En skön tisdag

Jag gick och la mig runt 2 inatt vilket ledde till 8 timmars sömn :) Skönt att äntligen vakna upp, trött men ändå ha ork. Så jag klädde på mig, åt och begav mig till veterinären med Mix. Mixie den tjockisen väger 3,5 kilo och har tydligen rätt chip i sig :P Blev jätteskrämd när veterinären frågade om jag hade kollat så att chippet i henne stämmer med papprena vilket jag inte har gjort. Men det visade det sig att allt stämde och att Mixie dessutom mår bra :) Fick råd att börja borsta hennes tänder så det ska jag ta tag i idag eller imorgon. Mixie var jättelugn när veterinären kollade henne och till och med när hon fick sprutan i sig - stolt ägare :)
Har precis kommit in från min joggingtur som blev 2,6 kilometer - utan att gå! :) Jag bryr mig egentligen inte om hur långt jag joggar, vill bara se att jag förbättras och det är just det som är så skönt med jogging - man ser skillnad så fort! Jag lovade ju ett tag sedan att jag skulle bli nyttigare och börja jogga and here I am doing what I promised! Sitter just nu med fruktsallad och ska ta och äta lite grönsakspaj (bosnisk maträtt). Jag hoppas bara det börjar synas att jag tränar snart också :)



Bild jag tog 2005 då jag tränade fotboll och var i toppform. Det är mitt mål!

Morgondagen

Nu har Alex åkt tillbaka till Dannike och jag sitter hemma med Mix och myser. Tråkigt att det ska regna, speciellt när jag får vågigt hår utav det :(
Imorgon ska jag upp 10.30 för att ta Mixie till veterinären. Hon ska vaccineras, första gången för mig, tredje gången för henne. Vet inte hur hon kommer reagera till veterinären eller sprutan så är lite nervös. Hoppas att det går någorlunda fort eftersom jag har lektion på eftermiddagen. Får helt enkelt ta och rapportera hur det blev imorgon!

Tog en liten promenad med Alex o Mix - lite foton har ni här :)



Alex, jag och Mixie ♥

It never ends

Är det fortfarande måndag? Känns som jag varit i skolan en vecka. Långa håltimmar utan mål och inget att ägna tid åt. Visst hade jag kunnat läsa lite kurslitteratur eller jobba på någonting, men ofta? :P
Är på dagens sista lektion just nu, en återsamling från den tidigare lektionen. Hela dagen har handlat om en och samma föreläsning och om jag inte var tillräckligt trött på grammatik från grundskolan så är jag definitivt det nu. Måste vänta på Sara eftersom hon är på VFU och där är det svårare att smyga undan tidigt. Får gå runt på stan, fast inte kul utan plånboken man lämnade hemma. Sen så spenderade man ca 3 min på utseendet idag (klä på sig & borsta tänderna) vilket betyder att jag liknar ett troll idag. Syns det att jag inte har något smink? Ljuset döljer alla småfel :)


A504 Borås Högskola - rätt så fina gardiner ändå?


Vilken koncentration - se bara Malin i andra raden som halvsover ;) Grammatik är kanonkul!

Måndag igen? suck..

Nu sitter jag i skolan på föreläsning i grammatik (igen). Grammatik är lika tråkigt nu som det var när jag var "liten". Önskar jag kunde ligga kvar i min säng och om inte annat så önskar jag att denna salen hade fler uttag så att jag kan ha min bärbara dator på. Har 14 minuter kvar av batteriet, men 1 timme kvar utav lektionen. Det som håller mig levande är längtan efter sömnen, på sunhouse eller hemma :P
Alex är hemma i Dannike och sover. Det är grymt orättvist att han får 2,5 veckor ledigt och jag inte får något påsklov alls. För ett tag sedan hade vi till och med lektioner inlagda på långfredagen!



Är det jag eller syns det att jag sover med öppna ögon?

Får ta och skriva lite mer när jag orkar driva kroppen (och datorn för den delen). Ha en skön dag :)

En ny start

Vaknade vid 12 (egentligen 11 - sommartid) och bestämde mig för att vara nyttig. Jag pluggade som bara den på engelska översättningen för att få den gjord. Efter den bestämde jag mig för att jogga. Det blev en runda på 2,5 km som tog mig ca 15 min. Har inte sprungit på 1 år minst så har världens sämsta kondition. Sen så kom Alex och vi så Marley & Me. Filmen var helt okej, men jag grät som bara den i slutet. Jag klarar inte sorgliga slut och ett bölarslut var mer än jag kunde ta. Grät i floder i slutet. Vill inte säga varför för då förstör jag allt för er som tänkt se den.

Något som är lite roligt är att jag har gått ner 2 kilo på en dag - jogging gör under ;) Näe skämt åsido.. måste ha ätit grymt onyttigt över helgen. o sen har jag upptäckt att mitt hår börjar bli långt igen, kan sätta luggen bakom öronen!!! Nog med de goda nyheterna, imorgon är det despression aka skola.



Imorrn blir det att sola med Sara, see you tomorrow darling ;)

En lördag

Vad gör jag en lördagkväll? Jo, jag sitter hemma med datorn och xboxen. Om Alex hade varit här hade det varit annorlunda, men ikväll är han på fest arrangerad av Chalmers. Har ägnat största delen utav dagen att spela xbox och jobba med engelska-översättningen. Det finns verkligen inget att rapportera.
Det jag borde gjort är spenderat lite tid med tjejerna - tjejkväll, utekväll, filmkväll... ja nåt! Här har ni lite bilder från tidigare tillställningar. Jag borde ha ringt er, sorry tjejer. Miss you all ♥



Ni som kan, finn ett fel! HAHAHAHA
Och Lina det här är den enda "bra" bilden på oss ihop. Jenny, dags för spelkväll snart igen?

Summer of 69

Jag hade tråkigt så la upp lite bilder från tidigare.








Funny


Jag vet att jag har dålig humor :P

Långpromenad och lycka

Jag såg på klockan och insåg att det är dax att gå ut med Mix! Efter en stund känner jag att både jag och hon inte går tillräckligt mycket så jag bestämde mig för att ta en längre promenad. Efter en stund hamnade vi på Svensgärde. Jag har varit där tidigare, men det var så många år sedan att jag tydligen glömt området. Jag gick vilse två gånger, men hittade till slut ut till den stora vägen. Där, mitt i allt, åker Becka med mor förbi i bilen jag inte kände igen. De får träffa Mixie (för första gången) och de kör dessutom hem mig!! Det som var det bästa ändå är att hennes mor, Ing-Marie leder valpkurser och erbjöd mig att ta med Mixie helt gratis! Kan ni förstå hur glad jag blir? Var självklart att jag skulle tacka ja till erbjudandet :) Becka, tacka din kära mor ännu en gång! Mixie (och jag) behöver verkligen det här!!

Väldigt passande att jag skrev så mycket om Mixie på min blogg idag och att det här händer nu! Är superglad nu iaf :)
Hoppas ni också mår bra och har en trevlig fredagkväll :)


Längtan till sängen

Som sagt är jag riktigt trött idag eftersom jag började klockan 9. Sitter just nu vid en dator i skolan och försöker få tiden att gå. Inte kul när en lärare ger en ett ultimatum, antingen stannar du och kommer på återsamlingen eller så får du komplettera. När jag ändå varit på studiegruppstiällfället och den aktuella föreläsningen tycker man inte att en åter samling är nödvändig.
Blir att se klart på det nyaste top model avsnittet när man kommer hem och sova bort några timmar. Har inget särskilt planerat in idag så tror det blir att plugga lite och spela xbox.

