dessa var många lite speciella. Vi såg allt som allt tre personer med kryckor. Det hindrade dem inte från att dansa (och peta på folk med kryckorna). Roliga var ju när de gick utan krycka och då står man och undrar, är det en ny accessoar jag missat? Här har vi en utav de tre:

Nu ska jag fortsätta se på "jätte"roliga talang när inte mycket annat går på tv. Hoppas ni har en skön kväll, take care :)

Sämst

Jag vet att jag har varit superdålig på att uppdatera, mycket för att jag inte haft en dator tillgänglig, men också för att mycket har hänt. Jag var ute igår med Annika och Sara, men innan dess åt vi lite god mat hos Sara och fixade oss. Sedan bar det iväg till stan efter ett litet stopp hos Annika. Vi spenderade kvällen på x&y och var där tills stängning, ca 2. Var inte hemma hos Sara förrän vid fyra tiden. Fötterna svullna och båda utmattade utav all dans och gång (gick hem).
Bilder kommer sen! Måste skynda mig och packa nu innan jag åker till Alex för helgen. Take care

Torsdag

Väcktes klockan 11 utav mamma som tyckte det var dags för Mixie att få en promenad. Jag smsade Sara och gick ut med vovven i skogen. Blev att fixa baguetter och äta i bilen med Sara. Vi handlade inför helgen och ikväll eftersom Sara har huset själv! Jag gick hem utan ipoden, katastrof!! Hade gärna haft musik som tränger ute de skrikande ungarna på Hässleholmen. Hemma möttes jag utav en söt Mixie som jag gosade med och upptäckte en fästing på!! Årets första fästing som precis hade bosatt sig bakom Mixies öra. Jag tog fram fästingsplockaren som alltid funkat bra innan, men den här gången fick jag bara med halva fästingen. Fick raka bort lite päls och pilla med pincett istället så nu är hon fin och fästingfri igen :) Kanske inte så fin med en lite kal fläck bakom örat, men det märker ingen! ;)

Igår blev det inget pluggande så jag hade lite ångest när jag vaknade idag och hade redan planerat hela min dag med Sara. Nu sover Sara middag och jag är hemma och ska börja plugga. Måste verkligen komma igång med det innan helgen kommer som främst kommer ägnas åt Alex och melodifestivalen.

Utgång ikväll! X&Y med Sara så mer uppdateringar kommer senare :)


Sötaste Mixie

Bra idée?

Sara vaknade jättetidigt igår och städade (enligt henne). Hon satte upp massa snygga bilder runt spegeln, kanske något man borde göra? Jag har bilder på mig och Alex överallt vilket ger mig något fint att se på :) Men coolt är det iaf!

Nu fanns jag med på flest bilder (förutom Sara själv), men vem vet om hon kanske går och ändrar beroende på vilken kompis som kommer förbi. Who knows what the queen does when no one is watching.

Har sett klart på Gossip Girl nu så är ikapp resten utav världen. Tror jag har influerats av Gossip Girl med alla mystik hon bidrar med. Ska ta och skriva lite på en utav mina 300 uppgifter som ska bli klara innan kursen är slut. Uppdatering kommer senare..

I'm glad to be home

Jag hade hoppats på att dagen skulle vara kortare och jag var faktiskt hemma klockan ett! Förutom den värdelösa föreläsningen så var en viss pyjamas-klädd person inte särskilt uppiggande heller. Jag är glad över att slippa skola imorrn och hela nästa vecka! Vi har tenta och massa annat på gång så vi har rätt mycket ledigt för att "plugga", yeah sure ;)

Igår var jag med hos Sara och bara hade en skön soldag. Vi låg på altanen med smoothie i några timmar och gick sedan in för att ta lite foton. Kläderna var planerade sedan innan så att det skulle bli variation. Kan inte påstå att jag fick ut någon toppenbild, men Sara blev grymt snygg på en. What do you think?


Är nog finaste sommarbilden på Sara. That's my Queen S.
Vi började egentligen med våra nya klänningar från Gina. De är så hemskt fina (knasig ord-mix :P)!