Fick precis veta att min Alex stannar i Göteborg över helgen vilket betyder en lugn helg för mig med brorsan hemma. Är sällan vi ses mer än när vi passerar varandra inann helgen, han kommer hem och jag lämnar hem för Dannike. Han blir väl glad över att Mixie stannar så att han kan skrämma vettet ur henne :P
Nästa vecka blir det att vaccinera Mixie för första gången. Får vi hoppas hon är duktig och att det inte gör ont. Hon har bettet sig lite skumt på sistone, främst enligt mina föräldrar. Hon hänger mestadels med mig och ligger i min säng hela tiden, tror det är lite avundsjuka från deras sida faktiskt :P

Jag har nog aldrig berättat hur jag skaffade Mixie här på bloggen. Så för er som inte hört mig berätta det; here you go..
För ca 1,5 år sedan fick jag för mig att det var dags att skaffa hund. Jag hade precis slutat mitt jobb på Mastec Components och hade en 15 000 på kontot. Kände att de brände och att det var dags att göra sig av med dem. Jag har sedan jag kan minnas alltid velat ha en hund. Nu på senaste har jag insett att jag vill ha en lite hund, för att de är söta, men också för att jag bor i lägenhet och det är omöjligt att ha en Alaskan Malamute (en husky ungefär) som hade varit ett annat alternativ. Jag kollade blocket flera gånger om dagen efter en chihuahua i närheten och till rätt pris. Så en dag hittade jag Mixie, 1,5 år och befann sig i Stockholm. Priset för henne 6 000 kr för att hon hade ett skadat ben (dessutom 85% chihuahua 15 % papillion). Sammanlagt med resa och lite köp utav prylar från ägaren betalade jag 8000 kr för min sötnos. Jag mailade och pratade i telefon med ägaren som berättade om allt. Hon undvek att säga vissa små detaljer som jag kommer till senare. Jag bokade flygbiljett till Bromma och flög dit med Malmö Aviation. Biljetten dit var för mig, biljetten hem var för mig och en hund. Hon räknades som handbagage (kostade 100 kr extra). Ägaren var inte det jag förväntat mig. Såg ut att va en kvinnlig variant utav en pimp - pälskappa, rökande och fixad. Man förväntar sig inte en 50 årig kvinna komma med en chihuahua, men det var hon som sålde Mixie till mig. Mixie var rädd på flygplanet, på flygplatsen och hela vägen hem. Mina föräldrar visste ingenting om vem som var på väg hem med mig, hon skulle blir en överraskning. Jag smög in henne till mitt rum och gick in till mina föräldrar i köket. Jag sa att jag har köpt en hund och de sa "ingen chans". Jag hämtade Mixie och visade upp henne och då fick jag höra "du är ju helt dum i huvudet", "tänker du alls?", "du vet att vi inte vill ha MER husdjur". Ungefär så höll de på i en vecka tills de blev kära i henne precis som jag :) Jag hade samtidigt en dvärghamster och ett marsvin då, men Mixie var snäll mot dem. Zerex & Thore är long gone dessvärre :( RIP
I efterhand har jag lärt mig att Mixie är rädd för allt. Hon är extremt rädd för barn och stora personer (som min brorsa). Hon var inte heller helt rumsren och har svårt med nytt folk. Fast det värsta är nog att hon hatar att gå ut eftersom hon är rädd för ALLT! Men hon är ändå min lilla älskling som jag inte vet vad jag hade gjort utan.



Mixie & Dzermin (storebror)

Dagens Outfit

Vakande, trött som få. Sminket från igår och fågelbo till hår. Är ändå glad över att det blev klänningn för första gången i år (nu bortser vi from festklänningar).



Klänningen från H&M. Saknar H&M Rowelles :(
Notera dessutom att jag använder min nya klocka! får se hur länge jag orkar ha den som assecoar.
God Natt på er alla mina små kycklingar!

I'm alive!

Det var faktiskt inte så farligt att rida eller vara i närheten utav en snel hest alls! Tror jag har mén för livet efter alla hästar från ridhuset. Inte konstigt att de hästarna är galna när massa olika folk rider dem varje timme utav varje dag (nästan). Robban var, precis som Sara lovade, en snel hest. Har lite bildbevis för de som trodde att ridningen var något annat ;) Skämt åsido så är jag grymt stolt över att jag inte råkade illa ut (den här gången).



Jag och Sara gick till stallet, från hulta till längst bort på brämhult. Mycket för att det var vackert väder och vi behöver motion, men också för att Saras fritidskort inte funkar förrän efter 16 :P Vi såg den här söta ekorren på vägen dit.



Jag var "dressed for success" och mockade (??) innan vi tog in Robban för sadling.



Jag klarade till och med att leda Robban, helt själv! :P Såpass snel hest var han!



Jag red väldigt försiktigt och långsamt. Försökte mig på att trava, men fick inte ihop det med att gunga fram & tillbaka :P
Stackars hästen ser ut att somna på bilden.



Sara red också och hon red väl snäppet snabbare :P Hon hoppade dessutom medan jag gick över en nedsatt bom. Sedan så fixade vi mat till Robban och lämnade honom i stallet. Vi tog bussen hem, kom fram till att vi skulle kolla in Europris utförsäljning vilket ledde till lite filminköp. Äntligen har jag min favortifilm (orginal iaf :P)



The Shining ♥


Lite Gott & Blandat

Idag var jag ledig vilket gav mig tillfället att skriva klart sammanfattningen inför litteraturseminariet. Jag har myst lite med Mix och tagit lite bilder på min flicka. Är hon inte söt? :)



Alltid roligt när det blir lite "speciella" bilder

Sen så har Alex varit på besök och vi såg "Role Models". Kändes som en b-rulle, men den var sevärd. Var på hemmakväll och köpte lite godis, perfekt med ett kilo plockgodis för kvällen.
Imorgon blir det jag med (halv-) lockigt hår, litterturseminarium och rida Robban. Och nej, Lina och andra pervers typer - det är en häst :P Ska bli lite spännande att rida ändå. Förhoppningsvis kan jag rapportera om allt imorgon, om jag överlever det vill säga.



Zerina och hennes fågelbo till hår önskar er en god natt :)

Me-time

Jag har aldrig förut brytt mig om att se bra ut när jag går någonstans. Kläder är en passion, men om jag bara ska till skolan så blir det första bästa som får duga. Jag vet inte varför och vad som har förändrats men jag förbereder alltid en uttänkt outfit och ser till att se bra ut när jag går utanför lägenheten. Jag tror det har mycket med våren att göra. Nu slipper jag ha på mig ensidiga tjocktröjor och stickade, tunga och färglösa plagg i allmänhet. Jag fick en jättefin komplimang idag också och jag bara kände mig själv lyftas upp. Jag måste verkligen börja uppskatta mina vänner mer och ge dem komplimanger. Känslan som jag fick vill jag att alla ska dela med mig :)
När jag och Alex började dejta för ca 4 år sedan vet jag att folk frågade sig vad gör han med henne. Jag brydde mig inte särskilt mycket då utan var glad över att han var min. Men eftersom jag fortfarande minns det så väl, betyder det att det gör skillnad. Jag hoppas jag aldrig behöver höra det igen.



Efter massa plugg o läsande utav dryg bok. Sminket är borttaget och det syns..