Fråga inte varför jag har armen uppe, men det är bara något jag gör. Bevis på det ser ni nästa bild också. Ser sur ut också vilket jag inte alls var igår (till skillnad från idag).

Sedan begav vi oss ut i det vackra vädret så att Saras grannar skulle ha någon sorts underhållning. Vi posade lite här och där så att alla grannar fick chansen att se galningarna


Från den smutsiga (märkte det i efterhand) trappan tog vi oss till den fina "busken".


Och där har ni armen uppe igen.. Vi ställde oss runt andra sidan huset för att resten utav grannskapet skulle få skåda detta förundransfulla skådespeleri. Vi passade på att ta till lite rekvisita också. Eller assecoarer, kalla det vad du vill!


Nu låtsas vi att Saras skugga inte fanns med i den förra bilden, orkar inte fixa det. Blev 392 foton sammanlagt, men efter att ha kollat igenom och gjort mitt urval är det nu 114. Take care, for now...




Geometri med??

Det är för lektioner så som denna det är nödvändigt att ha en dator. Just nu skriver hon på tavlan att 1 m = 10 dm!! Det här är första gången ja får det utlaggt för mig på det här sättet. All naturmatte och det här är ändå helt nytt för mig. Ehh.. jag vill hem :(
Blev inte säng förrän sent så fick inte mer än 6 timmars sömn och sen får man straffas i skolan. Blir hemgång vid 14-tiden, förhoppningsvis tidigare. Hoppas ni har det bättre, take care..

Ett god natt från sängen

Ligger i sängen med håret insvept i en handduk och med täcket tätt intill. har precis hoppat ut från duschen. Måste sova nu på direkten eftersom jag börjar 9.30 :( Orkar inte skriva mer från mobilen heller, är smått jobbigt. Bättre uppdatering imorgon. Telefonsamtal till älsklingen nu. Puss och god natt

Planering för dagen

Hinner sätta mig lite fort för att berätta om vad som händer idag. Mot alla odds är det fint väder idag och då ska jag till Sara för att ligga i hennes trädgård. Blir väl bara njuta i solen, dricka något kallt och tjöta av oss. Efter molnen kommer fram ska vi in och ta lite foton, surprise surprise. Ska ha med lite outfits och lite annat skoj så att vi kan variera :)

Senare ikväll börjar valpkursen jag ska gå med Mixie. Det är bara teori ikväll så inga hundar är med. Stackars Mixie kommer hata mig nästa vecka när jag tar henne till massa främmande människor och hundar. Det är väl därför vi går hundkurs också, för att hon ska lära sig.


i sommar kanske jag slipper ha en hund som ser ut att vara photoshoppad till att se galen ut. Såhär ser Mixie ut efter att ha träffat på barn eller främlingar - flåsandes & världens gladaste hund (inte riktigt).
Ps. Älskar dig Alex
Take care

Jag och jag (Sara)

Något mer jag och Sara har gemensamt är att vi älskar att ta foton, då främst på oss själva ;) Och när vädret var så fint och vi brytt oss om outfit så varför inte ta några tiotal (ca 100) foton? Posade lite överallt där vi kunde finna ljuset, hahahaha. Nog med top model tips, här har ni lite exempel..

Sara fin, men mindre fin bakgrund.

Dagens outfit, var finare när det blåste mindre.

När vi satt oss ner för att fika

Vid högskola, på väg hemåt. Skönt att något fint blommar från högskolan iaf.
Jag tog bussen hem, Sara cyklade. Hemma möttes jag utav världens sötaste Mixie, vem blir inte glad utav att komma hem till det? Take care..



Min sköna måndag

Tog ledigt idag, som planerat, för att bara ha en typisk dag med Sara. Inte visste vi att vi skulle möta P när dagen drog mot sitt slut. Lite synd att S tabbat sig med skorna, men är han värd det? Vi kan inte annat än att vänta och se..

Köpte lite smått och gott trots att jag borde låta bli, men hade ni kunnat motstå det? 3 plagg från kära Gina Tricot, can't wait to use them!

Jag och Sara shoppade, solade, shoppade och fikade i den ordningen. Vad skulle man göra utan någon som delar samma intressen? Jag är tacksam över att jag inte är fast i mina tidiga spår, förnyelse har hjälp mig.

Before I say my good nights..

Har precis sett 3 avsnitt av Gossip Girl på raken. Hade kunnat se tusen till, men ska träffa Sara tidigt, redan klockan tre!! Ska därför ta och ägna lite tid åt att sova och drömma mer konstiga drömmar. Igår natt var jag med i Manhattan med Gossip Girl gänget och jag var otrogen mot alex med Eric, Serenas homosexuella bror. Väldigt knasiga drömmar på senaste..
Men det jag ser gör enorm effekt på mig och på hur jag beter mig. Gossip Girl där allt handlar om utseende och klass får mig att vilja ha mer, göra mer och mycket annat. Det är därför jag älskar serier - de funkar för mig :)

Har valt ut vilken överdel det blir imorgon och kan inte påstå annat än att den är Gossip Girl inspirerad. Me like, vad tycker ni?

Kommer passa finfint med mitt nymålade nagellack som jag fick en superbra bild på.. njaaa:


Fokuserar på imorgon just nu. Vi får se hur det här veckan visar sig vara, jag hoppas på överraskningar och lyckade atentat ;) God natt på er och take care

Borås Borås

Då var jag hemma i kära Borås. Hade Alex med mig hem ett tag för att träffa Mixie och sedan åkte han till Göteborg. Jag sa att jag skulle plugga va? Får se hur mycket det  blir utav det.. Ska hoppa in i duschen och städa lite.
Imorgon tar jag ledigt (jag TAR) för att sova och umgås med min kära Sara. Det ska bli solning, shopping och troligtvis fika. Får se om jag köper något, har inte riktigt lika mycket kvar på konto efter de senaste inköpen :P

Jag och Sara får nog planera lite inför våran heldag på torsdag då det blir Varberg på dagen och X&Y på kvällen. Tror inte det finns en bättre kompis att spendera hela dagen med, bästiiis :) Madde och Elin fick erbjudandet, men tydligen är nationella proven i matte viktigare? Sedan när kommer skolan först tjejer? Skäms! ;)

Lite onödiga tankar för att få er att grubbla:

- Är P en player eller vill han ha mer?
- Hur går det för Nenad att bo hemma hos päronen (mor, far + 3 syskon) med sin fru?
- Hur kan alla pizzeria-ägare ha svindyra bilar och fräscha hus? hum..
- Är allas depressioner ett rop på hjälp eller ett rop på uppmärksamhet?
- Hur klarar sig F nu när far lämnat familjen för en annan?
- Kommer V någonsin kunna släppa sonen hemma för en kväll med tjejerna eller ska jag sluta hoppas?

Klura på dem ;)

Expressen och GT

Jag är inte den som läser tidiningar överhuvudtaget och då inte expressen eller gt. Men nu är det så att familjen Thor alltid är snälla nog att ge mig ett ex utav varje som jag tar med hem. Då är det självklart en enormt viktig nyhet på första sidan. Här ser vi då den stora katatstrofen som Expressen skriver om:


Jag är i chocktillständ, precis som ni!

Om ni minns för ett bra tag sedan hade jag tatt ett foto på en registreringsskylt på en bil där det stod "Farshid". Jag kollade på GT:s framsida och bläddrade till de rätta sidorna. Där hittade jag "Mahmoudi, Farshid - Lexus RX 330 - 04". Han har alltså minst en BMW och en Lexus..


Så ni som bor i Borås bör vara på jakt efter Farshid, killen verkar ha pengar ;) Take Care



En söndag..

Inget händer på söndagar, är menat att vara så. Vilade inte "gud" när han "skapade" jorden på söndagen, den sjunde dagen? Jag har egentligen inga kunskaper kring någon tro, men man har tvingats till att lära sig lite smått om allt genom åren. Jag hatade religionslektioner när jag var yngre, men nu i efterhand är jag tacksam för all kunskap jag lyckades få. Jag är fortfarande förvirrad kring hur jag kunde lära mig något på Bodaskolan med en klass som var skapt i helvetet. På Bäckäng hade jag tankarna främst på Alex och kärleken, men där har jag min brist på fokus på papper.