Föresten, jag har för en gångs skull hållt mig till en rengörings produkt! Jag har tidigare alltid gett upp eller bara inte haft ork att ta mig tid att använda produkten. Jag känner verkligen att rengörings mjölken jag använder gör skillnad, om inte annat så känner man sig fräschare och renare i ansiktet. Ifall ni inte redan har rengörings mjölk som funkar bra så rekommenderar jag Garnier Clean & Fresh


Fin bild högst upp :P



Om jag har tur ser jag ut ungefär såhär i backen, med andra ord UTAN HJÄLM. Fast jag vill ju inte krossa skallen :P

Kurslitteratur = slöseri med pengar

Tack vettja att jag inte köpt någon kurslitteratur för mina aktuella kurser. Har läst igenom samma stycke säkert 5 gånger och vet fortfarande inte om det är väsentligt att ha med i en sammanfattning. Hjälper inte heller när man har en negativ inställning till bokens innehåll. Jag kan ju inte påstå att jag är positiv till någon kurslitteratur alls iofs..

Hur som helst har jag iaf fått lite goda nyheter nyligen, jag ska på skidsemester! Känns lite fel att säga skidsemester när jag åker snowboard, men snowboardsemester? Nääe. Jag åker, precis som förra året, med Alex och hans familj. I år kommer det bli 5 dagar och Sälen (tror jag). Dumma Borås Högskola ger inget påsklov, men jag råkar vara ledig exakt de dagarna vi ska bort i april :) Alex kommer säkert ta massa bilder på mig när jag vurpar eller sitter i backen (vilket jag gör ofta). Mina tidigare snowboard-erfarenheter består utav förra årets trip till Trysil vilket förklara varför jag kommer vara usel.

Förutom den tidigare nämnda (viktiga) informationen kan jag också berätta att jag just nu försöker införskaffa mig en 9" laptop som jag kan ha i handväskan. Börjar bli trött på att släpa min 15.4" dator till skolan bara för att kunna anteckna under en föreläsning. Får se hur länge det dröjer innan jag har en ny mini-älskling :)



Till skillnad från förra året har jag en ny hjälm och nya googles. Sen så kommer jag förhoppningsvis sluta ramla i dumma ankarliftar (och knappliftar). Jag kanske till och med åker istället för går på transportsträckor :P

Åter till pluggandet *suck*

Suck

Vaknade idag till min första lediga skoldag för veckan till snö. Jag trodde den var borta för i år. Snön är precis som bekanta man tycker om när de hälsar på sällan och vid rätt tidpunkt, inte när de bjuder in sig själva då och då. Som tur är har jag personligen inga sådana bekanta förutom snön :P

Har inte gjort mycket vettigt idag, men ska börja läsa Skriftlig Huvudräkning snart eftersom vi ska ha litteraturseminarium utefter den och en till bok på torsdag. Det är så slappt på lärarlinjen att när man till slut får någon uppgift orkar man inte ta tag i den. Sen är allt så kryptiskt också. De kan inte skriva ut rena instruktioner eller ge klara svar, nej allt ska man ta reda på själv eller gissa sig fram till.

Väntar på min Alex att ta sig hit från Göteborg just nu. Tror den största anledningen till att han åker till Borås är för att han har mycket tvätt, men vi låtsats att det bara är för min skull ;) Vet inte riktigt vad jag och Alex ska hitta på, men jag har lite shoppingsabstinens. Alex är inte rätt person att shoppa med så det blir nog inte mycket utav den ideén. Sara får ta en paus från VFU:n och gå shoppa med mig.



Snön är kul ibland :)

Mascara

Kom bara på att jag måste blogga om lite mascaror jag provat nyligen och som jag gillar starkt. Jag är inte en utav dem som inte känner sig sminkad utan mascara. På mig gör mascaran helt enkelt inte mycket skillnad, men om man använder rätt sort kan det bli grymt snyggt. Så ni som har en mascara som aldrig blir tillräckligt svart eller utnyttjar era fransar till max listen here... :)

Det finns tre stycken som jag rekommenderar varav en utav dem äger jag dessvärre inte :(

Mitt 1. val

Lancomes mascara Fatale. Ögonfransarna blir fylliga, kolsvarta och får grym volym. Borsten är i plast och har bara 3 rader till skillnad från vanliga som har massa små strån. Om det är någon mascara jag kan tänka mig betala mycket för är det denna. Pris (KICKS): 265 kr

Mitt 2. val

Diors Diorshow Blockout. Den här mascaran har extra tillsatt puder för att fransarna ska bli så svarta som möjligt. Borsten är väldigt fyllig och mascaran lätt att applicera. Anledningen till att den är mitt andra val är för att fransar blir spridda, grymt svarta och väldigt långa. Pris (KICKS): 255 kr

Mitt 3. val


Diors Diorshow (orginalet). Jag provar just nu den här mascaran. Den är väldigt fräsch och ger volym och många spridda fransar. Borsten är större och klumpigare än Blackout versionen, men väldigt lätt att applicera. Ska föreställa mascaran som används vid modevisningar eftersom den ger glamorösa fransar. Har ni märkt det på mig? Nej, inte jag heller. Pris (KICKS): 280 kr

Gå nu och köp Lancome Fatale, you'll love it! ♥

Orättvisa, avundsjuka & halsont

Igår hade jag inte mycket för mig så jag läste allas bloggar. Jag följer ganksa många kompisar, ungefär 5 st, men bara en enda stor blogg. Jag läser nämligen Kenzas blogg som är väldigt läsvärd enligt mig. Hur som helst så svarade hon på massa frågor igår och jag fick veta hur mycket hon tjänar på sin blogg. 149 000 kronor fick hon en månad, 30 000 moms så hon fick egentligen "bara" ut 119 000. Det är sjukt vad man kan tjäna på en blogg som har flera tiotusen läsare. Orättvist att jag inte är bra på blogga :( Tror det har mycket med utseendet att göra också, I'm not a model, she is.

Alex kom aldrig förbi idag eftersom jag har halsont och sov bort nästan hela kvällen. Han kom hem från Frankfurt idag så jag antar att han är rätt så trött också. Men imorrn är jag ledig så han kommer direkt från skolan till mig :) Får se vad vi hittar på imorrn, men enligt SMHI ska det bli kallt :(

Jag bor i en lägenhet och det är så sjukt varmt här! Jag vet inte om det är all elektronik som värmer eller mitt element som jag har på lägsta effekt, men jag kokar. Vissa kvällar fryser jag ordentligt och då är det skönt att ha mina "strumpor". Köpte dem i London också, för 1 £! You got to love it!


Everybody hates Mondays..

Jag vaknade med svullna mandlar idag och kunde knappt svälja. Steg ändå upp och åt med möda frukost.. Rätt så fint väder i Borås idag, men inte mycket solsken :(
Skolan varade till 12 och det gav mig en timmes shopping innan jag skulle sola. Jag passade på att köpa mig en klocka. kommer jag använda den? Njaa.. har köpt ett par klockor tidigare som står o dammar någonstans, men den här är extra söt. Är den inte det? :)



Nu sitter jag här med min nya klocka och har fortfarande jätteont i halsen. Åt det jag kunde till lunch, champinjonsoppa. Allt annat gör ont att svälja. Ska nog ta mig en liten tupplur nu och så vaknar jag kanske till en ny måndag där jag mår tipptopp (skoj ord). Sen så kommer nog Alex och hälsar på, can't wait! :) Hoppas ni har det bättre!  Puss på er



Champinjonsoppa är gott :)

Min bärbara kärlek

Ni som har bärbara datorer förstår vad jag menar med min rubrik, men jag blev nyss väldigt irriterad på min laptop. Något stod inte rätt till med M-tangenten. Så jag tog bort tangenten och försökte hitta felet. Jag petade på den i säkert 5 min o kunde inte se vad som fastnat under den. Till slut blåste jag bara allt jag kunde på den (för att få bort smutsen) och då var den plötsligt i funktion igen. Jag satte tillbaka tangenten och var hur glad som helst över att jag till slut löst det, men då fan råkade jag visst blåsa smutsen till en annan tangent istället. Hur störande som helst.. nog om tangenter nu :P

Idag vaknade jag runt 2, självmant eller inte så var jag ändå trött. Jag städade lite smått i rummet och målade naglarna. Ja, ungefär så spännande har min dag varit. Jag har spelat xbox 360, ätit och precis kommit från duschen. Något mer ointressant som jag kan dela med mig om är att jag tar alltid på mig en Batman badrock efter en dusch. Jag är inte en utav de som torkar sig och tar på sig kläder, nej jag sitter i min badrock tills jag är torr. Samma gäller håret, det torkar alltid förr eller senare.