Hur som helst.. Alex är ute och joggar med Chris medan jag sitter och snackar med Sara på msn. Snart blir det väl att åka till Borås och försöka skriva på min saga. Jag skrev på bloggen om hur jag skulle jobba med min saga för en månad sen, har hunnit lika långt nu ;) Vem sitter och skriver på en saga för att det är kul? Om jag hade haft det som yrke och för att tjäna pengar hade jag skrivit varje dag, men så är det inte. Det är dumma högskolan som kräver det, usch!


Puss!

Bloggarna i topp

Okej, nu kör vi ett inlägg med brutal ärlighet. Vanligtvis håller jag det på ett minimum, men här får ni lite tankar kring bloggarna på bloggtoppen.

1. Blondinbella - Vem fan tror hon att hon är? Visst är hon framgångsrik, men hur jävla självgod får man vara? Kenza skryter åtminstone inte om att hon tjänar mycket pengar. Och vad gör henne till allvetande? Hon tror att hennes åsikter är lag, men de är lika fascinerande som en konversation med en apa.
2. Kenza - Tjejen verkar trevlig, men hon verkar inte läsa sina kommentarer. Hatar henne mms-bloggande, precis som många andra, men verkar hon bry sig? Sen att hon röker på varannan bild, vilken superbra förebild!
3. Kissie - vem fan är hon? Hon om någon skryter om att hon är "bloggkändis", men who the hell is she? Hon har förstorat läppar, bröst och blekt håret så mycket som möjligt. Tror hon söker till BigBrother så fort det kommer igång. Vad skriver människan om då? Hon skriver om hur hon beställer hem grejer hela tiden och hur hennes nagel gick sönder, men främst om hur hon är bloggkändis och tjänar massa pengar, WOW!
4. Tomi Tomic - killen kom från ingenstans och allt han gör är kommenterar på alla andras bloggar. Själv är han ingen skönhet med ett litet vokabulär. Han svär i varenda inlägg, mest då han nämner Kissie som tydligen är hans hatobjekt.

Sen har vi alla mamma-bloggar. Borde man inte egentligen gömma sig undan och skämmas i ett hörn för att man blir gravid när man är 16. Vem fan vill läsa om deras snorungar som fått sin första tand eller sagt sitt första ord. Jag bryr mig varken om er eller era barn. Löjligt att de använder sina barn till att få publicitet. Inte ser ni mig klä upp Mixie, ta kort på henne och sedan berätta i detalj hur och var hon sket. Det är ungefär det du får om du läser mamma-bloggar fast i baby-version.

Pust..

Ute på landet

Jag är tillbaka mitt i ingenstans aka Dannike. Vaknade inatt utav en mardröm att Alex dumpade mig. Jag följde efter honom och sökte svar, men han orkade inte med mig. Dessvärre får jag alltid för mig att mina drömmar är verkliga så jag började fälla några tårar. Jag kramade om Alex och somnade med honom tätt intill. Nu känns drömmen avlägsen, men inatt var den för verklig.


Har inte hunnit göra mycket idag (klockan är ju bara ett!). Vi har ingenting planerat heller, men Alex känner för att se Wolverine på bio. Jag tillhör den där minoriteten som föredrar att sitta hemma och se filmen före att se den på bio. Visst är det väl kul att kunna se filmen på en stor skärm med grymt ljud, men man sitter inte särskilt bekvämt och man har dessutom 100 andra i samma rum.

Föresten, har jag nämnt att jag och Alex har likadana mobiler nu? Egentligen lite onödigt att skriva, men när jag har den snyggare så känns det alltid kul att jävlas med Alex ;)


Vilken är den snygga nu då? Bäst för er att ni tänker på min ;)

Hockey, nej tack!