Batman

En fartfylld lördagkväll

Jag önskar att rubriken stämde någorlunda, men det är så långt ifrån som man kan komma. Förmiddagen spenderade jag med att städa. Jag har flyttat mina jackor så att de är aktuella för säsongen, samma gäller mina skor. Det är ändå kul att "städa" när man upptäcker skönheter man glömt att man hade. Jag hittade ändå de här söta sommarskorna i skohögen



Under eftermiddagen spelade jag mestadels Halo 3/Halo Wars, först själv och sedan med Annika. Vi slappade mestadels, vilket var jätteskönt. Vissa lördagar är menade att bara vara lata.. Vi såg Star Wars III & American pie 2 (de gick på tv) och bara tjötade. Nu efteråt har jag lite ont i magen efter alla onyttigheter och är trött på alla sätt. *Gääsp* blir nog att dra sig till sängs snart. Take care, puss!



Mixie solade i min säng, min lilla prinsessa :)


Home, sweet home

Är skönt att komma från en utekväll och bara sätta sig ner. För mig var höjdpunkten att få ta av mig mina 10 cm höga klackskor. Lite tråkigt när vi "förfestade"/fixade oss hos mig så att det finns saker och burkar här och där. Har satt alla saker i en hög så får jag ta och fixa det imorgon istället. Just nu sitter jag och äter en Billys panpizza och dricker Mer - so much for the healthy food.

Känner för att betygsätta kvällen och jag tror den får en 7a. Sara och Annika var gulliga som alltid, men tror de borde fått i sig lite mer sprit. Lättare när folk är glada :P Dock tråkigt med arslen som ska skratta åt en. Vi är väl fan inte 14 år längre, eller ja.. på hans längd ser han ju iofs ut att vara ca 15. Förutom den högen med rövhål var folket väldigt trevligt. Jag försökte pusha Sara att ragga lite, men varken hon eller Annika fick till det. Lite förklaring är att medelåldern var ca 30 ikväll, i början utav kvällen var den nog till och med runt 40!

Hoppas ni alla får en trevlig natt för snart ska jag dra mig till sängs och krypa ner bredvid Mixie. Puss på er!



I väntan på bussen till stan och sedan väntan på bussen hem. Love you girls

Kära Dagbok

Idag vaknade jag inte när jag skulle. Min alarmklocka må ha ringt, men jag sov vidare och vaknade 5 minuter inpå lektionens början istället för en timme tidigare. Hur som helst så missade jag helt enkelt skolan idag och det är inte bra. Det här är det andra studiegruppstillfället jag missat :( Men jag kompletterade precis det första och ändrade referenslisten till observationsrapporten så att den också blir godkänd. Är ganska nöjd över att hon inte påpekade något fel i min rapport förutom att man måste skirva ut förnamn i referenslistan, visste ni det?

Ikväll blir det iaf att gå ut med tjejerna. Alex är i Danmark just nu och imorrn ska han iväg till Frankfurt så han har ingen tid för mig.. Det blir iaf jag, Sara & Anka på Harrys (hoppas jag). Vi ogillar nog Trägårn o Swing alla tre så det blir iaf inget skitställe :P Om någon är intresserad, give me a call!



Vilken klänning ska man ha ikväll? Är lite inne på leoparden för att den har fickor :P

Nämen, där ser man..

Pratade lite med en kär kompis idag och hon visade mig en intressant artikel för mig. Ni som pluggar ihop med mig kommer förstå varför den är intressant och resten blir nog imponerade.

Jag läste den och kände mig lite deppig över hur lat jag är. Jag äter bröd till alla 2 mål jag äter om dagen och allt det jag egentligen inte borde äta. Jag tänker lova här med och inte bara för mig själv att jag ska försöka skärpa till mig, främst när det kommer till träningen. Jag vill ut och jogga och äta rätt. Jag måste bara ta tag i det..

Hoppas ni alla sover mysigt i era sängar. Puss på er..

Ledigheten, latheten = jag

Mitt förra blogginlägg (från mobilen) tog mig säkert 15 min att skriva. Det kändes dessutom som att jag skrev jättemycket, men när jag såg det på en dator kan jag konstatera att det var mitt kortaste inlägg någonsin.
Hur som helst så gick jag idag för att mitt busskort tagit slut och dumma västtrafik inte tillåter laddning utav periodkort på bussar sedan en tid tillbaka. Jag laddade iaf mitt så fort jag slutat skolan och tog bussen hem. Nu sitter jag hemma och ska få dagen att gå. Lektionen idag hade jag klarat mig bättre utan, men vill jag ha närvaro = poäng så måste jag sitta med. Jag åstadkom ända nånting måste jag ju medge..



Vet inte irktigt vad jag ska göra resten utav dagen. Kanske blir det att byta plats på vinter-kläder och sommar-kläder. Eftersom mina 4 garderober inte räcker så har jag alla kläder som är aktuella  för "årstiden" i garderoberna medan resten får förvaras i stora plastkassar i min kära brors rum. Vi får väl se vad jag hittar på för "skoj" idag då ;)


Dagens Outfit - Älskar fransväskan & mina Kylie brills ♥

Blogga i mobilen?

Sitter i skolan och lyssnar på föreläsning i matematik. Rätt så rolig föreläsare, men ämnet är tråkigt.. Promenerade, som planerat till skolan imorses och blev 5 min sen. Förutom det var jag jätte varm när jag kom fram, usch! Är lite jobbigt att blogga från mobilen, speciellt med sega tangenter. Får ta och skriva mer senare. Ha en solig dag :)

En solig onsdag

Vaknade idag med solen skinande genom persienerna. Det gick inte att sova vidare så redan klockan 14 fick jag stiga upp ur sängen. Har varit ledig idag och jag borde nog ha gjort något nyttigt, men jag satt hemma, främst framför datorn. Älsklingen kom förbi i några timmar innan han åkte till Dannike. Jag promenerade lite med Mixie också vilket var jätteskönt i solen. Inget hände idag, en sån där dag som bara  flyter förbi.

Imorgon är det heldag i skolan. Insåg nyss att jag inte har ett laddat busskort så jag får gå till stan. Förhoppningsvis blir det lika vackert väder imorgon som tidigare i veckan :) Enligt SMHI ska det iaf vara sol i lilla Borås. Ha det bra i solen :)



Äntligen kommer våren till Borås

Vaknade upp tidigt imorses, klockan 8. Vem försökte jag lura? Jag åt och somnade om, med andra ord skippade jag dagens föreläsning som handlade om studieteknik. Ganska ironiskt att jag missade en föreläsning om hur viktigt det är med sömn, att äta rätt  osv när jag nog är den som behöver skärpa mig mest. Fast jag vet vad jag gör fel och jag bryr mig inte :P
Dagen har varit riktigt skön när det kommer till vädret. Solen har skinit nästan hela dagen och jag passsade självklart att klä mig därefter. Jag tog till och med fram solglasögonen (som var grymt för stora). Jag träffade min gamla studiegrupp, eller ja de som hade "tid" att ses. Men det va kul att få höra det senaste skvallret och jag har tydligen halkat efter på det. Försökte ta ett foto med hela högen, men det var bara Jenny som vågade posa med mig. Ni andra borde skämmas :P



Sen så tog jag en bild på dagens outfit. Försökte ta en normal bild på Mixie med en brosch på halsbandet, men hon skulle tvunget göra olika poser :P




Twilight och annat smått och gott..

Som planerat var jag och Sara och solade, men vi hade också lite tid för shopping så jag införskaffade mig en klänning från Gina Tricot. Enligt dem är det en tunika, fast jag klagar inte. Sara köpte  en likadan så nu har vi ytterligare en outfit vi kan ha på oss samtidigt :P


Jag träffade Annika därefter och vi spanade Twilight. Tror jag hade lite för höga förhoppningar på den filmen. Visst var den bra, men den var inte så bra som jag trott. Jag skrattade mestadels och suckade lite i slutet när de gjorde det så övertydlgit att det kommer en tvåa. Samma sak gäller alla spiderman filmer där man ser en ny ond skurk "bildas".

Hur som helst så blir det skola imorrn (nån gång skall jag väl dit också). Efter det blir det att träffa min gamla studiegrupp och ta en fika. Ska bli kul att träffa allihopa igen och ta igen med allt skvaller :) Resten utav dagen har jag inte planerad än, men något hittar jag väl på under dagens gång. Innan jag släpper er för natten vill jag bara säga förlåt till Ajli för att jag glömde gratta henne i söndags. Lilla gumman fyllde 26 :) Gratta henne i efterskott när ni får chansen!



Min version utav en vampyr - och kolla jag har skiftat ögonfärg jag med ;)

Flitig som en.. ?

Kom inte på något bra ordspråk, men jag har iaf varit flitig redan från start idag :) Sedan jag skrev mitt första blogginlägg har jag redan hunnit promenera med Mixie för att hämta Alex sladd till hans bärbara dator, fortsätta promenaden till Preem där jag postade ett paket med DHL och nu har jag precis betalat en faktura och en auktion på tradera :)
Det slutar förhoppningsvis inte här. Har massa kvar att göra, inte minst kolla upp vad som händer i skolan. Har inte varit där på en vecka nästan och det är inte för att vi varit lediga i en vecka.
Jag ska iofs iväg och sola med min Sara runt 16 och efter det ska kära Annika följa mig hem så vi kan spela lite rock band eller mysa till någon film :) alex skulle ha kommit hit, men hade redan så mycket planerat idag så förlåt älskling. Han ska nämligen iväg till Frankfurt i helgen och då hinner inte vi ses..

Vi får höras mer sen för nu ska jag återgå till att komma ikapp med alla sysslor. Puss på er!



Summer of 05

Gäääääsp, jag borde fortfarande sova..

Vaknade upp med en otrevlig överraskning som gjorde att jag var tvugnen att stiga upp. Jag tänker inte gå in mer på allt det utan bara gnälla lite över att jag inte fortfarande ligger och sover. Gick och la mig riktigt sent igår/idag, måste skärpa mig!!

Jag tog lite kort innan jag stoppade undan allt jag köpte i London. Nu i efterhand inser jag hur mycket som var onödigt att köpa i London när det finns här. Tog inte kort på allt, men här har ni några grejer som var med i resväskan hem.





Det bästa kapet skulle jag säga är väskorna. Är superglad över att ha allihopa :) Ni som ser mig nu till våren lär se mig med någon utav dem iaf :)

Nu blir det att sköta alla sålda auktioner på tradera och rycka upp mig själv. Sitter fortfarande i pyjamas och suktar efter frukost. Får bli att mumsa i mig någon macka eller kanske lite yoghurt. Hoppas ni har en bra dag :)

Funderingar från Dannike

Nu när jag är tillbaka i Sverige ångrar jag att jag inte köpte mer i London. Jag är precis sådan här med allt jag köper. Jag har några specifika saker i åtanke som jag önskar jag hade införskaffat, men what done is done. Blir nog en londonresa till innan sommaren ;)

Dagen i sig har varit rätt okej. Känns inte som att jag idag kom hem från London efter endast 4 timmars sömn under natten. Har spenderat hela kvällen ihop med pojken som är trött efter ännu en tenta. Jag är tacksam för att vi inte har tentor på lördagar iaf! Såg melodifestivalen innan, Grattis till Malena Ernman!! Själv tyckte jag inte att rätt låt vann, men den är helt klart godkänd. Eller vad tycker ni? Stackars lilla Molly fick 2 poäng från någon jury i Sverige och det var allt hon fick.

Så imorrn blir det iväg till Göteborg för att umgås lite med Alex i hans skyffe och sedan bär det av hem igen för att packa upp allt från London och ta lite kort så att alla får se :) Sov så gott mer er!

3 dagar intryckta i 1

Så då var jag i Dannike, precis som vilken helg som helst. Kom hem imorses klockan 11 efter att brorsan kört vilse i Göteborg. Hade med kameran till London så ska försöka göra ett litet text- och bildspel som sammanfattar våran resa. Var där en dag, men kändes som minst 3 dagar. Sov orgelbundet och trodde en ny dag började när jag vaknade.



När jag vaknade (klockan 14) hade det kommit 5 cm snö. Frankfurt-flyget från Göteborg City Airport skulle bli inställt och jag och Sara var rädda för att London-föyget också skulle råka ut för det.



Jag och Sara var riktigt heta på vägen dit. Saras klädsel är ett minne blott, men min kom med hem (inte skorna!!!)



Till en början var vi taggade och grymt glada utav att flighten skulle bli av. Vi stod i kön och trodde vi skulle boarda inom 20 min.



Efter 2 timmar i kön insåg vi att vi skulle få stå där ett tag till så vi bestämde oss för att sätta oss bland alla stående. Flygplanet hade landat på Landvetter eftersom det tydligen var för halt på Göteborg City Airport. Vi skulle bussas till Landvetter.



Väl 01:45 fick vi komma på planet och vi var grymt hungriga. Planet skulle ha lyft 21:20, men vi får vara glada för att det kom överhuvudtaget. Väl i planet tog det minst 30 min innan det började röra på sig.



Trots att planet var mer än 4 timmar sent hade vi fortfarande 3 timmar att bränna på Stansted Airport. Vi satt mestadels och spelade kort på varierande platser. Man kan tro att vi såg luffiga ut, men vi var nog bland de som såg "finare" ut :P Fanns de som sov var som helst, i alla möjliga hörn.



Vi åt frukost vid Marble Arch. Jag var bara tvungen att köpa jättegoa munkar vi åt förra gången vi var där. Coca Cola var en självklarhet <3



Vi tog oss till Top Shop först, men sen så öppnade resten utav affärerna och då begav vi oss direkt till Primark. Jag handlade för över 2000 kronor och spenderade minst 5 timmar där.



Så såg vårat hotellrum ut efter att vi kommit efter första shoppingrundan. Min väska var till slut ca 1,5 dm högre än kanskten, men det gick :D



Jag hade 2 klänningar, tights, 3 jackor och en scarf på mig. Sara hade "bara" sturmpbyxor, en klänning, 2 jackor och en scarf på sig. Brorsan hämtade oss och på vägen hem bytte vi grejer eftersom vi packat i varandras väskor. Därefter sov jag 4 timmar och är fortfarande dödstrött.