Då var jag i Dannike som planerat.  Alex ska ut och jogga medan jag sitter och mumsar i mig godis. Har kollat ytterligare mer Gossip Girl idag och såg dessutom sista avsnittet av Scrubs. Kanske inte många som vet det, men Scrubs har slutat spelas in nu. Det är/var en utav mina favortiserier så är lite tråkigt att inte få se nya knasiga dagdrömmar från JD.


Kommer sakna gänget, men tack och lov har man alla säsonger :)

Har på mig en "ny" topp idag som jag köpte förra året, men inte använt än! Den försvann direkt ut affärer och var superpopulär. Själv tycker jag inte den är all that och den väger otroligt mycket! Look...


Jag får väl fortsätta se på hockey med Chris. Han tycker det är kul, men vad är det som är så kul med det? Tror det ligger på kul-skalan precis ihop med handboll - så illa är det! Take care..

En ledig torsdag

Jag önskar jag hade gjort något produktivt nu när jag är ledig, men jag har inte gjort något värt att nämna. Har framförallt sett Gossip Girl, avsnitt efter avsnitt och samlat maskar som jag matat duvungen med. Den ena dog troligtvis på grund utav kylan så jag har försökt anstränga mig extra mycket att ge den som är kvar extra "god" mat (maskar).
Mixie har legat i sin kattigloo och bara slappat med mig. Vädret har inte varit det bästa i Borås så finns inte mycket man kunnat göra. Imorgon kommer Alex och då är det Dannike (surprise, surprise).


Mixie gäspar stort - sötnos

Ger fel intryck?

En konversation jag och Sara haft idag - kopierat från msn. kan förvarna er om att vi är inte särskilt seriösa och att vi kanske kör lite på bitch-stil mot varandra.

Sara says :
 va fan.. bara lämna mig så där... de går ju inte :P
Zerina  says :
 ursäkta? du valde nån random kille före mig..
 vi är ju systrar nästintill.. och blod är tjockare än vatten?
 eh?
 precis!
Sara says :
 haha... men du har ju redan kille :P du hade gjort samma sak :P
Zerina  says :
 ursäkta? vi har varit tillsammans i 4 år, är lite skillnad  :P
Zerina says :
 vi har suttit på toa ihop längre än vad ni två umgåtts, säger väl lite  :P

Det var våran diskussion om Sara och mystery P.


Sommaravslutning 2006

Utmattad och glad

Efter dagens katastrofala skoldag känns det skönt att ha resten utav veckan ledig. Jag nämnde att Borås Högskola var skit va? Ytterligare ett bevis när vi har ledigt halva veckan (varje vecka). Behöver lite ledighet för att ta igen mig. Är fortfarande utsliten efter VFU:n och så har inte mina mandlar heller gett sig verkar det som :(  (kan inte låta bli! Det är som en sjukdom).

Har precis hoppat ur duschen och när jag sneglade mot fönstret tyckte jag att det såg ut som om min kära lilla planta växt ordentligt, eller?


Take Care..

South Park ♥

Då är jag hemma igen och ska få mamma till att göra pannkakor. Hade helt glömt bort att vi hade mentorsträff så åt ingen lunch. Har inte pysslat med mycket sedan jag kom hem. Har gjort min egna South Park-gubbe. Lik?


Ifall ni vill kan ni göra en egen här.


I skolan

Det var riktigt länge sedan jag bloggade från skolan. Kanske för att jag försöker hålla mig borta från den.. Idag fick jag skäll för att jag satt "spelade" när vi hade VFU-uppföljning. Jag är sur för att hon skäller ut mig framför hela gruppen och att hon sedan vägrar hålla med om att vissa lyssnar bättre om de får syssla med något samtidigt. Vi tappade tråden helt och hållet på grund utav hennes idiotiska klagomål på mig. Jag har helt tappat respekt för henne nu och jag tänker knappast visa henne mer intresse för att hon försöker förödmjuka mig inför klassen.

Ska snart ha mentorsträff, men måste vänta i 1,5 timme för att någon i min grupp måste trott att vi behöver 1,5 timme lunchrast. Är så trött på högskolan i Borås. Ni som pluggar här vet precis vad jag talar om..