Får bli lite mer bilder när jag är tillbaka hemma. Har inte ens hunnit packa upp! Hoppas ni har en trevlig kväll och röstar på HEAT i melodifestivalen :)

Ondskan!

Vaknade upp och hade så djävla ont i magen. Jag borde ha förutsett det här, men när magen värkte igår åt jag bara. Jag funderade inte ens på varför den inte gjorde mindre ont efter maten. Usch.. så kiligt att ha min "period" nu när jag ska åka till London. Det värsta just nu är att jag inte kan somna om heller och jag har bara sovit 6 timmar inatt. Får missbruka lite smärtstillande så blir det nog bättre.
Hittade iaf lite inspiration från London-butiker. Och imorrn gäller det!!


Outfit till dagen


Oufit till kvällen

Ursäkter & Bortskyllningar

Precis när jag skrev färdigt rubriken tillkom en ny ursäkt till varför bloggandet dröjt. Alex ringde så fort jag skulle börja skriva. Nu har vi iofs lagt på och ligger förhoppningsvis sover.
Har haft lite jobbiga dagar på senaste. Kännt mig lite nere när det gäller allt fast främst på vännersidan. Idag bestämde jag mig dock för att jag ska sluta störa mig på småproblem och bara ha kul. Finns ingen anledning att vara sur på någon som inte ens fattar att den har gjort något fel. Förutom att jag varit lite allmänt dyster så har jag bidragit till det med att hålla mig vaken under nätterna och sova bort dagen. Klockan är, som ni kan se, strax efter halv 4 på morgonen. Jag sitter inte uppe bara för skojs skull utan jag gör mig redo för London. Jag och Sara ska som sagt sitta och vänta på flygplatsen tills Oxford Street får liv i sig. Då blir det att sitta hela natten lång och sedan dessutom köra en heldag shopping. Om det inte hade varit Sara jag åkt med hade det aldrig funkat, men vi pushar varandra att hålla igång. Vi kommer vara extremt trötta, men det kommer vara London och då måste man ge allt. En sann shopoholics tankar.

Jag har tagit en bild på outfiten jag tänkt mig. Den är rätt okej, men väldigt tråkig. Det blir ett långt svart linne med svarta tights till. Sen är det en militärfärgad jacka från H&M vilket kommer matcha helt perfekt ihop med mina ljusblåa "fejkpuma" skor. Synd att jag inte fick med den på bild. Det hade varit klockrent att se den matchningen.



Idag har jag för första gången skitit i att gå till ett studiegruppstillfälle. Med mina förra studiegrupp hade nog det här aldrig hänt, mycket för att jag kände att de gillade att ha mig där, men också för att vi körde på att man inte var tvungen att gå på föreläsningen inför studiegruppstillfället. Det känns väl lite ovärt att gå till skolan i 3,5 timme bara för att slippa komplettera en text på egen hand vilket tar max en timme. Jag vaknade istället klockan 12 (skolan började 9) och gick ut med vovven. Det var en skön vårkänsla i luften idag och jag passade på att ta kort.  Åt en panpizza och insåg att jag hade tråkig mentorsträff idag. Jag hasade iväg mig själv till skolan där en fjärdedel utav mentorsgruppen sket i att komma. Själv satt jag där och pillade med naglarna och hårtoffsen under 1,5 timme. Jag satt åtminstone inte och kollade på klockan och suckade som vissa andra :P
Mer än så gjorde jag faktiskt inte idag. Har spenderat säkert 5 timmar framför xboxen för att tiden skall gå. Tog lite mer kort på Mixie och på dagens outfit. Den blev lyckligt utvald när jag var halvsovandes och nyvaken.




I know a "kodak-moment" when I see it; Mixie biter på sig själv.



Imorgon blir det lite mer vettigt bloggskrivande och mina sista funderingar innan det bär iväg till London. Ha en god natt :)



Psych you out in the end

Skolan idag var inte särskilt givande, fast tycker jag någonsin att den är det? Lektionen varade i tre timmar och var en Workshop, i detta fall Workshop "Bas". Vi fick lära oss positionstal, t ex räkna binärt, tre som bas, fyra osv. Jag snappade upp allt den första halvtimmen och tröttnade direkt. Ingen utmaning = inget skoj. Men det var obligatoriskt så jag fick hålla ut hela lektionen. Det fanns dock andra som inte riktigt förstod.. En kvart innan vi slutade sa mina bänkkamrater till varandra "Jag tror jag börjar förstå nu", den andra svarade "Jo, jag med" och delade ett leende. Jag satt där och tänkte wtf how slow can someone be? Jag skyndade mig hem efter att ha ursäktat mig till läraren efter att jag ropade ut alla svaren när han långsamt försökte gå igenom alla tal på tavlan. Väl hemma kröp jag ner under täcket med Mixie bredvid mig och sov några timmar.
Efter att ha vaknat blev det en kort promenad med Mixie för att sedan gå en längre med Tina och Gabriel. Han verkade glad över att se mig och jag tror nästan han kommer ihåg mig :) Jag får alltid en önskan att skaffa barn när jag är nära de riktigt små..inte bra. Jag fick också mina 2 boxar idag, Gilmore Girls & Friends. Får bli något maraton med någon kompis tror jag!



Mina 3 boxsamlingar, more to come. Tina & Gabriel. Jag på g hem i telefon med Alex

Ensam i mörkret

Man förväntar sig inte träffa på någon när man rastar hunden klockan 2 på natten, men där ser man en gubbe ute på promenad. Inget borde förvåna mig efter 15 år på Hulta, but they still do. Jag har en granne som letar genom sopor och samlar "fynd". Kan nästan tänka mig den lägenheten, allt skadat/sönder på något sätt, fläckar överallt, inget matchar, bara ett utav allt.. Kan hon inte bara göra som alla andra äldre människor, leva på pensionen, köpa nya saker och sånt :P
Det var väl mina tankar för kvällen innan jag kryper ner under täcket. Just nu har Mixie lagt sig mitt på det, men det ska vi nog ändra på snart.

Imorgon blir det kämpiga tre timmar i skolan, 9-12 (gör ont bara jag tänker på hur tidigt det är) och sedan får jag nog ta en kort tupplur. Hörde från min kära vän Tina idag så det blir att spendera lite tid med henne och Gabriel. Får hoppas att han kommer ihåg mig (Gabriel; Tinas son) och inte börjar gråta när han ser mig.. är beredd på allt! Förutom det är jag nöjd med att min observationsuppgift är inskickad och dessutom (förhoppningsvis) godkänd imorgon :D

Ha en trevlig natt allihopa and don't let the bedbugs bite ;)



Passande att jag hade en bild där jag letar i soporna, usch.. År 2003

Längtan och suckande i massor

Jag har fortfarande inte tagit tag i min observationsinlämning. Jag har tappat suget att plugga helt och hållet. Måste vara för att det var 3 veckor sedan jag senast hade en inlämning, är så van vid att bara slappa. Men har fått lite hjälp med den delen jag saknar och det är som sagt bara en liten del som fattas. Vissa måste göra om hela eller göra den överhuvudtaget så jag ska inte klaga. Suck.. ska ta tag i den efter inlägget.

Jag längtar verkligen efter London nu!! Jag har inte tjatat allt för mycket om det så ni kanske har missat att det faktiskt är redan på torsdag som vi lämnar Sverige för Storbritannien. Blir en sen flight och sedan ett par timmar av tidsfördriv på flygplatsen. Är inte riktigt den delen utav resan jag ser fram emot, men jag har Sara med mig och vi har förhoppningsvis kortlek med. Min outfit inför resan är nog klar, speciellt mina skor. Ett par fejkade puma skor som jag köpte i Bosnien för flera hundra år sedan.. ungefär. Så fort jag hittar ett par skor i London, vilket inte kommer bli ett problem, blir det papperskorgen för mina gamla skor.

Nu var det plugg då.. Ha en trevlig fortsatt kväll ;)

Ps. Tack Sara för Colan, you're the best!

Filmtittande i skolan

Sällan har det varit roligt att kolla film i skolan, men det är inte förrän ni kommer till högskolan som ni inser hur drygt det är. Filmerna är "lärande" och visar ofta situationer där eleverna lär, men det är för planerat, för tillgjort. Just därför sitter jag och bloggar mitt i det meningslösa tittandet. Snart är den iaf slut och då blir det studiegrupp. Vet inte vilket som är värst egentligen.

Har lite funderingar idag på vilka vänner jag väljer. Jag är väldigt petig med vilka jag har som nära vänner och jag släpper inte in många i den "inre cirkeln". Något har fått mig att tvivla på om jag gjort rätt val med vissa vänner. Ska man tåla tykna kommentarer och små lögner då och då? Det känns inte som att det är värt att satsa en vänskap på någon som man inte kan lite på. Jag ger många chanser, men vi får väl se hur många hon får. Just nu är jag bara trött..

Blir hem att sova. Zerina <3 Min Säng

Vad tänkte jag på?

Vad tänkte jag på när jag klippte av en decimeter av mitt hår? Det var långt, precis som jag alltid velat ha det, men jag fick för mig att jag skulle ha det kort.. Jag lyssnade nog på någon, usch.
Jag saknar det så.. men hår växer ut :) Blev ingen top model-moment för mig inte, men lite deprimerad blir man när man kollar på gamla bilder. Jag får helt enkelt bita ihop och vänta..



Då & Nu

Country Roads took me Home

Satte alarmet klockan 9 imorses för att Alex skulle komma iväg tidigt och börja plugga, men vad trodde jag? Lurar jag mig själv när jag tror att jag kan få upp Alex så tidigt? Jag gav upp snabbt och sov vidare till klockan 12. Jag var inte hemma förrän klockan 2 där jag välkomnades utav Mixie o hennes tusen pussar :)
Idag får jag se till att komplettera min observationsuppgift, om jag orkar.. Har bara en Coca Cola burk kvar sedan Ullared.. det är horribelt! Annars händer det inget särskilt en söndag, precis som för alla andra antar jag.

Imorgon blir det iaf att besöka Sunhouse med Sara, checka in/planera London lite och färga Saras hår :) Some bff time helt enkelt :)



Simply The Best (since 1886)

Helg

Snart bär det iväg till Dannike så jag har gjort mig redo och nu ska det bli att packa till helgen. Den här helgen blir dock kortare än de vanliga eftersom Alex har jobbigt matteprov på måndag som han måste plugga till. På söndag blir det alltså hem tidigt. Imorgon blir det dessutom resa till Ullared, mestadels för att Chris ska bli firad en tredje gång, men också för att träffa Alex släkt i Ullared.

I'm ready for departure iaf :)



Ha en trevlig helg allihopa!

Americas next Top Model

Äntligen, äntligen, äntligen så är den nya säsongen igång. Första avsnittet var ett dubbelavsnitt med både uttagning från ett stort gäng på ca 35 till det slutgiltiga gänget på 13. I den andra delen blir de dessutom 12 när en utav de 13 medlemarna får åka hem. Deltagarna är nästan allihopa tydliga skönheter. Det finns en tjej som är "udda", men enligt Tyra så är det jättefint/bra just nu. Själv vet jag inte om jag håller med.
Jag har redan hittat personen jag längtar efter ska åka ut. Det går alltid snabbare att hitta ett "hatobjekt" än någon man verkligen tycker om. Jag har många jag vill se i finalen, men vi får väl se hur det fortgår. Här har ni lite bilder både från avsnittet och ett gruppfoto för säsong 12. Tjejen som är grå är hon som åkte ut den här veckan, Isabella.





Dagen efter

Under mitt inlägg igår (inatt) var jag väldigt glad om det ursäktar alla smileys. Jag vaknade klockan 12, alltså rätt så tidigt för att vara jag. Mår utmärkt förutom att jag är lite trött pga brist på sömn, men jag klarar mig nog!
Har idag hunnit spendera över 2500 kronor på discshop.se och jag har bara varit upp i 1 timme. Sen har jag snart spenderat 500 kronor åt morsan som betalat mitt hotellrum med Sara i London. Vi vill ju bo lite centralt så det blev 300 meter från Oxford Street, 1000 kr/natt, billigt och bra ;)

Nu myser jag bara framför datorn, läser lite bloggar och dricker champion soppa. De flesta tycker inte om Svampsoppa, men det här är den enda soppan jag tycker om.



Den bästa bilden jag kunde lyckas med, i pyjamas, hår intrasslat från igår och allmänt sliten.



1299 kr/st och jag måste ha dem båda. Det känns så fel att ha nedladdade kopior eller dyligt hemma. Sen var det ju ett kap också! Älskar Gilmore Girls, I can't wait! :D

Frusen & trött, men glad ändå :)

Kom precis in från att ha promenerat hem, med Sara från xoy. Ni som vet känner till Borås förstår att det är en bit att gå från stan till Hulta. Jag hade inget annat val när torsdagar ses som en vardag i Borås och det därför inte går några nattbussar alls :(
För att köra en bedömning så får utekvällen en 7a av 10 möjliga. Ett stort plus att det äntligen bara var jag och Sara som gick ut. Förutom mitt underbara umgänge var det bra musik, trevligt och lagom mycket folk och dessutom goa drinkar :)
Har dock lite ont i fötterna efter att ha gått runt/dansat i mina klackar, men vill man vara fin får man lida pin.  Lite "roligt" som hände innan jag och Sara tog oss till stan var att jag brände sönder golvet (igen) med plattången. Ibland hinner man inte platta håret på en gång och tydligen ska dumma plastgolvet vara så känsligt för 210 grader :P
Har planerat lite med Sara så imorrn blir det att boka hotell och snacka ihop oss lite mer om London så att allt blir fixat. Jag måste dessutom fixa min observationsrapport eftersom jag tydligen missat en stor del.. hur viktiga är egentligen schematiska observationer att nämna? :P

Här har ni lite bilder från kvällen, enjoy :)



Outfit!



Ja, nästan helt klar för utekvällen! måste dra iväg nu!
 
Puss på er :)

En dryg o sleten torsdag

Idag var jag i skolan från 10-13 och det var allt gör lång tid bara det. Såg någon tillgjorde elevfilm från tidiga 90-talet, det gav verkligen.. inget. Sen kom jag hem och sov i tre timmar. Dagen har alltså än så länge bara varit dryg.
Snart är iaf Sara hemma och då blir det utgång :) Jag har inte orkat ta fram outfit eller tänka något mer på sminkningen heller. Får bli lite senare när jag kommit igång mer.

Såg precis Top Design, ett nytt program på tv 3. Det visar sig vara säsong 2 till och med. Det är samma stuk som project runway, bara att det handlar om konst och design. Det är ju trots allt samma bolag som står för programmet, Bravo TV.  Programmet var helt okej, men det är inget jag tänkt följa. Sen så verkade inte domarna särskilt intressanta eller kända. Det är ju ändå det som gör lite utav det, t ex Heidi i project runway, Tyra i ANTM.