Var på temakväll igår och såg barnen sjunga o så köpte jag lite fika och "bidrog". Kände mig lite dum när jag inte köpte mer, men jag hann inte mycket eftersom jag var lite sen. Missade bussen från Hulta till stan och alla bilar var ute på vift så det fick bli mitt fjärdehandsval: moped! Valde årets blåsigaste dag att prova moppen på så kom fram med röda händer och håret åt alla håll. Jag skämdes jättemycket när jag kom med moppe, men barnen var imponerade. Hade alltid kunnat vara värre, hade kunnat ha en billig kina-moppe. Har åtminstone en Aerox..


Skriver mer när jag kan vara ensam. Sitter massa jobbigt folk i datasalen och jag får inte fram något vettigt. Hörs mer sen :) (kunde inte låta bli)

På startsidan

På startsidan möttes jag utav massa triviala bloggar om hur mycket folk tränat, köpt eller upptäckt. När jag skrollade ner hittade jag detta inlägg:

"Så mister du läsare - språket


1. Smileys: :) ;) :D :( :P xD... Blir man inte arg bara av att se dem?!

2. "Fjortis-språk": Åh neeeej, jag tappa en ögonfrans. OMG, får väl önska mig nåt dårå. Jag önskar mig hmm... vitare idomin. Amen, asså, fatta va blåst jag är! Man liksom ba HAHA, fatta inget. (Okej, märks att jag inte är bra på det där...)

3. Stavfel: Så om du vil värka tuff, är det hellt fel att stava som jag gör. Hej då, lässare!

4. Svärord: Svär i varje inlägg, varje mening och du är kungen av bottennapp.

5. Förkortningar: Ja kanske inte ger ett mkt seriöst intryck, men ja ger iaf folk huvudvärk. Dt e väl bra? "

Hur många smileys använder inte jag i varenda inlägg? Jag tycker inte att det är irriterande att se det, men det kanske är för att jag skriver dem själv. Får försöka minska på dem antar jag..
Fjortisspråket kan jag hålla med om är irriterande, speciellt när "haha" står i varande rad och inte punkter eller stora bokstäver existerar. Stavfel är också otroligt jobbigt, läser mitt inlägg två gånger innan jag lägger upp det. MEN vad är det för fel på att svära då? Om man svär med måtta och då det behövs är är det väl helt okej?!

Nog med att bara kommentera på någon annans inlägg. Ska ta och klä på mig nu och försöka skriva lite på skolarbete. Mår skit, men imorgon ska min "portfölj" vara färdig. Tror inte att jag med ord kan uttrycka mitt hat för Borås Högskolas dumma uppgifter och dåligt utlagda schema. Take care (for now)

Stackars, stackars mig :(

Mina mandlar har svullnat upp big time. Sitter just nu och dricker varmt vatten, så illa är det! Te hade varit mitt första val, men jag tror inte jag vill ha en energikick klockan 1 på morgonen. Är trött från igår så kan faktisk tinte fokusera på skärmen just nu.

Har bestämt mig för att jag förtjänar lite ledighet innan skolan kommer igång så tar ledigt imorrn. Jag tror både min hals och mitt huvud behöver en dags avkoppling. På kvällen ska jag iofs på temakväll så att jag får se alla barnen uppträda. Känns tråkigt att gå själv, men också fel att ta med någon. Alex hade väl varit kul att ha med speciellt när barnen är så nyfikna kring honom, men han ska ju tvunget vara i Göteborg :P

Ska ta och se lite scrubs nu och njuta utav mitt varma vatten. Hoppas ni har det bättre, take care!

2 veckor senare..

Nu är min praktik slut och jag är utmattad. Kände att mina mandlar svullnade upp tidigt på dagen och att det var ett tecken på att jag har använt rösten ovanligt mycket på senaste tiden. Dagen i sig har varit riktigt rolig! Eftersom det var min sista dag blev det bråttom att göra mycket på en gång så det blev pjäsrepetition, uppvisning, intervjuer och lektion med lärare från högskola som observant. Pjäsen tog väldigt mycket utav mina krafter vilket gjorde att jag blev extra seg och dryg senare på dagen. Lektionen då jag hade lärarbesök från högskolan gick bra enligt mina lärare, men jag tyckte det var lite stökigt. Jag är så van vid att ha grupper på 5-6 elever att när jag väl har en större grupp känns allting gapigt. Men Monica var nöjd och då är jag nöjd :) Detsamma gäller min handläggare som gav mig godkänt och det kan man definitivt inte vara annat än glad för.

Innan jag fick lämna min praktikplats fick jag 2 växter och ett fint kort i present. De har alla skrivit sina namn och ett fint meddelande :) Är jättekul när jag får något som minne från dem! Har planterat om växterna så att de nu är i krukor, men såhär såg det ut när jag kom hem med dem (efter en bussfärd + promenad i min väska).


Jag önskar jag hade en bild utav alla! De var så jättesöta och snälla under de här två veckorna och jag kommer sakna dem jättemycket!

Eftersom det var min sista dag som "fröken" så passade jag på att utvärdera lite och responsen var jättebra, men jag behöver visst öva på att vara rolig. Jag som trodde att det var min starka sida, men får väl jobba på det!
Dagens outfit blev min klänning från H&M kollektion från 2007 som för första gången kommit till användning.

Nu ska det bli att spana lite Greek och bara ta det lugnt. Jag uppdaterar mer senare :)

Hemma är det stressigt

Jag hoppades att jags kulle få lite lugn när jag kom hem, men det är så mycket jag måste göra här! Har precis blivit färdig med mitt hemmagjorda anpassade yatzy eftersom det ska vara i olika svårighetsnivåer. Blev helt okej enligt mig, men vi får väl se hur kul barnen tycker yatzy är :P Ska ha mitt besök imorgon och det är under min lektion med mattespel som kära Monica ska studera mina lärarkompetenser. Är lite nervös, men är mer nervös för att träffa barnens föräldrar vilket jag ska göra på deras temakväll på tisdag.
Var med Alex i Göteborg där jag köpte min Xperia! Jättefräsch, men just nu är den lite klurig. Har spenderat ca en 30 min på att testa olika funktioner, men behöver nog mycket mer än det för att lära mig mobilen helt och hållet. Är lite kul att skriva med ett grymmare tangentbord än tidigare. Mitt förra var klurigare eftersom bokstäverna delade på tangenterna.
Mitt ex P1i och min nya Xperia.

Något som är nytt här hemma är att mamma har tagit in två duvungar och satt dem på balkongen. Det är andra gången vi har fågelungar på våran balkong, men den här gången valde vi det själva. Mamma hade förstått att deras mor övergivit dem och tagit in dem. Jag vet inte om det var en jättebra idée för de sitter bara ihop hela tiden, trots att vi försöker mata dem. Någon som vet vad man ska göra?





Konstigheter, skoj & oro

Sitter och kollar på den gravide mannen just nu. En dokumentär om kvinnan som blivit en man, men valt att behålla livmoder mm för att kunna få barn. Jag har inget emot vad de gör, men känns lite konstigt att se "honom" gravid. Är förståeling att de vill skaffa barn och om inte kvinnan i förhållandet kan göra det så får väl mannen göra det. Eller vad tycker ni?
Ska till Göteborg snart och köpa mig en ny mobil. Tappade som sagt min i veckan och är lite jobbigt när en knapp inte fungerar :( Blir en Sony ericsson (what else?) Xperia, likadan som Alex köpte för en vecka sedan, men svart! Ska bli skönt att fortfarande ha touchscreen och tangentbord - a must have :)

Imorgon ska jag ha besök på min praktikplats utav en lärare från högskolan. Är lite nervös för hur lektionen kommer gå eftersom det är den första jag håller i med alla skolbarn. Det är en stor utmaning att ha första, andra och tredjeklassare på en och samma gång i matematik så vi får hoppas att jag klara det! Så fort jag är tillbaka i Borås ska jag skriva klart planeringen :)
Hörs mer sen, puss på er!