Första bilden är domarna, andra är deltagarna i säsong 1


Får ta och uppdatera er lite mer sen när jag vaknat. Bild på outfit kommer :)

Synd, kyla & planer

På en skala från 1 till 10 har den här dagen varit en 6a. Jag har hunnit med lite av varje och så har jag dessutom en ny chokladkaka hos mig. Jag har ätit två frallor idag och jag vet att jag borde äta mer "riktig" mat, men det blir för lockande att inte köpa något gott när man har föräldrarnas ica kort till förfogande ;) Jag är choklad-syndare idag igen..



Jag har faktiskt kommit utanför huset hela 3 gånger idag. Den senaste gången var för ca 10 min sen och gud så kallt det är. Jag försökte desperat ta kort i vintermörkret, men slutade i tårar med blixten i ögonen. Mixie hade på sig sin söta tröja så hon inte skulle frysa (tror bara att den håller smuts borta o inte kyla) :P Fick lite söta bilder på henne ändå, mest när hon bara väntar på att få komma in i värmen, säkerheten, ja.. lägenheten.

Tog lite bilder på ett fint grönt äpple jag åt igår. Såg bara så fint ut ihop med mina nymålade naglar :) Isadora nagellack är the best!




Imorgon kväll blir det utgång för mig och Sara förhoppningsvis :) Hon kommer äntligen tillbaka från Åre, helt utsliten och trött, fast det hindrar inte oss :P Imorrn ska jag tänka på lite outfits. Lägger upp en bild imorgon så att ni får se hur det blir :)

Typiskt.

Idag ska jag ta igen för allt latande igår. Jag måste ta tag i grejer annars blir det aldrig gjort. Än så länge har jag varit duktig och både städat och skickat iväg paket efter vunna auktioner på tradera. Jag var på ICA Supermarket och köpte frimärken dessutom så att paketen kom iväg också :) Men usch vad det var många småungar som stoppade händerna i lösgodiset och klämde på olika godisförpackningar.. Det är därför jag alltid försöker ta, vad jag än tar, någonstans i mitten utav högen. Aldrig höst upp, aldrig längst fram :P

Idag som skulle vara en sån bra dag där jag skall vara aktiv och göra nytta blir kanske inte det ändå. Jag upptäckte imorses att jag hade flertal "pim" (meddelanden) på pingpong (Borås högskolas sida). Första dåliga nyheten fick jag när jag upptäckte att jag tydligen inte blev godkänd på observationsuppgiften. Visst kan jag känna att det var det sämsta jag gjort på lärarlinjen hittils, men uppgiften var ju idiotisk också. Den andra dåliga nyheten kom när jag loggade in på netmail (högskolans mail) och upptäckte att Gunilla, min lärare, inte fått in den andra observationsuppgiften. Varför har jag sådan otur med observationsupgiter?

jag ska försöka vara duktig idag ändå, bara så typiskt att något så deppigt ska hända idag. Här har ni en passande bild. Jag är glad men tårarna kommer (inte lyckotårar)



Jan 2007


Ledighet till ingen nytta

Så jag tog ledigt idag, som tänkt och stannade hemma för att sova ut. Jag vaknade ungefär klockan 2 och satte mig framför datorn. Efter att ha sett min blogg bestämde jag mig för att ändra ytterligare. Åshär kommer den att se ut ett tag framöver. Har iofs en sak till jag ska fixa, men det tar tid (för alex :P) att göra.
Jag var ute med Mixie och det var den enda gången jag rörde mig utanför lägenheten idag. Har bara suttit framför datorn, tvn och xboxen. Man borde kanske ha gjort mer nytta när man har ne ledig dag, men jag är ju faktiskt ledig imorgon också.. skolan är tuff :P

Även Mixie har varit slö idag. Här ligger hon i min säng och sover med öppna ögon, och ja, hon löper fortfarande..


A slow night and a lot of spare time

Jag passade på att uppdatera bloggen. Kände för att göra bloggen lite lättare att matcha, lättare att ha en profilbild till. Vad tycker ni? Är det en förbättring? Är inte helt färdig, bara småjusteringar kvar :) Klockan 3:35 får det faktiskt räcka..

Ha en god natt eller god morgon, whatever you prefer :)

Sötsugen och allmänt uttråkad

Dagen har jag spenderat med att främst kolla på Psych. En grymt rolig serie, man vet aldrig vad som kommer härnäst. Men jag har varit grymt godissugen hela dagen. Jag har velat ta mig till Ica Supermarket (hela 30 meter bort), men har bara inte haft orken. Jag funderar på att gå dit nu, när jag fortfarande har chansen att köpa mig en liten 200 grams choklad. Jag älskar marabou, speciellt med hasselnötter :)

Nog talat om godis. Imorrn har jag tagit ledigt, jag har alltså egentligen en lektion.. Känns lite onödigt att gå på en enda föreläsning. Ska bli skönt med en sovmorgon, eftersom jag bara får 2 till den här veckan ;)

Så! Köpt mig en marabou Scweizer Nöt 200 grammare! Tog mig minst 5 minuter att hitta den. De fanns inte där allt annat godis låg nämligen! Men efter allt stressande och beslutsångest kring brejk, kexchoklad och daim hittade jag äntligen min kära marabou choklad. Tydligen måste de stå nära kassan eftersom de kan få ben :P Många som snor dem antagligen.. Who can blame them? They are delicious :)


En dag i skolan

Skoldagen började hyffsat tidigt, klockan nio. Jag var inte jättetaggad att gå till skolan, fast när är jag det? Jag visste att vi i gruppen skulle skriva ett roligt grupprotokoll om "regler" vi skall ha i studiegruppen. Ännu roligare blev det när jag blev monster och skitsur för att jag alltid tar åt mig. Jag kämpar med att vara trevlig och tänka på allt jag säger, but I just let it all out. Jag kan väl inte klandra studiegruppen på mitt utbrott, men det känns väldigt onödigt att diskutera grupssamvaron i en grupp som kommer splittras inom ett par månader. I'm not here to make friends.. fast det är ju en fördel om man gör det ;)
Har valt att sluta nu, valt eftersom jag pallar inte gå på Ms Bourgharts föreläsning, speciellt när vi inte behöver den inför studiegruppsarbete. Så min "vanliga" skoldag varade i 3 långa timmar och tro mig de kändes längre än vad de verkar.

Så nu har jag bokat soltid klockan 13.30 för mig och Ajli. Ska bli kul att se vad hon tycker om stället och dessutom resultatet efter "stekningen". Resten utav dagen har jag planerat att städa lite, rensa kläder, sätta upp auktioner osv. Behöver få ut det gamla för att få in nytt. Har nyligen sålt grejer på tradera och tjänat ca 800 kr so I'm happy :)


Dagens funderingar: Hur har Sara det i Åre och varför/vem är det som försöker hacka sig in i Alex nätverk?

Min helg i Dannike

Nu var man hemma igen i Borås. Känns skönt att komma hem, men jag saknar att ha Alex hos mig. Förutom bowlingen var vi ute på promenader med Mixie. Så lugnt och mysigt i Dannike att det faktiskt är helt okej att gå ut på långa promenader.

Kommande vecka kommer nog inte bli särskitl rolig eftersom Sara är i Åre. Inget särskilt mycket som händer förutom skola. Imorgon blir det dock att sola med Ajli. Hon envisas med att sola Maxi, vi får la se hur det går.. jag säger bara "skyll dig själv" :P



1 mars 2009

RSS 2.0