X-Men Origins: Wolverine

Jag och Alex såg precis färdigt X-men 3, the Last Stand. Det är andra gången vi sett den ihop, men det var ett tag sen. Det är inte riktigt en sådan film man minns eftersom den bara är en förklarande del utav serien. Även om jag älskar X-men serien är det tråkigt när man inte känner att man får ett ordentligt avslut. Det var iofs ganska självklart att det skulle bli en till X-men film! Har längtat så och nu är den här! Den här handlar iofs främst om Wolverine, but me like :)

Hur coolt är det inte? Jag önskar också att jag var mutant!! Hur coolt hade inte det varit att till exempel kunna gå genom väggar eller läsa andras tankar? Jag tror dock att jag hade blivit besviken på alla runt mig då.
Ska bli att spana filmen på bio så snart jag och Alex hinner, ni ska väl också se den?
Bed time! God natt ♥

Dagen, idag.. ja?

Vaknade runt 9 idag eftersom jag inte längre kan sova till sent tydligen. Tror jag tappade den talangen ett tag sedan :( Men jag gick upp och fixade frukosten medan Alex var ute med Mix. Alla andra sov så jag hade köket för mig själv. Jag fixade baguetter och ställde fram alternativ till Alex. Blir alltid fel när jag gör något så kör på det säkra och ger alternativ :P Själv ordnade jag med lite konst med hjälp av Bob jordgubbssylt :D

Sedan var jag tvungen att göra mig redo. Hade packat en klänning jag köpt på H&M förra sommaren och inte hunnit använda. Jag trodde jag skulle få den att funka, men jag vet inte.. Igår körde jag på en ny t-shirt från Gina, passar mig bättre. Här har nig igår & idag (i ordning).

Skiljer lite eftersom den ena är tagen med datorns dåliga kamera och den andra med mig canon.. men det funkar bara inte. Så jag och Alex åkte in till stan (godis, godis, godis, godis!!) och då passade jag på att byta om. Det här är mer jag. Känns mer rätt iaf. Förutom att det pösiga linnet får mig att se stor ut, men det får man ta ;)


SKa försöka få lite skolarbete gjort också! Take care, for now :)

Allt som hänt

Åkte som sagt till Dannike i torsdags och då fick Mix njuta fullt ut utav att vara hund i en bil. Jag var rädd för att hon skulle få för sig att hoppa ut ur bilen, men Alex hade henne hos sig och jag fick väl lita på honom.


Väl i Dannike har vi ägnat dagarna åt att sola, spela badminton och promenera med Mix. Har varit lite jobbigt med en helg utan godis, men idag blir det nog att åka in till stan och införskaffa lite :P Är otroligt jobbigt att vara utan socker när man behöver det som mest.
Hittade en rolig reklam Andreaz hade fått från Borås Högskola, Andreaz som går i ettan och inte Chris som ska ta studenten. Andreaz går dessutom el medan Chris går samhäll, vilket gör det extra intressant. Spana in det!

Kommer lite mer sen. Vill ju inte visa för mycket roligt på en gång ;)
Take Care


Sol i Dannike

Nu sitter jag på altanen och äter frukost. Solen skiner, men inget jämfört med igår. Försökte ta ett foto, gick sådär..

Har precis hoppat ut från duschen med så håret är inte det vackraste. Ska snart ta mig in och platta håret så jag slipper skrämma barnen i Dannike :P
Igår hade jag min nästsista dag på VFU:n och de flesta barnen var jättegulliga :) Dessvärre är det alltid så att när man väl kommer in i mönstret på praktikplatsen är praktiken slut. Efter vfun drog jag till Dannike där vi satt och lekte med mobiler. Jag skruvade isär min från allt skal och alex uppgraderade sin nya mobil. Den djäveln köpte den mobilen jag har funderat på i ett halvår. Men nu ska jag också köpa mig en sådan eftersom min p1i gick i golvet och en knapp slutade fungera :/ Perfekt att ge bort min gamla mobil i present då ^^,

Aja.. ska ägna mig åt håret och att bli brun nu. Take care..

RSS 2.0